Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 23 jul 49 reacties

Love it or leave it: roze cocktailjurk van Giambattista Valli

In Máxima’s kast hangen meerdere outfits die slechts één keer zijn gedragen. Wij trekken de stoute schoenen aan en gaan de koningin adviseren: opnieuw dragen of toch in de zak van Max? Deze keer aan de beurt: een roze cocktailjurk van Giambattista Valli.

In 2013 bezochten de koning en koningin het Caribische deel van ons Koninkrijk. Tijdens het bezoek aan Curacao kwam er een heerlijke cocktailjurk van Giambattista Valli in beeld. Het ontwerp bestaat uit een wolk van zijde georgette, die rond de linkerschouder uitloopt in een reusachtige strik.

Bij de beschrijving van het kledingstuk vermeldt Giambattista Valli heel duidelijk dat de strik non-detachable is. Niet afneembaar dus.

© PPE/Nieboer

Hoewel ik de jurk nog mooier had gevonden als de strik 2 of 3 centimeter lager had gezeten, vind ik het onbegrijpelijk dat deze jurk na het succesvolle debuut buiten beeld is gebleven. Tijdens het bezoek aan Texas (september 2022) staan er meerdere diners in het programma. Hoe tof zou het zijn als deze jurk dan weer in beeld komt! Of toch niet? In deze serie mag jij de stoute schoenen aantrekken en de koningin adviseren. Dus zeg het maar: love it or leave it?

© PPE/Nieboer

De roze cocktailjurk van Giambattista Valli

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
49 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Asymmetrisch is echt haar waarmerk ! Ook dit is een prachtexemplaar, zeer luxueus !

Voor mij is deze hele outfit, inclusief, kapsel, make-up juwelen, accessoires het meer dan waard om nogmaals getoond te worden. Prachtig!

prachtige jurk in een schitterende kleur. Schoenen ook heel mooi. Maar zeker ook mooi met een fijner schoentje.
Ja waarom altijd die omslagdoek ? Waarschijnlijk net als bij mij uit voorzorg voor in een airco-gekoelde ruimte. Maar met de luxe van een hofdame zou ik het graag door haar laten dragen. Heel soms verrijkt het een outfit trouwens wel. En Maxima is er duidelijk dol op. Ze zijn wel altijd prachtig en passend bij de outfit, maar nogmaals laat het gerust door iemand anders dragen als je die luxe hebt

Prachtig, wil ik zeker graag nog n’s zien! Wat is dat voor gelegenheid in Texas?

Het koningspaar gaat van 6 t/m 9 september 2022 naar California en Texas voor economische werkbezoeken.

ok, dank, daar past zo’n outfit dan wel! Lekker ’s zomers!

Wel grappig inderdaad: een stola en een waaier- een echte latina is op alles voorbereid 😄🎀💃👗

Prachtig geheel- mooie make-up en mooi gekapt haar, de strik 🎀 iets aan de grote kant. Maar prachtig echt!

Even afstand nemen is heel gezond; fijne dagen toegewenst! 🏖️

Hele fijne vakantie toegewenst! Rust lekker uit. Geniet evan! Je hebt het verdient!

Een zeer goede vakantie gewenst in ” la douce france”

Heel mooie jurk in een stralende kleur. Multi functioneel ook: superga gympjes eronder bij een dagje de stad in in een of ander mondain oord en mooie avondschoenen (niet deze zware look schoenen) voor een avond/feestelijk programma

ha Doro, ik ben het meestal met je eens en ook fan van sneakers onder een fancy jurk, maar sneakers onder deze jurk lijkt me niet zo geslaagd, daar is hij te feestelijk voor

Geweldig mooi kleedje in een prachtige kleur

Heel leuk deze japon!!! Model, kleur, kapsel, juwelen en zelfs deze open schoenen vind ik mooi en ze passen prima bij het geheel: love it!!! En zeker nog eens herdragen zou ik zeggen!!!

Schitterend jurk. Deze kleur is haar kleur. Graag in koffer voor US
De kruisband van de schoen maakt de outfit wat grof, zou graag een wat meer eleganter schoentje zien.

Prachtige jurk en over de knie, houden en herdragen wat mij betreft.

Wat een fantastische jurk is dit toch. Flair, zwierig, Latin vibes, allure. Ook alle accessoires zijn goed: moooooie goed zittende schoenen, kapsel, juwelen, ik zou alleen het horloge af doen en een armband om doen die past bij de oorbellen. Zeker herdragen deze jurk.

Erg opmerkzaam Juffrouw Annie wat betreft het horloge ~> passende armband!

Prachtig!!! Fris, zwierig, koninklijk en fantastisch gestyled met haar, juwelen en schoenen. Alleen die omslagdoek…. Waarom heeft ze die toch altijd bij zich? Ik zie (bijna) nooit foto’s dat ze die draagt en bij deze jurk is een stola natuurlijk helemaal geen gezicht.

LOVE IT!!! Een van mijn favoriete cocktail-jurken aller tijden! Zo prachtig mooi: het model, de kleur, de flair van de strik (niets aan veranderen!), gecombineerd met het prachtige kapsel en de schitterende juwelen.

De jurk mag wat mij betreft opnieuw gedragen worden. Maar…..tijdens een diner weet ik niet of mijn voorkeur uit zou gaan naar zo’n strik onder mijn kin bij het lepelen van de soep 😉
Er zijn vast méér gelegenheden om hiermee te verschijnen.

Prachtige jurk, mooie kleur, mooie lengte. Mooie zwierige stof…..love it

Schitterende jurk,alles klopt !

Prachtige look, zeker nog eens dragen.

Schitterende jurk : prachtige kleur en ook dito snit : asymmetrisch staat Máxima nu eenmaal uitstekend !
P.S. Dacht hier (volgens “laatste reacties”) een reactie van Anneke M te zien te krijgen, quod non ! Waar staat die dan wel ?

Dat vind ik tot nu toe ook een van de weinige nadelen van de nieuwe website… Je wilt graag de andere commentaren lezen, klikt op ‘laatste reactie’ en je komt niet op die reactie terecht maar op het begin van de blog in het algemeen. Ook zie je niet meer zo’n icoontje bij de reacties die je nog niet gelezen hebt. Jammer, want qua design is de website verder echt prachtig! En wat ik ook erg kan waarderen is de roterende ‘oude’ blogs op de voorpagina, zodat je weer eens geinspireerd wordt om daarop te reageren.

Lieve dames, misschien zijn het nog wat ‘kinderziektes’ van deze voor het overige FANTASTISCHE site, die steeds weer tot reageren aanzet ! Maar dank zij Josine komt alles wel weer in orde : de techniek staat sowieso voor niets !
Hoe zit het overigens met een ‘corrigeer-/aanvulfunctie’ ?

Deze functie is /nog/ niet actief, dus typefoutjes kun je niet corrigeren, en je kunt geen aanvullingen mer doen. Ik liep daar zelf ook al tegenaan, en jij nu dus ook Trixedo ~> ‘Besteed/t’ 😉

Bij mij doet die functie het al wel
Hoor, sinds het begin. Dus misschien nog eens proberen? Als je je reactie hebt gepost, staat er naast reageer een tandwiel. Via die weg kan je corrigeren.

Last edited 1 jaar geleden by Suus

Djw Suus, dat tandwiel was er eerst wel, nu is het verdwenen 🤷🏼‍♂️

Grappig, nu ik op jouw bericht reageer is het er wel, bij andere berichten niet ⚙️

….. denk je ook aan mij en ons mannen Trixedo? 😉

Ik heb het al netjes aan Josine doorgegeven en nogmaals dit doet niets af aan de mooie website maar daarover ga ik mezelf niet continue herhalen.
Positief bedoelde feedback is altijd goed, dat mag toch netjes gemeld worden? Achter maar ook voor de schermen, dan weet je dat je niet de enige bent.

