Avatar foto Door Josine Droogendijk
Alexia 28 aug 89 reacties

Koninklijk gezin bij Dutch Grand Prix

Het Máxima-seizoen is weer begonnen! Gisteren was de koningin, samen met haar gezin, aanwezig bij de Dutch Grand Prix. Dat leverde bijzondere outfits op.

UPDATE: Vanwege de negatieve sfeer in de reacties heb ik de reactiemogelijkheid voor dit bericht weggehaald.

BSR/Patrick van Katwijk

Koningin Máxima droeg een jumpsuit van een merk dat tegenwoordig erg in trek is: Max Mara. Haar jasje komt van Massimo Dutti.

BSR

Qua accessoires koos de koningin voor:
– vintage oorbellen (jaren ’80) van Mercedes Robirosa (eerder gedragen)
– een riem van Maison Boinet (eerder gedragen)
– een zonnebril van Tom Ford (nieuw!)
– Een collier van Aracano (eerder gedragen)
– Een tas van Marni (eerder gedragen)
– Sleehakken (hele hoge!) van Jimmy Choo (eerder gedragen)

Mode prinses Amalia

De Prinses van Oranje droeg een lange, witte jas, gecombineerd met een nieuwe blouse van Zara, een donkerblauwe broek en sneakers van Veja. De tas van Marina Raphael had ze zaterdag ook bij zich.

Mode prinses Alexia

De denim jumpsuit van prinses Alexia komt van Mango.

De lange hartjesoorbellen komen van Fien en zijn hier voor €99,95 te koop.

Informatie met dank aan Ufo No More, Valerie en Linda.

89 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Het is weer zover. Het gaat weer eens totaal niet over MODE
Persoonlijk vind ik de beledigende en belerende opmerkingen van iedereen die zich op deze manier in de discussie stort over bijvoorbeeld het al dan niet jetset-gehalte van Maxima zeer storend en ongepast. Jullie kennen elkaar helemaal niet maar er wordt van alles gesuggereerd over elkaars karakter en opvattingen.
Voor wat betreft de mode bij de F1, Gewoon een leuk maar vooral sportief familie-uitje en qua kleding totaal niet belangrijk of dit al dan niet een privébezoek is. Iedereen is leuk gekleed voor de gelegenheid. Puntjes van kritiek: Maxima is in mijn ogen wat te overladen met accessoires en de jas van Amalia is heel mooi maar inderdaad niet zo geschikt voor dit bezoek.

Moest aan Estelle Cruijff denken.

Op deze beelden en soms ook op andere beelden zielig zoveel gelijkenis tussen jonge Beatrix en Alexia. De zelfde uitgelaten blijheid. De mond en uitstraling.
Dat zou betekenen dat Máxima ook op haar schoonmoeder lijkt want Alexia lijkt ook op haar moeder in jeugdjaren.
En naast de manier waarop ze vaak met haar ogen knippert en lijkt zie ik soms idd wat gelijkenis.
Amalia vind ik steeds meer op Máxima lijken

Niks aantrekken van sommige aanbidders Ellie, je hebt gewoon gelijk.

Difan en negativiteit. Zoooo ken ik je weer 👍

Wat is er mis met Goois, jetset of wat dan ook Ellie ?!
De ene keer kleedt Maxima zich koninklijk, de andere keer jetset en misschien thuis op de bank in een joggingpak. Precies zoals op dat moment gewenst is. Dit was informeel en privé. Gelukkig is onze koningin flexibel, modebewust en niet onder één hoedje te vangen. Dat maakt haar nu juist een modekoningin en niet vastgeroest in één stijl.

Dank je Roos, er zijn vast meerdere lezers die ervaren zoals jij onze Mode Koninging Máxima omschrijft.

Oh mijn hemel, ieder zijn/haar meug maar wat veel invullingen en m.i. negatief getinte reacties lees ik m.b.t. de prive outfit van onze koningin…..
Ik weet bijna niet waar ik moet beginnen dus beperk me maar tot:

  • Stralende koningin in een super outfit, love it!! (kleine details wb te kleine pracht wedges maar à la, ik zou laarzen aangetrokken hebben…)
  • Super zonnebril, en voor iedereen die het wil weten ik droeg gistermiddag ook bij tijd en wijle een zonnebril; zon/bril op, zon/bril af en best scherp licht de hele middag. Afijn, dat kunt u natuurlijk alleen ervaren (en recht van spreken hebben) in de regio Zandvoort/Amsterdam.
  • Of Máxima dochter Alexia wil evenaren of zelfs wil overtroeven wat betreft “gelijkende” jumpsuit? Wat een totale onzin mensen, wat een rare theorieën, get a life please…
  • ‘Wie loopt er voor, wie loopt er achter, wie loopt er middenin…’ Ik lees nooit een opmerking dat onze koning mogelijk zelf kiest voor zijn wandelende positie omdat hij zich daar wellicht prettig bij voelt en zijn vrouw mogelijk ‘naar voren schuift’ voor het maximale effect en hijzelf gewoon lekker relaxed mee kan wandelen?!
  • Een privé wandelend koninklijk gezin, in beweging mensen, hoezo onze koningin zo te becommentariëren?
  • Mijn tip wat betreft Máxima’s oorversierselen: Gouden creolen, deze hangers ervaar ik als te rustig bij deze outfit.
  • Oh ja, onze kroonprinses; qua statuur begint het me op te vallen dat ze haar overgrootmoeder (schrijf ik het goed?) Wilhelmina na volgt, veel (teveel) jas en weinig contouren.
  • En ja gravin Luana; gemiste kans van MKM -> Waarom geen reactie?

En verder: Ik ben het totaal eens met sommige reacties hierro, waarom überhaupt 2x een (vervuilende) F1-wedstrijd bezoeken als koninklijk gezin? Zondag – 1x – was meer dan genoeg geweest tijdens deze energieslurpende en klimaat- en natuur-onvriendelijke “sport”. Dit IS MIJN kritiekpunt; de pandjes- en familie prins Bernhard supporten, ik snap het familie-technisch enigszins wel maar toch een dikke 2x BAH!

Beste pk020, u gelooft toch niet werkelijk dat dit puur een prive uitje was voor hen?

Nee u heeft gelijk Juffrouw Annie, dat denk ik zeker niet. Maar om onze koningin zo negatief af te vallen (= affakkelen zoals ik net van Jaqueline heb geleerd) dat gaat mij te ver, ERG te ver.

Leuk om ze zo weer te zien! Jumpsuits is de trend zo te zien.
Beetje vakantie-achtig zo. Ook een nichtje mee onderstreept dat.
Ik heb zin in t nieuwe Maxima seizoen (met af en toe de dochters)!

De super jumpsuit van Mabel (Koninginnedag) staat voor mij technisch koninklijk verrassend (inclusief super high heels) nog steeds op nummer 1
https://www.modekoninginmaxima.nl/mabels-spraakmakende-outfits/

Wat een opzichtig geklede vrouw.
Mijn respect voor haar wordt steeds minder.

Intens verdrietig dat u uw respect refereert aan man’s/vrouw’s kleding; ben benieuwd wie u bent en hoe u verder in het leven staat.

Er zijn andere zaken , waar ík verdrietig van word.
Kleding zegt heel veel over iemand.
Ik zal niet benoemen wat ik haar hier vind uitstralen. Ik wil niet riskeren dat u daar overstuur van raakt.
U zou verrast zijn, als u wist wie ik was, en hoe ik in het leven sta.
Dat doet er echter niet toe. Wat er werkelijk toe doet, is dat u leert accepteren, dat er mensen zijn, die er een andere mening c.q. ideeën op na houden dan de uwe.

Kleding zegt i.d.d. ook e.a.a over iemand, dat klopt. Anonieme reacties achter een computer lanceren/uiten/spuien over iemand zeggen ook wat over iemand en dan heb ik het over u.
Mijn formulering over ‘verdrietig’ probeer ik – lees goed ‘probeer ik’ – te nuanceren met het volgende….. Natuurlijk word ik niet persoonlijk verdrietig over uw in mijn ogen zeer onrespectabele reactie richting onze koningin, welke ik natuurlijk zal moeten accepteren, het is uw mening immers anoniem typend achter uw beeldscherm.
Wat er m.i. toe doet op MKM, persoonlijk blog van Josine, dat u met respect en inhoud uw mening deelt. Aangezien u deelt dat uw respect steeds minder word voel ik mij vrij om daar op te reageren, en laat u bij deze weten zelf te leren accepteren wanneer u aangesproken wordt op een manier die u misschien niet welgevallig is.
Ik wil totaal niet door lezers zoals u op de hoogte worden gehouden hoe u in het leven staat, dat laat u door uw manier van reageren m.i. al weten.
“Gezellig weer”, aan de keukentafel; zijn er mogelijk meerdere tafels om uit te kiezen?

U was anders wel benieuwd hoe ik in het leven sta 🤓
Ik schuif overigens ook graag een tafel op. Dat theatrale gewauwel van u mag een ander aanhoren 😁

Ach.. kom op zeg PK dít vind ik dus een rare, overdreven en vooral, vooral een overbodige reactie van u. “Intens verdrietig” … nou als je dat hier al van wordt loopt u zeker de hele te huilen gezien het wereldse gebeuren. Dáár mag u terecht verdrietig overworden bijvoorbeeld Oekraïne. Ga u schamen met die rare opmerking, hou op en leer eens mensen hun andere zienswijze en/of mening te respecteren in plaats van mensen hun mening af te fakkelen.

Wie fakkelt wie nu af Jacqueline 🫣
Ik vind die opmerking van Celeste ook echt nergens op slaan. Of opzichtig geklede (en dat is haar mening, ik vind Maxima helemaal niet opzichtig gekleed) mensen minder respect verdienen. Te triest voor woorden.

Dat affakkelen gaat u anders zelf heel goed af. O.a. op Difan. Dat doe ik naar mijn mening Maxima niet. Zoals ze er hier gekleed bijloopt, kan ik geen achting voor haar opbrengen als Koningin.
Dat u daar anders over denkt mag.
Laat mij de mijne, hoe moeilijk dat ook voor u blijkt te zijn.

Ach, u anoniem achter een beeldscherm spuiende zichzelf noemende ‘Celeste’, alleen al uw opmerking dat u geen achting voor onze koningin kan opbrengen, moet ik daar respect voor opbrengen? Ik zal het zeker als lezer moeten accepteren, ook vuil en narigheid op MKM, helaas.

Je blijft maar doorgaan over dat anoniem, PK020, dat ben je zelf toch ook?
Dat is (bijna) iedereen hier, behalve Josine, dus dat argument kan je laten vallen.

Een waarheid als een 🐄 Ina.h, alleen uit ik me, vanuit mij perspectief weliswaar , niet zo negatief jegens onze koningin. Anoniem negatief spuien is zo gemakkelijk, begrijp je wat ik bedoel?

Jij uit je anoniem negatief naar andere reageerders toe, dat is even gemakkelijk.

O en Difan fakkelt niet af?!
Denk hierover zoals je wilt: we leven in een vrij land, maar dan ook niet moeilijk doen als ik en anderen het anders zien.
Minder respect voor iemand hebben door de kleding die diegene draagt, dat vind ik een héél kwalijke gedachte.

Wie doet hier nu moeilijk?! 🙄

Affakkelen, interessant werkwoord. Ik ben juist prive en werkgerelateerd met het welzijn van onze wereld. Ik schrok juist enorm over het “affakkelen” van Celeste mbt onze koningin.

Prive en óók nog eens werkgerelateerd bezig zijn met het welzijn van onze wereld?? Tuuttúúút… dan had ik juíst van ú een ruimer blikveld verwacht en al helemaal dat u zou moeten weten te reageren-of juist niet, op een mening van iemand die niet de uwe is op een modewebsite notabene. Volgens mij bent u hierom al eens eerder opgewezen door de beheerder van deze website is het niet….?! Ach Ik hou er maar over op.

🤣🤣

Hier is heel wat afstudeerstof voor studenten te vinden. Wat een mallotig taalgebruik en idioot gedrag. Als het niet zo triest was zou ik me suf lachen hoe jullie elkaar behandelen. Doe wat nuttigs met je tijd ipv elkaar zo te schofferen.

Leuke foto’s van een enthousiast gezelschap. Bij Amalia had ik liever het jasje van zaterdag gezien en bij de koning geen pak, maar verder gezellig F1 kijken. Leuk dat Luana er bij was.

Jetset? Een broekpak? Van MaxMara? Ik zie t niet zo. En zo ja wat is daar mis mee? Puur nieuwsgierigheid, moeten ze in oranje leeuwenoutfit? Zo lekker gewoon? Pak Maxima vind ik persoonlijk niet zo mooi, ook niet met de schoenen. Haar lach en enthousiasme vind ik wel heel leuk. En de zonnebril ook.
Alexia haar pak is gaaf en Amalia dr kleding heel erg Amalia. Prima dus.
Ik vraag mij wel wat af. Voor mijn gevoel ‘schuilt’ Amalia vaak achter haar ouders. Prima wmb. Maar zou Maxima haar dan naar voren moeten duwen? Die kinderen willen helemaal niet voorop, volgens mij

👍

Djw voor je reactie Wiekie2004!

Ik zit net nog veel meer foto’s te bekijken en daar staat Maxima juist wat naar achter. Volgens mij is de foto van Josine de enige waar Maxima zo vooraan staat

Ze zien er allemaal leuk uit. Die jas van Amalia vind ik mooi maar niet geschrikt voor deze gelegenheid. De schoenen van Máxima vind ik erg lelijk.
Oorbellen Alexia erg leuk en mooi. Zij heeft mijns inziens het meeste modegevoel van de hele familie.

De koning en zijn dochter Alexia springen er voor mij heel geslaagd uit voor dit evenement.
Eenvoudig maar leuk en verzorgd gekleed, zonder poespas.
Amalia idem dito, alleen de lange jas vind ik in deze situatie minder passend dan het pittige jasje met de franjes.
Nichtje Luana mis ik bij de beschrijving….??
Wat heeft ze een prettige uitstraling en leuke kleding aan!
Tenslotte onze koningin, die het er zo te zien prima naar de zin heeft en zich onbevangen en vlot, zoals ze is, tussen de mensen lijkt te bewegen, en dat hoort gewoon bij haar.
In de privé sfeer denk ik dat zij zich prettig zal voelen in deze kleding.
Deze jumpsuit en het leren jasje geven een sportieve uitstraling, die m.i. wel bij dit uitstapje past.
De schoenen en sieradenkeuze en met name de zonnebril maken voor mij echter dat Maxima té prominent aanwezig is, en geven haar in mijn gedachten iets filmster-achtigs.
De leuke vlotte look van haar outfit wordt daarmee onderuitgehaald.
Het is gewoon even een beetje teveel van het goede in één keer.
Fijn, dat het zomerreces voorbij is en we weer kunnen gaan genieten van de activiteiten in het 2e halfjaar van de royals.
Laat maar doorkomen hoor.

Jammer dat Amaliande gewoonte van moeders overneemt om een jas over de schouders te dragon. En dan ook nog een jasje in je handen??? Ik vind het niet echt kleding voor de F1. En die schoenen van Max…echt te lelijk en te klein.

Leuk om het gezin weer te zien na de lange vakantie. Van de vrouwen vind ik Máxima weliswaar het best gekleed, maar vind het eveneens een hoog jetset gehalte hebben. Andere schoenen, andere oorbellen en een wat minder opvallende zonnebril en je had gelijk een veel rustiger beeld gekregen. Maar ja, dit is Máxima, ze houdt nu eenmaal van opvallen. De chiquere koninginne look zullen we vast en zeker binnenkort ook wel weer zien.

Ik vind het heerlijke foto’s en een verademing de familie in privé kleding te zien.

Er is veel gezegd over de outfit op en het bezoek aan Zandvoort. Ik heb zelf wel even moeten nadenken wat ik ervan vindt. Ben er nog niet helemaal uit.
Dit een informeel bezoek, dus het is niet nodig om je op te doffen. Op zich draagt Maxima een leuke combinatie, behalve de wedges, maar er wringt iets. Ik vind haar ook vreemd uitzien, of doet dat die opzichtige zonnebril?
Dat Maxima vaak vooraan staat en loopt, stoort me vaker. zeker bij officiële bezigheden.
En een bezoek op zaterdag was toch voldoende? En dan zo nadrukkelijk aanwezig zijn. Waarom is F1 anders dan andere (sport)activiteiten?

”dat Maxima vaak vooraan staat en loopt …. “ Dat deed ze tijdens de tijdens de voorstelronde van Amalia jl. februari op de Caribbean-tour ook zo erg. Hele Amalia kwam in haar schaduw te staan. Zelfs de meegereisde journalisten viel het toen ook erg op. In Engeland had (!) je ook zo’n royal, Meghan Markle die constant voor prince Harry liep. Ik zelf vind het in bepaalde settings een wat onbeschaafde vertoning. Misschien niet echt bewust van de plaats die je in mag nemen?

Máxima en Alexia waren er niet op zaterdag bij, dus die zullen het ook nog hebben willen zien.
Buiten dat, ik denk dat niemand zich ermee te bemoeien heeft wat ze privé doen, dit is tenslotte privé.
Iets anders ben ik wel met je eens, het viel me gelijk op dat Máxima “weer” helemaal vooraan staat, het stoorde me weer een beetje aangezien ze dat heel vaak doet, zelfs bij officiële gelegenheden.
Dan denk ik vaak, je bent dan wel koningin maar alleen in naam maar je man is de koning en die hoort, zeker bij officiële gelegenheden, het meest in het zicht te staan.
Als er meer afwisseling zou zijn, soms Máxima meer zichtbaar, soms Willem-Alexander, dan zou er voor mij niks aan de hand zijn maar volgens mij is het toch echt zo dat het meestal Máxima is die letterlijk en figuurlijk op de voorgrond staat.

Volkomen mee eens Josine.
Jij schreef het al eerder bij een ander topic. Het feit dat iemand zich stoort aan aanwezige vrouwen zegt veel over die persoon.

👍🏼

Ik heb het dan ook meer over de geposeerde foto, Máxima vooraan, verder iedereen achter haar.

Trouwens Josine, ik wilde vanmiddag mijn post bewerken en dat ging niet, als ik dan wilde toevoegen bleef ik te zien krijgen
“je wilt te snel opnieuw een bericht plaatsen, rustig aan”
En ook al wachtte ik dan wat langer, ik bleef dat te zien krijgen.

Ina, heb het ook al voor gehad met het “bewerken” en het “rustig aan doen”

Maribrune, okee, dat is dus niet op één of andere manier een foutje van mij, foutje in het script dus.
Dank dat je dat laat weten, dan kan Josine daar naar laten kijken

Ik kon de wijzigingen aanbrengen maar niet opslaan . Dan kwam het bericht van “rustig…. “

Ja klopt, dat had ik ook

Ik herken jullie opmerkingen, een persoonlijk bericht bewerken is momenteel niet aan de orde. De toon van je bericht kun je tegenwoordig niet meer bijwerken en typefouten corrigeren is er ook niet van toepassing, dat is jammer. @Josine Droogendijk, how come?

Tijd van slaafs achter je man aanlopen is echt wel voorbij hoor Louisa.
Ik zie ook niet aan onze koning dat hij er moeite mee heeft dat Maxima voorop loopt.
Ze is nu eenmaal zo en WA houdt van haar; wie zijn wij dan om daar een oordeel over te hebben.

Ik ben het met je eens Roos, zo bedoel ik het ook niet. Maar ze zijn hier uit hoofde van hun functie. En dan vind ik het minder gepast.

Louisa, ze zijn hier als privé gezin, wie ben jij om hier zo’n ophef over te maken?

Ik vraag me ook af waarom ze twee dagen op rij naar de F1 moesten? Ja dat ze opvallen daar doen ze niets aan want ze zijn de eerste burgers van ons land zoals dat netjes heet, natuurlijk zijn dan alle ogen en kamera’s op je gericht en als ik Maxima was zou ik daar dan maar eens aan denken als je de titel van koningin mag dragen, maar ben bang dat het daar al te ver voor is. De wedges zijn grof, de oorbellen zijn grof en groot, de zonnebril is te groot ect. Het haar in een leuke losse hoge paardestaart had hier beter bijgestaan. Nee en in hun komst én de kleding van Maxima slaan ze/zij hier de plank m.i. wel een beetje mis. Ja beoordeling is weer niet van de lucht maar dat krijg je in zulke posities bij zulke evenementen. Hoorde bij een programma gisteren dat de koning erg zijn best had gedaan om zijn imago op te krikken door naar F1 te gaan. Wie weet.

Net terug van vakantie en wat een PR/media offensief, pfff🫣……..kijk even op de website van Royals by Robin en vooral naar video’s her en der. De kleding is een echt ‘jetset pakkie’, de te kleine open schoenen vind ik er niet bij passen, ze heeft laarsjes genoeg. Ik zie ook weer wat aan de mond en de wangetjes van Maxima 😉. Wat ik zo leuk vind is de verwonderde blik van Luana, zo puur, wat een leuk meisje.

Mee eens. Wat mij bovenop de te kleine schoenen van maxima stoort is dat maxima bijna identiek gekleed gaat als dochter alexia. Ondanks de overvolle kasten zoeken beide een donkerblauwe jumpsuit uit voor dit event !!
Ach ja, de eigenaar van het circuit , prins berhard jr zal best tevreden zijn met het bezoek van zijn familie.

Maxima draagt een zwart katoenen jumpsuit en Alexia een blauwe denim.
Echt wel een verschil lijkt mij.

Ik denk dat Maribrune wel snap, zij gaan inderdaad een dagje uit, maar met dit verschil namelijk als Koninklijke familie, niet als prive personen in Griekenland, daar mogen geen foto’s van gepubliceerd worden en dat weten zij heel goed, daarom juist áls je dan naar dit event gaat dan weet je dat je gefotografeerd wordt en dat je dan als Koninklijke familie ten tonele verschijnt, juist daarom zou het leuker zijn om idd. wat verschillend gekleed te gaan, net als bijvoorbeeld met de laatste Koningsdag, zien ze er ook totaal verschillend uit, daar is over nagedacht. Ik denk dat dit wordt bedoelt door Maribrune.

Zij komen hier idd als vip nl de koninklijke familie. Dat publieke aspect speelt hier zeker ook mee en bovenop lijken maxima en alexia fysiek al erg op elkaar.
Maar ook prive kan het ” zusjesgevoel” mij niet bekoren ….
het ligt mss aan mij , maar ik heb nooit de behoefte gevoeld om identiek gekleed te lopen als mijn moeder en ook omgekeerd. Moet ik ook zeggen, mijn moeder en ik lijken fysiek ook erg op elkaar !! Ik weet hoe het voelt om ” verward” te worden … en ik wil graag als mezelf aanzien worden….

Josine, Kledij is voor mij iets persoonlijks en draagt ook iemands persoonlijkheid uit. Als bv hier alexia die ondertussen 18 jaar is geworden voor een jumpsuit zou hebben willen gaan dan zou ik als moeder voor hetzelfde event bewust iets anders gekozen hebben. Ik ben mijn dochter niet en omgekeerd ook niet. In dezelfde kleur gaan kan mi wel maar in dezelfde outfit in dezelfde kleur op hetzelfde event ????. Dat komt bij mij kinderlijk over als 2 zusjes … nee bedankt dat kan voor mij niet …
Het heeft verder ook te maken met herkenbaarheid, als beide hetzelfde dragen dan vind ik dit een verwarrende boodschap.

Ik snap je heel goed Maribrune, en ik denk dat we je allemaal wel begrijpen.
Maar Maxima heeft denk ik wat moeite dat haar dochters volwassen worden en daar veel aandacht naar uitgaat.

Wie zijn ‘allemaal’ Elisah? Ik voel me namelijk niet aangesproken, sorry.

Deze gedachte deel ik niet, Elisah.
Als ze er al moeite mee zou hebben dat haar dochters volwassen worden, dan denk ik dat dit komt omdat ze het best pittig zal vinden dat ze één voor één hun eigen leven gaan leiden door studie enz. en niet meer gezellig en veilig onder moeders vleugels zitten.
Bovendien toont Maxima voldoende elan om niet te hoeven vrezen voor concurrentie van haar dochters.

Beetje valse steek dit Elisah.

De vakantie is voorbij, leuk weer nieuwe plaatjes te zien, en wat leuk dat ze nichtje Luana meegenomen hebben, van Máxima’s outfit ben ik niet echt enthiosiast maar goed, de meiden zien er leuk uit, later in de week weer Regionaal bezoek Gelderse vallei, altijd leuk, zag ik dat Amalia straks voor t eerst meegaat met het Staatsbezoek naar Zuid-Afrika?

Amalia is niet aangekondigd in het persbericht. Ergens anders las ik dat ze prive mee gaat. Dus ik vermoed dat we haar niet of niet veel zullen zien.

Ok, nou ja, laten we zeggen “let’s wait and see” misschien worden we verrast, eens moet toch de eerste keer zijn, niet?

Wat zien de meisjes er leuk uit (behalve dan de lange jas voor zo’n event)
Máxima erg volgehangen met van alles. De ketting past qua stijl totaal niet bij de oorbellen. Ze ziet er zoveel leuker uit in rustige outfits (toen op dat zeilschip bij de race). En ook weer zo op de voorgrond bij foto 1. Een stap naar achteren letterlijk zou al een ander beeld geven
Jammer dat Alexia laarsjes draagt, vind gympen leuker denk ik.

Wat leuk dat Luana erbij is! Ze ziet er leuk en kleurrijk uit, staat haar goed. Maxima vind ik geweldig voor zo’n evenement, lekker stoer en casual met dit jasje, alleen vind ik die schoenen er dan weer niet bij passen, sneakers waren beter geweest. Amalia en Alexia zien er leuk uit zo.

