Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 04 sep 0 reacties

Kroonprinses Mary op bezoek in Groenland – 29 tot en met 31 augustus 2016

Afgelopen week bracht kroonprinses Mary met de Mary Fonden (haar stichting die zich o.a. inzet tegen huiselijk geweld, de rechten van vrouwen en meisjes en voor het verminderen van pesten op peuter-, kleuter- en basisscholen) een bezoek aan Groenland. Helaas was het me nog niet gelukt een log te plaatsen, maar beter laat dan nooit dus: bij deze!

De reis van Mary begon op 29 augustus. Ze bracht een bezoek aan een kinderdagverblijf. Daarbij droeg ze een rok van Hugo Boss en een zwarte coltrui met korte mouwen, ze droeg pumps van SAND Copenhagen.

's Avonds was ze aanwezig bij een diner, daarvoor had ze een nieuwe japon van Ganni (waarvan ik helaas geen goede foto kan vinden die ik kan plaatsen) in haar koffer gestopt, net als een clutch van Naledi Copenhagen en pumps van Gianvito Rossi. Daaroverheen droeg ze een nieuwe mantel uit de herfst-wintercollectie 2016 van Jesper Hovring met als toepasselijke titel Great Greenland.

Op 30 augustus opende kroonprinses Mary een congres over huiselijk geweld, waarvoor ze naar Groenland kwam. De blauwe japon met peplumcombineerde ze met haar grote Ralph Lauren tas en nieuwe mantel van Jesper Hovring, aan haar voeten prijkten haar pumps vna Christian Louboutin.

Van haar eventuele activeiten en/of bezoeken op 31 augustus is geen programma bekend gemaakt en zijn ook geen beelden verschenen helaas.

Hoe denken jullie over de outfits van Mary? Geschikt of niet voor een dergelijk bezoek, mooi of niet mooi? Ik ben benieuwd!

Bron foto: Malik Brøns via de Mary Fonden

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments