Avatar foto Door Moderator Petra
Laurentien 01 mrt 36 reacties

Laurentien en Eloise: officiële opening in kleuren MyLimaLima

Officiële opening? Huh, de winkel is toch al een tijdje open? Klopt! Vandaag vond echter de officiële opening pas plaats. En dat vierden Laurentien en Eloise op hun eigen manier.

Hoe? Met name door de kleur van hun kleding aan te passen aan het logo van de naam MyLimaLima. Eloise koos voor geel, Laurentien voor felroze. En ja, vandaag mochten ook de fotografen een kijkje binnen nemen.

Foto ©PPE/Nieboer

Stiekem zag ik daar nog meer outfits van prinses Laurentien hangen, die te koop zijn. Waaronder dit zwart/witte jurkje van TwinSet en een bruin/wit jurkje van DVF.

Mode Laurentien

Prinses Laurentien zien we in een knalroze jurk met pofmouwen en split opzij. De jurk komt van een van haar favoriete labels, Maliparmi. Voor wat betreft haar gilet, en het gilet van de vorige keer, vraag ik me af: zijn er ergens gilets te koop voor een goed doel? Heeft iemand de gouden tip? Sissel Edelbo (Amalia droeg hier een blouse van op de Cariben) verkoopt ook gilets, maar die zijn anders afgewerkt. Ik ben heel benieuwd!

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Haar oorbellen en ketting komen, hoe kan het ook anders, van Angelo Moretti.

Foto ©PPE/Nieboer
©Angelo Moretti
©Angelo Moretti

Mode Eloise

Eloise draagt een blousetop van Levete Room. Deze zou zomaar uit de MyLimaLima shop kunnen komen. Op internet kom je deze blouse alleen nog maar tweedehands tegen. Ze combineert de top met een okergele ribbroek.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
36 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Heb zonet website beken : zeer mooi en interessant aanbod !!

Beken = bekeken.
Mooi en vooral zinvol initiatief !!! Zou de naam refereren naar het “lima” syndroom ?

Ik vind de kleding van Laurentien afschuwelijk. De stof oogt dun en goedkoop.

Ze zien er leuk uit, met name Eloise met haar kekke broek, schattige blousje en gouden schoenen. Omdat ik er vlakbij woon, ben ik al een paar keer in de winkel geweest, ze zijn echt super gemotiveerd en hebben totaal geen kapsones. Denk niet dat er veel royals zijn die zelf zo ‘aan de bak gaan’. Er is naar wat ik hoorde al een aanzienlijk bedrag gedoneerd aan hun goede doelen, dat is toch waar het om draait!

De outfit van Eloise vind ik nog wel gaan, al had ze er ook best mee naar het carnaval gekund, maar goed een opening is een feestelijke gebeurtenis.
Laurentien heeft wat mij betreft op haar geheel eigen wijze de plank mis geslagen. Het is niet eens de kleur; het is meer dat er gewoon te veel van alles is (hysterische jurk èn gilet èn ketting èn absurde oorbellen). En de schoenen passen er niet bij.

Hier ook een oudere die van kleur houdt. Toen ik nog behoorlijk dik was en iets fel kleurigs droeg werd er vaak gezegd: wat zie je er goed uit, dat dikke viel weg. Had ik iets zwarts – laagjes – afkleedends aan dan vroeg men of ik ziek was.

Wat een discussie hier 😀. Ik draag zelf tegenwoordig meer kleur dan mijn jongere collega’s, die durven dat niet 😉.
Ik zou zelf geen zwarte laarzen dragen onder de ze jurk. Maar verder passend bij de gelegenheid en bij het logo. Leuk toch. De negatieve relatie met aandacht trekken zie ik niet, wel aandacht vragen voor hun initiatief. Ze doen het toch maar en lijken daarbij oprecht.

Vooral de outfit van Eloise vind ik super. Die top en schoenen wil je toch. Laurentien heeft een leuke outfit maar en oorbellen en een ketting is wat mij betreft to much!

Ik hou hiervan, lekker aantrekken wat je mooi vindt en die opvallende kleuren! Geen grijze muizen, heerlijk!

De Nederlandse koninklijke familie en grijze muizen?? Nou nee eerder het tegenovergestelde is waar; zij blinken juist uit in de Europese koninklijke huizen naar een beetje het extreme qua kledingkeuzes.

Ik zeg toch helemaal niet dat ik de Nederlandse koninklijke familie grijze muizen vind? Ik zeg alleen dat deze kleding me aanspreekt en dat ze (Laurentien en Eloise) dus geen grijze muizen zijn. In het dagelijks leven zie ik zóveel mensen die niet op willen vallen en dus zijn mensen die qua kleding wél opvallen gewoon wel eens fijn om te zien.

“Wij willen aandacht”, “hoe krijgen we aandacht?” Ach ja Laurentien is altijd al een beetje apart geweest. En in deze huidige tijd mag dat ook, althans wordt het gedoogd. Iedereen mag zichzelf zijn, vaak hoe gekker, hoe meer geweldig het gevonden wordt is de algemene tendens van het heden. En over Laurentien, ik zie haar nog met Constantijn naar oud Premier Kok gaan om goedkeuring voor huwelijk te vragen met een enorme print op een zeer opvallende plek op de achterkant van de broek die ze toen aanhad. Heel Nederland “viel”er toen over. Ze was haar tijd al ver vooruit. De schoondochters van prinses Beatrix hebben alle drie een nogal, laten ik het netjes zegen, (kuch) een aparte smaak qua kleding en sieraden, waarbij Máxima het eigenlijk nog het meest “netjes” houdt. (Gatenjurk en jas, “badjas”). Mijn voorkeur heeft het niet, maar gelukkig voor hen, voor velen weer wel.

Mijns insziens is het wel degelijk een roep om aandacht en ze zijn daarin nog in geslaagd ook 👏. Heel slim aangepakt om zich te kleden in de felle kleuren van het logo en de aandacht hiermee te trekken (goede marketing techniek, zouden ze hetzelf hebben bedacht? ) in ieder geval is het ze wel gelukt. Uiteraard hebben ze hun naam en afkomst ook mee, en is het tevens een sympathiek idee deze opzet van de winkel. Allemaal goed, leuk en aardig.
Wat betreft Laurentien persoonlijk heb je wel een punt, ze is heel kleurrijk in haar smaak vwb. haar kleding, en ik vul zelf even aan, ook heel apart, authentiek in deze, niet echt alledaags, en daarom zeker niet saai en vraagt een zekere moed. Of het ieders smaak is is een tweede. En dat is wat ik in het hierboven geschrevene bedoelde.

Duidelijk de wat oudere dames hier. Trend vd commentaren is Vooral niet opvallen! Hoe heerlijk is dit stel! Beetje gek, Beetje anders. Verademing na de saaie en voorspelbare rest. Kom maar door met de foto’s van deze twee!

Oh marijke, nog even …. want eens u wat ouder zal zijn zal u pas begrijpen hoe “bevrijdend” de “ouderdom”kan zijn !!! Niets moet, alles kan en nog zoveel meer !!!

Wat kan 1 zinnetje van slechts 6 woorden denigrerend overkomen, MarijkeJ….!
Zelf ben ik trouwens best vaak verrast wanneer ik een mening hoor van een jongere die ik juist verwacht zou hebben uit de mond van een oudere, en ook vaak omgekeerd!
Leuk toch….dat houdt het boeiend!

Wat een opmerking.
Ik ken nl. genoeg jonge mensen die beslist niet willen opvallen, die iets hebben van, Doe maar gewoon ……..

👵🏼👵🏽👵🏻👵🏾 ‘Oudere dames’ op MKM, ‘raise your voices’ ✊🏼 😎

Een andere stijl hoeft zeker niet te betekenen dat je niet opvalt. Ik ken een “Klassieke” dame die opvalt door haar model kapsel,montuur en sjawlkeuze, met name, hoe zij deze knoopt.

Oh Marijke. Ik ga je teleurstellen, ik ben ook een oudere en was er juist blij mee. Zie eerdere reactie.. dus niet alle oudjes zo wegzetten he. Er zijn genoeg jongeren die voor doodsaai gaan

Ik zie juist vaak ‘oudere dames’ er meer opvallend bijlopen dan jongere. 😄 En vooraf aan uw reactie is meer dan de helft van de reacties juist positief. 🥴

Beste MarijkeJ,
Laat deze oudere dame je dan eens verrassen: ik vind de dames heerlijk gekleed.
Gelukkig zijn er vrouwen die boven het grijze maaiveld uit willen steken in Nederland.
En nu we het toch over oudere dames hebben: laten we stilstaan vandaag bij de dood van de 102-jarige Iris Apfel.
De meest eigen, eigenzinnige en kleurrijke dame waar alle vrouwen een voorbeeld aan zouden mogen nemen. Rust zacht Iris🙏🏻

👍

Eloise ziet er super uit. Wat een gave broek. En moeder is gewoon lekker histerisch als altijd. Van mij mag het bij een tweedehands winkel.

Opvallend zijn de weinige reacties als het over deze dames gaat. Ik begrijp dat wel.

Op de een of andere manier vermoeit dit stel me nogal. Ik ga weer snel naar de bob van Letizia kijken 😂 (heel mooi).

Ja snel naar de bob… vooral niet opvallen!

Lekker kleurrijk zijn beide dames, ik houd daarvan. Past ook bij hen.

Beide dames zien er top uit, ieder op haar eigen wijze. Alleen de zwarte laarzen van Laurentien zou ik vervangen door een donkerpaarse pump (volgens mij zit die kleur ook in het gilet).

Moeder en dochter zijn qua kleur niet te missen!🤩
Maar het past goed bij het logo van de zaak.
Eloise ziet er leuk en verzorgd uit!
Laurentien’s outfit combineert bij de entourage, en ja, zij kan diverse stijlen hebben….zo is ze nu eenmaal.
Maar ze kijkt (meestal) wel heel goed wat ze waar aantrekt, en besteedt duidelijk zorg aan haar uiterlijk.
Een vlot stel samen.
Wens hen veel succes met de verkoop voor het goede doel!

🎶 🤡 Pipo de clown en Mamaloe … 🎶

Gelukkig ziet gravin Eloise er leuk uit, o.a. een prachtige okergele ribbroek 👍🏼

Dit artikel is top. Prachtig doel. Ze willen het verschil maken .

Vind eloise er beeldig uitzien !! Mooie top en combi