Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 12 okt 0 reacties

Koninklijk Paar bezoekt Rijnland-Palts en Saarland – dag 3

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 oktober 2018 een werkbezoek aan de Duitse deelstaten Rijnland-Palts en Saarland.

Werelderfgoed – Transformatie van oude naar nieuwe industrie – Völklinger Hütte
Op vrijdag 12 oktober gaan Koning en Koningin naar Industrieel Werelderfgoed Völklinger Hütte. In deze voormalige ijzersmelterij vindt een tweedaagse bijeenkomst plaats met deskundigen en internationale studenten over de ontwikkeling van de industrie- en arbeidscultuur in Europa. Na een rondleiding door het oude fabriekscomplex, spreekt het Koningspaar met de deelnemers. 2018 is het Europees jaar van het Cultureel Erfgoed, met als motto ‘Ons Erfgoed: waar verleden en toekomst samenkomen’.

eHealth en ouderenzorg – Homburg H
et bezoek aan Saarland wordt afgesloten in de Universiteitskliniek in Homburg, waar het Koninklijk Paar samenkomt met de economische missie Life Sciences & Health en de Duits-Nederlandse samenwerking op het terrein van eHealth en ouderenzorg wordt besproken en gedemonstreerd.

Outfit: op de laatste dag van het bezoek draagt Máxima een kanten jurk van Natan. We krijgen de outfit eerder te zien tijdens een bezoek aan het Mauritshuis in oktober 2017.

 

Máxima met de jurk  en flaphoed in oktober 2017:

~~advertentie~~

~~advertentie~~

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments