Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 14 jul 0 reacties

Kroonprinses Victoria viert 41e verjaardag

De Zweedse Kroonprinses Victoria is vandaag jarig. Zoals altijd wordt dat op Solliden uitgebreid gevierd met de Zweedse bevolking. Ook vind er een concert plaats, dat wordt uitgezonden via SVT. Helaas heb ik te weinig tijd om er veel over te schrijven vandaag, maar ik deel graag deze nieuwe foto met jullie, en dan kijk ik vanavond wel of het lukt om nog iets meer aan deze log toe te voegen. In ieder geval kunnen jullie hier reageren op de kleding ed.

Foto ©Kungahuset, Linda Brostrom

Om 21:00 uur zendt SVT een programma uit. Tijdens het dagprogramma draagt Kroonprinses Victoria onderstaande jurk, helaas heb ik alleen nog maar een foto van de achterkant.

Foto ©Kungahuset

Overigens las ik net op Expressen dat er een grasbrand woedt bij Haga Slot, de woning van Victoria en Daniel. Zij zijn daar echter niet, ze zijn momenteel op Solliden.

Victoria droeg op Solliden een jurkje met fijne bloemetjesprint.

Konstnären Sergey från Ukraina överlämnade ett porträtt på Kronprinsessan som han målat. Foto: Kungahuset.se

Met dank aan een tip van lezeres Alette kan ik melden dat haar jurk van Zadig & Voltaire komt!

Afbeeldingsresultaat voor zadig voltaire dress abito roma goa

Tijdens het avondprogramma droegen Koningin Silvia en Kroonprinses Victoria klederdracht, zoals altijd. Ook Prinses Estelle was er bij, ze droeg een mouwloze gebloemde smockjurk.

Prinses Madeleine ging gekleed in een jurk van Red Valentino, in naturel tinten, eerder gedragen tijdens een feest na de doop van Prinses Adrienne. De sandaletten komen van Valentino, tas van Street Level en haar oorhangers van Bgo & Me.

Prinses Sofia droeg een gebloemd jurkje van & Other Stories.

Alle info credits gaan naar The Real My Royals! Thanks!

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments