Avatar foto Door Moderator Petra
Laurentien 03 feb 25 reacties

Laurentien en Eloise: Eindelijk opent MyLimaLima haar deuren

Gisteren was eindelijk het moment aangebroken, waar prinses Laurentien en haar dochter gravin Eloise al zo lang naar hebben uit gekeken. Hun winkel MyLimaLima opende haar deuren.

Foto ©PPE/Nieboer

Een prinses die een winkel heeft? Dat roept natuurlijk wel wat vraagtekens op. MyLimaLima is dan ook geen gewone winkel. De winkel, die is gevestigd aan de Frederikstraat 16 in Den Haag, verkoopt alleen tweedehands kledingstukken en accessoires. En volgens de website gaat het alleen om artikelen van hoge kwaliteit. Het idee van een dergelijke winkel kwam van prinses Laurentien zelf, en ontstond bij haar eigen volle kledingkast. Dochter Eloise deed er graag aan mee, evenals Thomas Latcham. Wil je een bezoekje brengen aan de store? Ze zijn geopend op donderdag- en vrijdagmiddag en op zaterdag de hele dag.

©MyLimaLima

Ook Hardies, de couture zaak waar Laurentien graag kleding koopt voor prinsjesdag of koningsdag, doet mee aan MyLimaLima. Zij zijn 1 van de 4 externe inleverpunten voor MyLimaLima.

Is de winkel opgezet, alleen maar omdat het jammer is om kleding weg te gooien? Nee! De opbrengst van de verkopen is bedoeld voor goede doelen. Dit gebeurt via de MyLimaLima Foundation. Van daaruit gaat het geldt naar goede doelen.

Bij de opening was Laurentien heerlijk retro gekleed. Ze droeg een geborduurd gilet op een witte blouse en een knalroze rok. De roze rok past perfect bij de kleur van MyLimaLima.

Foto ©PPE/Nieboer

Grappig detail: de oorhangers die Laurentien draagt, zijn ook te zien in de etalage aan de linkerkant van de winkel. Bij navraag blijkt dat Angelo zelf sieraden van een oudere collectie heeft geschonken aan de winkel, omdat hij het goede doel van harte omarmt. Hoe mooi is dat!

Foto ©PPE/Nieboer

Neon kleurtjes uit de limited collectie van Angelo Moretti.

©Angelo Moretti
©Angelo Moretti
©Angelo Moretti

Op de website van MyLimaLima zagen we dan ook al een aantal artikelen voorbij komen, die prinses Laurentien zelf heeft geschonken aan de winkel. Zoals bijvoorbeeld deze tuniek van het Deense label Charlotte Sparre.

Rotterdam 09-09-2010: Prinses Laurentien draagt een tuniek van het Deense label Charlotte Sparre in het Luxor Theater, bij een activiteit voor lezen en schrijven.
Foto ©PPE/vd Werf

Ook dit jurkje – met sjaal – komt uit de kledingkast van prinses Laurentien. Het jurkje komt van 1 van Laurentiens favoriete labels: Tara Jarmon.

Foto ©Cyprus Presidency or Council of the EU
Op Arbua met de sjaal in gebruik als haarband. screenshot video.

​Dit leuke jurkje van Laurentien kun je ook in de shop vinden.

Foto ©PPE/vd Werf

Laurentiens Missoni trui en sjaal gingen ook weg, evenals haar roze jurkje van Paule Ka. En, er hangt vast nog wel meer in de rekken dat bij Laurentien vandaan komt.

Foto ©Royalduo
Foto ©PPE/Nieboer

Eloise draagt tijdens de opening van de winkel een roze linnen overhemd op jeans.

Foto ©PPE/Nieboer

De winkel zelf ziet er van de buitenkant tip top uit. Heerlijk fleurig, zoals Laurentien zelf er ook vaak uit ziet.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
25 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Haha, een maximale waardering op googlemaps. Van één reviewer: Claus-Casimir 🙂

Nou dat is toch super lief. Ik woon er vlakbij en ga snel even een kijkje nemen, wellicht komt er dan nog een review bij😁.

Vier dagdelen per week open. Hoe is het mogelijk dat ze de huur van het pand daarmee kunnen betalen…

De accociatie met Mammalou. Moest zo lachen. Mijn kleindochter van 5 zou dolgraag de sieraden (plastic meuk) hebben.
Goed initiatief, maar afwachten hoe lang het bestaat.

Ja grappig hè, het stikt van de tweedehandskleding winkels, maar deze is dan kennelijk heel bijzonder 😂 overigens kwam ik er nog maar recent achter 🫣 dat Leontien ook een mooie dochter heeft: Leonore. Daar hoor je eigenlijk nooit wat van. Misschien een keer een blog over haar?

Dit soort tweedehands kledingwinkels zijn er al jaren. Maar verder prima om kleding een tweedehands te verkopen. Maar als ik de kleding zo zie zal ik niks kopen. Niet mijn smaak. Ook wat Laurentien en dochter aan hebben nodigt mij niet uit daar te kopen. Ik vind het niet mooi wat ze aanhebben.

Ik begrijp de hype rond deze winkel totaal niet. Er zijn talloze gelijkaardige initivatieven in NL. Ook snap ik niet waarom Laurentien alleen maar ouwe meuk ‘schenkt’. Ik zou er de vloer nog niet mee dweilen ha ha.

Totaal niet mijn stijl, dus ik laat deze winkel aan mij voorbijgaan.

Goed initiatief 👍

Moeder en dochter zetten zich in voor een goede zaak.
Veel succes, dames!
Ze zijn passend gekleed in de stijl van de etalage.
Niet te missen, met deze kleuren.🟣
En ik verbaas mij er steeds weer over hoe veelzijdig Laurentien toch is….!
Of ze nu een chique galajapon draagt met een tiara op het hoofd, of met een grote hoed op prinsjesdag verschijnt, of in een multi kleurige hippe outfit voor het voetlicht springt…..het is net of ze alles hebben kan en overal mee weg komt.
Maar….wel altijd verzorgd!!

Wat een mooie reactie.
Sluit ik me bij aan.

Gisteren ben ik in de winkel geweest en mocht binnen geen foto’s maken van Laurentien en Eloïse. Wel even gepraat met beide dames. De winkel is heel mooi geworden. Wellicht mag je wel foto’s maken van de kleding etc, maar dat heb ik niet gevraagd.

Ik begrijp er niets van, in een winkel van de getoonde waar geen foto’s te mogen maken, is toch alleen maar exposure, gratis reclame voor het goede doel?

Mooi dat bijvoorbeeld Angelo bijdraagt uit oude collecties, een soortje van magazijnuitverkoop maar dan voor het goede doel 👍🏼

Moeder en dochter lekker fleurig voor hun winkel die al net zo fleurig oogt. Hopelijk kunnen zij met hun stichting veel goede dingen doen na verkoop van de kleding en accessoires.

Leuk initiatief, deze winkel, hopenlijk gaat het goed met de verkoop. Misschien leuk om eens binnen te kijken als ik een keer in Den Haag ben. De kleding van Eloïse is erg leuk. De outfit van Laurentien ook, de ring en armband kunnen nog wel, maar de oorbellen en ketting vind ik wel hysterisch, maar past wel bij haar gek genoeg.

Wat een goed initiatief en wat zien ze er fleurig uit! Begreep dat het een pop up is. Hoop dat ze heel veel geld voor het goede doel binnenhalen!

Zeer goed zichtbaar initiatief 👍🏼

Laurentien heeft voor mij een wat erg hoog Mamaloe-gehalte, lezers van mijn leeftijd zullen zich haar wellicht nog herinneren 🤡 Laurentien kan zo met het 🎪 mee 😄

Ach ja Mamaloe .. eind jaren 60? inderdaad ja door die kleding 🤣. Als ik mij niet vergis werden de opnames van Pipo de clown opgenomen bij het bos van Kasteel Groenewoud in Baarn.

Ik was toen heel klein, eind jaren 60 idd. Wat leuk de info over het 🌳🌲bos van Kasteel Groenewoud, ik heb er gewandeld.

Haha, ja inderdaad. Komt ook door die kermis”juwelen”.