Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 21 okt 0 reacties

Linda analyseert: Máxima's nieuwe showstopperschoenen

Het staatsbezoek aan India is afgerond, maar de komende dagen blijven we gewoon nog even in Indiase sferen. Zo blikt onze schoenenanalyst Linda van Deventer terug op Máxima's zeer bijzondere showstopperschoenen, die in beeld kwamen tijdens het staatsbanket en een diner. 

De schoenen die Máxima op de eerste en vierde avond van het staatsbezoek aan India droeg, verdienen wel wat extra aandacht (al trekken ze van zichzelf misschien al genoeg the spotlights naar zich toe). Zo’n enorm plateau en dan ook nog eens kiezen voor de kleur zilver: wowww! In het kader van dress to the occassion waren ze in India, gecombineerd met de sari-achtige jurk, op hun plek.

Het bandje om de enkel zal bij deze schoenen niet alleen decoratief zijn, want dergelijke plateau’s kunnen best zwaar aanvoelen. Door het bandje zullen de schoenen toch goed blijven zitten tijdens het lopen. Máxima heeft al eerder laten zien, dat ze wel van een dikke plateauzool houdt. Het extra comfort dat een plateau met zich meebrengt, zorgt ervoor dat de hoge hakken draagbaar blijven. Dat mag ook wel, want deze hakken zijn maar liefst 13 cm hoog!

Zover ik weet, is dit de eerste keer dat Máxima schoenen van Aquazurra draagt. In royale kringen is het merk geen nieuwkomer dankzij hertogin Meghan, zij is dol op hun schoenen. Zelfs op haar trouwdag droeg ze schoenen van dit merk. Gelukkig kan Máxima ook bij Aquazurra shoppen, want ze gaan tot maat 42! Ik ben benieuwd of we onze koningin vaker op Aquazzurra’s gaan zien en of ze een volgende keer dan weer voor zo’n extravagant model kiest!

Over de auteur: Linda van Deventer is tekstschrijver en maakt als hobby schoenen en tassen. Schrijven over modeaccessoires is haar dan ook op het lijf geschreven. Op ModekoninginMáxima vertelt ze graag over modemerken en geeft ze tips over pasvorm en maakwijzes.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments