Avatar foto Door Moderator Petra
Koninginnenmode 29 mei 39 reacties

Letizia draagt bijzondere gevlochten top

Hoe wordt duidelijk dat jij de koningin van de zaal bent, als je klein bent? Juist, gewoon door iets bijzonders aan te trekken. Dat hoeft niet perse door een knalkleur. Bekijk deze beelden maar eens.

Koningin Letizia droeg gisteren een bijzondere gevlochten top. Ze was als voorzitter aanwezig bij de finale van de wedstrijd voor wetenschappelijke monologen “Sólo de Ciencia”. Het doel van deze wedstrijd is, om onderzoekers al vanaf het begin van hun professionele carrière te betrekken bij wetenschappelijke verspreiding.

Foto ©CasaReal
Foto ©CasaReal

Mode Letizia

Koningin Letizia draagt een bijzondere top met vlechtwerk, van het label Adolfo Dominguez. Ze combineert de top met een beige pantalon.

Foto ©CasaReal
Foto ©CasaReal
Foto ©CasaReal

Tas van Uterque:

Dat een top bijzonder is, hoeft nog niet direct te betekenen dat iedereen het ook mooi vindt. Ik ben heel benieuwd naar jullie mening over deze top ;). En, zouden jullie het ook op een beige broek dragen, of liever op een witte broek of een zwarte? Of op een kokerrok?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
39 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Grappig ding, ze kan het goed hebben.

Mooie top staat haar heel leuk op deze lichte broek, een frisse combi en prima gekozen voor deze ontspannen bijeenkomst.

Last edited 14 dagen geleden by Catherine

Ik vind het een geslaagde combinatie Op de foto’s van de zijkant genomen komt de top pas echt goed tot zijn recht. Het tasje, oh dat vind ik gewoon prachtig. Wat vervelend toch die voetproblemen. Menige dame herkent dit natuurlijk, (ik in ieder geval) na waarschijnlijk veel te lang en veel te vaak hakken dragen, gaan je voeten protesteren. Maar ze lost het goed op, zoals ook nu weer.

De top vind ik geinig, maar ik vind de combi met de broek minder mooi. Ik vraag mij af of iets anders beter zou staan. Andere kleur of ander ( meer taps toelopend misschien) model. In gedachten zie ik haar allerlei broeken uit haar kast halen en dan toch beslissen dat dit de beste optie is.

Anders dan anders, maar het misstaat haar zeker niet. Gelukkig niet tegen een rode of zwarte broek afgezet, dat zou te hard zijn. Op deze manier ziet het er wel zomers en elegant uit

🤫 De top is zeker apart cq interessant te noemen, naar mijn idee heeft dit kledingstuk echt body nodig om goed gedragen te worden. De body van Letizia leent zich m.i. daar niet voor, de pezige knokkige schouders en armen vind ik niet mooi staan met dit kledingstuk. Ze verzuipt er bijna in ofwel deze top gaat met heur aan de haal.

Ik volg belletje’s 🛎️ 🛎️ advies, hoe zou het onze Máx staan? Ik vermoed…. ☺️

Adolfo, kan dus ook niet goed vlechten 😫 Zal wel komen omdat hij er op de kleuterschool een bloedhekel aan had, net als mijn broertje Alex🤣
Dat Letizia klein is, is me eigenlijk nooit opgevallen.
Uterque beheerst de vlecht techniek 😃 Wat een mooi tasje.

Ik vind het helemaal niks al die losse flappen. Zou het wel es bij Maxima willen zien. Mooie broek, fijne sneakers.

Mooi van ontwerp maar met deze fletse kleuren komt het niet zo over. Het model is goed uitgelicht dan zie je het beter maar ik denk dat de top met meer contrasterende kleuren nog veel mooier en opvallender zou zijn.
Op een zwarte broek zou het bv in zwart wit uitgevoerd een echte showstopper zijn.

Niet mijn smaak, maar misschien ook omdat de top wegvalt tegen de broek.

Super leuk deze top. Adolfo Dominguez is 1 van mij favoriete merken. Altijd kleding die net even anders is en daardoor in het oog springt! Ik vind het geweldig.

Net of ze een paar A-4tjes onder haar armen heeft geplakt🤪🤪 heel bijzonder maar schoonheid zit vaak toch in de eenvoud!

Letizia bewijst dat -ook met voetproblemen – iemand er stijlvol kan uitzien.
Prachtige originele top !!! Prima in combi met broek en sneakers !!

Echt iets voor Letizia, zo’n exclusieve top!
Staat haar leuk!
Maar jammer dat-ie niet mooi uitkomt op deze lichte broek.
Ik zou haar een kokerrok adviseren in een cognackleur.
Dat oogt wat warmer en milder dan op donkerblauw of zwart.
Tasje van vlechtwerk een goede keuze bij dit ontwerp.
Zolang ze nog voetproblemen heeft probeer ik gewoon niet naar haar schoeisel te kijken en dit even buiten beschouwing te laten.
Want pijnlijke voeten moeten ontzien worden.😉

Zo exclusief is dit merk niet hoor. Je vindt het in Spanje in iedere stad. Wel een wat duurder segment

Last edited 11 dagen geleden by AnnekeM

Ik vind deze top echt geweldig ook in combinatie met de broek. Wat haar schoenen betreft knap dat ze deze sneakers draagt met een gebroken teen. Ik weet dat je met een gebroken teen het beste alleen dichte schoenen kunt dragen. Ooit met een gebroken teen midden in de zomer bij 30 graden Uggs aangehad, dat was het enige schoeisel dat ik kon dragen.

Herkenbaar, ik had vorig jaar 2 gebroken tenen en 2 gekneusd agv een val van de trap 😫🤦‍♀️; als advocaat heb ik wekenlang met Crocs onder mijn toga op de rechtbank gelopen 😂… maar ja- een mens moet wat in zo’n situatie

Nee, dit vind ik dus helemaal niets. Net of het elk moment uit elkaar kan vallen.

Mooi! En nee, niet op een zwarte broek. Witte broek zou nog wel kunnen. En een kokerrok hoeft voor mij ook niet, ik ben meer team broek.
De sneakers staan er ook prima bij, ik snap het commentaar niet zo.

Ik moet even wennen aan de top, maar leuke outfit, fris, de gevlochten tas past er mooi bij.

Een leuke top! Maar jammer van de beige broek inderdaad, de top valt helemaal weg.

Weer eens wat anders. Ik zou het juist op een zwarte strak gesneden broek dragen, dan komt het aparte ontwerp beter tot zijn recht.

Mooie top, ik houd wel van dit soort kleding, beetje “edgy” en anders.
Schoenen begrijpelijk met haar voetproblemen, maar er zijn genoeg sneakers of (bijna) platte schoenen (ook voor steunzolen), die eleganter zijn. Daarentegen passen deze schoenen wel bij deze “edgy” top.
Gabor maakt bijvoorbeeld sneakers met een klein, wat smaller toelopend neusje aan de schoen; staat net iets beter.
En ikzelf heb een zandkleurige sneaker (zou zo mooi staan bij deze outfit van Letizia) type Maj van Fred de la Bretoniere. Voor mij de mooiste sneaker ooit. De zool is van hetzelfde materiaal als de schoen en niet zo’n brede witte zool die je normaal bij sneakers ziet. Ze mag ze komen lenen bij mij😉😂
De kleur pantalon vind ik prima, wit is ook mooi, maar niet een donkere kleur (naar mijn mening), dat geeft een te hard contrast.

Ik heb ergens gelezen dat ze haar voet gebroken heeft. Dat verklaart de keuze voor de wat bredere sneakers. Denk dat zulke schoenen het meest comfortabel zitten

Hoi AnnekeM,
Voor zover ik weet heeft Letizia al enkele jaren voetproblemen.
Een beknelde zenuw in een voorvoet en chronische pijn in haar voorvoeten (mogelijk door het dragen van te hoge hakken). Supersneu natuurlijk.

Dat klopt. Op de Spaanse blogs is te lezen dat ze nu haar teen gebroken heeft. En ik las op insta (Royal fashion police) dat ze om medische redenen platte schoenen moet blijven dragen. Ik vraag me toch al vaak af hoe de royals op de overigens prachtige, torenhoge hof schoenen kunnen lopen.

Mooi, deze top. ik houd wel van dat grafische. Het valt wat weg op de broek, maar dat kan ook aan de foto en belichting liggen. De top kan ook goed op een kokerrok, maar gecombineerd met zwart vind ik een te groot contrast.
Ik begrijp heel goed dat Letizia een comfortabel schoen draagt. Maar de laatste tijd zie ik steeds deze ‘gympen’. Dat is nu weer het andere uiterste, Er zijn toch genoeg andere opties, waardoor de outfit enige elegantie krijgt zonder in te leveren aan comfort.

Last edited 14 dagen geleden by Louisa

Ik vind sneakers leuk en ook zeer comfortabel, maar idd .voor een koningin in functie is er volgens mij nog wel een tussen oplossing van geklede en comfortabele schoenen .
En alleen tijdens de officiële taak een iets minder makkelijke schoen, zal toch ook niet zo.n probleem zijn ? Duurt geen uren toch??

Wat fijn dat Laetitia zelf mag bepalen welke schoenen ze wel
Of niet prettig vindt zitten en nog een klein beetje kan lopen, en dat ze dat niet door een paar koppige Nederlandse dames hoeft te laten bepalen 🤦‍♀️

Ja, dat ze een veterschoen draagt is geen probleem, moet ze vooral doen bij voetproblemen. Maar er zijn ook veterschoenen / sneakers die eleganter ogen, o.a. door een wat spitsere voorkant en andere zool. Ik let daar zelf ook altijd op, maakt een groot verschil.

Een spitsere voorkant – terwijl je letterlijk GEEN IDEE hebt wat exact haar huidige klachten/ problemen zijn. Really 🤦‍♀️

Volgens Spaanse media heeft Letizia naast haar voetproblemen ook nog een gebroken teen. Vandaar dat zij schoenen met ronde neuzen moet dragen. Het siert haar dat ze gewoon door blijft werken en dan zijn die sneakers een begrijpelijke keus.

Een gebroken teen en chronische voetproblemen. Dan is een sneaker met een puntige voorkant echt géén optie. En wij willen hakken en spitse neuzen. Er zijn genoeg mooie schoenen die sjiek en comfortabel zijn. Maarja, royalty moet blijkbaar aan bepaalde normen voldoen.

Exact. Alsof ze dat zelf niet al zou hebben bedacht als het had gekund. Wat een ellendige klachten voor haar, nog een aantal weken en dan hebben ze daar gelukkig ook vakantie.