…o, sorry PK020 : uiteraard ! Ik denk zeer ‘inclusief’ hoor ! Versta dus : Lieve mensen !

Ach lieve Trixedo, van U/jou 😉 versta ik zeker ‘inclusie’ maar anyway toch heel hartelijk dank 👍🏼

Mee eens Royal Ellen wat betreft het lezen van ‘andere commentaren’, en ook dat nieuwe reacties over 1 onderwerp bij de vorige website fel geel gekleurd waren, zodat je ze snel kon vinden.

Ik moet ook erg wennen aan de door jou zo mooi omschreven ‘roterende blogs’ op de voorpagina, althans de reacties er op die ook te zien zijn bij ‘laatste reacties’.
Ik vond het altijd fijn laatste reacties te kunnen lezen op ‘het laatste nieuws’ , nu “vliegt het alle kanten op” -> Reacties gaan over ‘de kledingkast’ , over een ‘serie’ en over laatste nieuwsitems.
Het vergt anders kijken, ‘laatste nieuws aanklikken’ en dan zelf de laatste reacties over één onderwerp opzoeken, en dan zou het idd fijn zijn dat de laatste reacties daar weer in een kleurtje gemakkelijk te vinden zijn.

Dat de website prachtig is daar lijken we het allemaal over eens, en oh ja, ik mis de persoonlijke fotootjes zodat je lezers beter herkent 👑 maar ook voor de persoonlijke touch

Mee eens

Mee eens.

Idd echt onbegrijpelijk dat deze jurk niet herdragen is. De schoenen zijn na bijna 10 jaar nog steeds mooi, dus dan kan je wel zeggen dat ze tijdloos zijn.
Ik begrijp niet dat de strik niet afneembaar is. Zo is de jurk toch niet te reinigen, hoe dan vraag ik me af en is dat ws het probleem.
Niet meer te herdragen.

Smashing, stunning, echt WoW 🙌🏼

~ Of de bloemapplicatie wel/niet een paar centimeter naar benee zou kunnen? De ontwerper heeft dit bedacht, ontworpen en besloten dus respect voor de kunstenaar, ik vind het oké.
– De schoenen zijn echt super tropische latina schoenen, echt 🤩
– Geweldige oorbellen! Heb ik het goed onthouden dat ze deze kan uitbreiden met nog sterachtige bloem hanger?
– Meer dan complimenten voor haar & make-up 👌🏼 De ‘en face foto’ is werkelijk waar prachtig.

Deze fantastische outfit wil ik graag eens terug zien, liever niet in Texas maar wie weet tijdens een Zuid Amerikaans nazomer festival ergens in ons eigen Ollanda?! 💃🏻

…en, o ja, die geweldige oorbellen : schit-te-rend !!!

Ps: Ik weet nu waarom ik het kapsel zo mooi vind staan en passen bij deze outfit, het oogt wat als een latina kapsel. Denkt U eens aan latin ballroomdansers!

De kleur is prachtig, rest ook behalve de strik. Deze verbergt de hals wat de boel uit proportie haalt. En vriend Valli kan wel zeggen ‘ niet afneembaar’ maar hij kan idd best iets lager geplaatst worden.

Love it. Heerlijke cocktail jurk. Prachtig, de kleur, het model, de lengte, heerlijk zwierig. Heel mooi totaalplaatje, dus…….ja ……stop maar in de koffer voor Texas!

Zo mooi deze outfit ! Haar, juwelen en de (goed passende 😄) open schoenen zijn prachtig. Houden (en dragen) dus !

Jurk is mooi, zwierige rok, goede lengte, perfect met opgestoken haar . Houden dus .

Dit is echt een van de jurken die al jaren in mijn top 10 staat. Inderdaad onbegrijpelijk dat deze nooit meer gedragen is, dus hopelijk leest Máxima dit en wordt ze geïnspireerd!