Avatar foto Door Moderator Petra
Overige royals 12 mrt 27 reacties

Kroonprinses Victoria bij hijsen vlag NAVO in Brussel

Op maandag 11 maart was kroonprinses Victoria aanwezig bij het hijsen van de Zweedse vlag op het NAVO-hoofdkwartier in Brussel.

Zweden werd op 7 maart 2024 volwaardig lid van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie en gisteren, vier dagen later, werd de Zweedse vlag gehesen op het hoofdkantoor in Brussel. De kroonprinses is tijdelijks staatshoofd, omdat haar vader – koning Carl Gustaf – op staatsbezoek is in Mexico. Daarom nam zij namens de koning deel aan de ceremonie. Secretaris-generaal Jens Stoltenberg en de Zweedse premier Ulf Kristersson hielden beiden een toespraak.

Mode

Kroonprinses Victoria droeg buiten een mooie blauwe mantel van Andiata. Een iets andere kleur dan de Zweedse vlag, maar wel goed overdacht.

Foto ©NATO
Foto ©NATO
Foto ©NATO

Onder de mantel zien we een zwart/blauw jasje van Marushka de Margo op een zwarte pantalon.

Foto ©NATO
Foto ©NATO

Oorbellen van Chaumet.

Kalfsleren clutch van Quidam.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
27 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Beeldschoon jasje, ze is geheel in overeenstemming met de rest gekleed 👍. Ik vind haar een mooie rustige stijl hebben en altijd helemaal up to date gekleed maar ook met de prachtige avond toiletten kan ze ook geweldig mooi uitpakken!

En daarbij: blauw is de kleur van trouw. Mooi gekozen ook hierin!

.Heel mooie serene outfit !!! Het model van het jasje roept bij mij de vrouwelijkheid van chanel op, de geel goudkleurige knopen hebben iets militairs wat de navo ook is , de kleurencombinatie van blauw en geel zijn een knipoog naar denationale kleuren …..

Wauw de blauwe jas is heel erg mooi. Haar outfit is verder heel zakelijk maar past wel mooi bij de rest van de mensen.

Ik ben eerlijk gezegd wel blij dat Victoria onze koningin niet is. Haar kleding is weliswaar verzorgd en eigentijds, maar ik vind het ook weinig sprankelen. Heb zelden dat ik denk: wauw, dit is geweldig. Het zijn allemaal 7,5-jes.

Ik snap Josine wel hoor. Ik heb hetzelfde met Victoria. Het is altijd keurig, passend bij de gelegenheid, enzovoorts., maar niet vaak echt indrukwekkend. Maar ze moet vooral dragen waar ze zichzelf comfortabel bij voelt.

Waarom moet een koningin sprankelen?
Ze is geen jetset, tv persoonlijkheid , filmster of anderszins, maar koningin!!!
En dan mag je best een keer sprankelen, en met avondkleding een wow effect hebben,
Maar een koningin staat daar boven , en respect verdien je juist door je houding, kleding , en gedrag. Ik zie liever een keurig verzorgde koningin in mooie en goede kleding, dan een sprankelende koningin, in Jetset stijl
En dan kom ik weer bij Beatrix uit, dat was in alle opzichten een echte koningin.

Maakt het ook niet uit of het om het staatshoofd gaat of de partner? Een staatshoofd moet immers meer de indruk van degelijkheid en betrouwbaarheid geven.

Misschien heb je hier wel gelijk in,……….Maxima is idd geen staatshoofd, maar ook van de partner verwacht ik dat ze met kleding en uiterlijk rekening houden met hun functie , zoals je het beschrijft ,degelijkheid , ( en dan bedoel ik niet truttig of stijf) en betrouwbaarheid.

Er is geen enkele wet die voorschrijft dat een koningin of prinses moet sprankelen. Ik vind het zelf alleen erg leuk als er qua mode wél wat gebeurt. Maar dat zal je vast niet verbazen 😉

Ha ha, deze reactie verbaasd me niets.!!!
En dat mag hoor, ik kan ook genieten van mooie kleding en alles wat daarbij hoort, maar soms is minder ook mooi en vooral chique .

Hear hear … 👍🏼

Met je eens Josine. Ik houd daar ook van. Ik ben zelf absoluut geen mode icoon maar ik houd van diverse stijlen. Ben blij dat Màxima durft om buiten de lijntjes te kleuren zeg maar. Bravo.

Nou koningin zijn is wel wat meer dan de kleding die ze dragen

Eens, in principe is het een niet onbelangrijke bijzaak. Dat er hier Maximale aandacht aan geschonken wordt, is niet de maatstaf voor het ” gewone” leven. Er is zo onnoemelijk meer, veel belangrijker.
Een 7.5 , dan doe je het voor mij absoluut goed.

Oh, ik hou wel van haar kledingstijl, “straigth to the point”, geen overdadige frutsels. Gewoon mooie, goedzittende kleding!

Ooooh wat een mooie mantel in een prachtige kleur🥰. En dat jasje echt een topppertje.

Oh, wat een prachtige jasje, en de mantel ook al zo mooi.
Gedragen door een sympathieke vrouw 😃

Prachtige jas met een nog leuker jasje eronder. Heel goede keuze.

Heel leuk deze outfit, zowel de mantel als het korte jasje in combinatie met de broek, zo geweldig kun je dus voor de dag komen als toekomstig koningin!

Mooie mantel in zachtblauwe kleur.
Het korte jasje wat Victoria eronder draagt vind ik prachtig!
De zwarte pantalon zal wel lekker warm zijn, maar een zwarte rok zou ik chiquer gevonden hebben in dit gezelschap.
Jammer dat het klaarblijkelijk zo regende tijdens de plechtigheid.

Ohhhh, dit vind ik echt leuk, korte jasje , beeldschoon, model, stof , kleuren, zou ik zo willen hebben.
En de mantel ook maar erbij, wat een heerlijk model en in deze kleur blauw al een beetje voorjaars gevoel, goed gedaan .

Tweedjasje zijn momenteel helemaal hip, dus goede en actuele keuze.

Mooie mantel, ook de kleur, lekker niet alleen maar donkere kleding op deze buitenfoto’s.
Jasje is ook prima, leuke Chanel-look. Jammer dat de kleur van de mantel niet is doorgezet naar de rest van de kleding.
Op de foto’s waar iedereen opstaat is alles donker en somber, had Victoria prima kunnen doorbreken met een kledingstuk in die mooie blauwe kleur van de mantel.

Schitterende jas, kleurt heel goed. En verstandig met sjaal.
En t korte jasje, daar teken ik ook voor!

Heel mooi, goed gekleed voor dit weertype. Het jasje is prachtig.