Hele leuke foto’s, blij dat ze ook hier staan, had elders op internet al wat gevonden.
Maxima en Max Mara: ik vind het een heel goede combinatie. Jumpsuit is natuurlijk een hele goede keuze voor zo’n Formule 1 evenement. Sportief, maar ook helemaal in de mode (en ook nog eens een knipoog naar de coureurs zelf). Goed afgestyled met leren jack, hoge plateauzolen en weer een hele fijne nieuwe Tom Ford.
Jumpsuit van Alexia sluit daar mooi op aan. Heel mooi vind ik de donkerblauwe sneakers(?), zo loopt de kleur van de jumpsuit mooi door en dat verlengd je benen. Zo te zien heeft ze (natuurlijk) al een jas in de nieuwe modekleur bordeauxrood. Top.
Onze kroonprinses draagt een bekende lichte regenjas, lekkere wijde blauwe broek en witte sneakers. Amalia heeft meer lengte dan Alexia, dus een witte sneaker is hier een prima keuze, plus komt het mooi terug in de lichte jas. Blouse is leuk, maar geen toppertje.
Jammer dat de kleding van Luana niet wordt besproken, nu hangt ze er maar wat bij en dat vind ik niet terecht. Leuke meid geworden hoor, had al lang geen foto meer van haar gezien. Ze lijkt ineens veel meer dan vroeger op haar vader.
Toffe wijde oranje broek en witte bijzondere blouse en witte sneakers.
Wat me vooral opvalt is dat de dametjes geen of weinig make-up dragen, staat ze goed en prima voor zo’n sportief evenement.
Onze koning in een grijs pak, wel zonder stropdas. Van mij had hij ook gewoon lekker in spijkerbroek met jack mogen komen, maar misschien voelt hij zich hier beter in.

Viel mij ook op dat Luana niet genoemd wordt. jammer!

Lief van je!!

Wat leuk dat ze naar Zandvoort zijn gegaan voor de races. Amalia en Alexia zien er leuk uit, al sluit ik me aan dat Amalia met het jasje van gisteren met de franjes net wat hipper is. Alexia prima, leuke outfit. Máxima ….het jumpsuit(alweer een blauwe..de 3e ) erg kreukelig. Het jasje vind ik te gek, lekker stoer. Het montuur van de zonnebril vind ik gaaf, maar de kleur van de glazen geven het iets futuristisch🫣. Verder prima met de sieraden en de wedges. En waarom Willem-Alexander altijd in kostuum, juist dit is een gelegenheid voor casual kleding. Gemiste kans.

Ik vind de looks van Maxima en Alexia juist superleuk voor dit evenement! Ik vind de korte jas met franjes leuker bij Amalia dan deze lange. Ik denk dat ik een broek met smallere pijpen leuker vind voor jonge meiden. Luana erbij, misschien logeert ze op Huis ten Bosch, of zijn Mabel en de kids al verhuist naar de nieuwe woning? Ik weet niet of die al af is?

Ik vind Maxima er hier echt vreselijk uit zien. ‘Bijzonder’ is inderdaad het juiste woord. De jumpsuit gaat nog wel, maar de combinatie van de sieraden, het haar, de enorme zonnebril, echt niet koninklijk. Ze lijkt wel een Gooise vrouw die fanatiek probeert jong en hip over te komen. Ik vind het niks, bah.

Ik wilde eigenlijk niet reageren , maar doe het toch, gelukkig zijn er meerderen hier die het niet waarderen dat onze koninklijke familie zo nadrukkelijk aanwezig is in Zandvoort. Dat de koning zaterdag met Amalia is geweest is gewoon leuk, maar dat was wat mij betreft meer dan voldoende.
Houd de zondag voor andere dingen .

Jet Set is ook mijn gedachte bij dit vertoon,
En dat is niet mijn verwachting van een koningshuis

Lieve mensen, WA en Maxima staat gelijk aan jetset en ik vind het vrij shockerend dat mensen dit nu pas opvalt.

Helemaal mee eens.
Jetset is het eerste wat bij mij opkomt.

Helemaal mee eens. En waarom een zonnebril, er was nauwelijks zon, wel veel regen

Ik ben het helemaal met je eens. Wat een rommeltje.

Ik las het net ook, dat Alexia een schip zal dopen. Hoe gaaf! Dat heeft Amalia denk ik nog niet gedaan, toch? Zal dan denk ik de eerste keer een hoed worden voor Alexia.

Ik snap je enthousiasme, ik verheug me ook op prinsjesdag en het staatsbezoek.
Maar wat had ik het geweldig gevonden als onze kroonprinses een schip mocht dopen.

Ik ook, Josine!