Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 06 jul 0 reacties

Kroonprinses Mary in Vogue Australië – voorproefje

Aan het begin van de week verschenen er foto's van kroonprinses Mary, kroonprins Frederik en hun kinderen: glamourfoto's gemaakt door de bekende fotograaf Mario Testino. 

Een tijdje geleden opende kroonprins Frederik de eerste fototentoonstelling van Testino in Denemarken. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om foto's te maken van het paar en hun kinderen. De foto's worden gepubliceerd in het augustus nummer van Vogue Australië, samen met een interview met Mary waarin ze o.a. spreekt over haar stichting, een rolmodel zijn en haar projecten. Het augustus nummer komt 11 juli uit, dan zullen we ongetwijfeld vlug de overige foto's uit de shoot zien! 
 

Op de cover prijken Mary en Frederik samen. Mary draagt haar nieuwe diamanten tiara (informatie hierover volgt nog) en een nieuwe zwarte japon. De japon is van Alex Perry, zoals hij zelf op Instagram vertelde: 

 

Het hof gaf een foto vrij die ook uit de Vogue-serie komt bij hun aankondiging dat het paar daarin te zien zou zijn. Ditmaal een foto van het kroonprinselijk paar en hun vier kinderen. De foto is gemaakt in hun woonpaleis, Frederik VIII Paleis. 

Als laatst nog één foto van Mary:

Wat vinden jullie van Mary en haar gezin op deze Vogue foto's?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments