Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 18 jan 15 reacties

Koningspaar ontvangt ambassadeurs

Vanmorgen ontvingen koning Willem-Alexander en koningin Máxima het corps diplomatique voor een nieuwjaarsreceptie.

Het kledingvoorschrift is een tikkeltje chiquer dan gisteren, wat ook wel blijkt uit de morningcoat van de koning. Koningin Máxima draagt op haar beurt een zijden midi-rok en een zwarte strikblouse van organza.

Wil je meer lezen over de rok? Neem dan een kijkje in Máxima’s online kledingkast.

(c) PPE/Nieboer

De rok komt uit de wintercollectie 2013 van Natan en wordt ook wel met andere tops gecombineerd.

(c) PPE

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
15 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De rok is een van mijn favorieten. Ik zie de blouse inderdaad ook als groen, maar hopelijk is het de zwarte strikblouse want die vind ik prachtig. Hopelijk krijgen we het nog zonder jas te zien.

Ik zie het voor een groene blouse en vind de kleurencombi van zwart, donkergroen en oud roze niet geslaagd. De outfit is mi ook te “gewoon” gezien willem alexander in jacquet verschijnt. Een jurk zou mi meer passend zijn geweest. Het kapsel is verzorgd, de schoenen zijn mooi.

Last edited 1 jaar geleden by maribrune

Hele mooie combi, deze rok en blouse, en wat komt de strik leuk boven de halslijn van de cape uit!
Keurig verzorgd kapsel en chique schoenen!
Even terzijde: het zou galant geweest zijn als Willem Alexander na het uitstappen uit de auto even op Maxima gewacht had, zodat ze samen de trap op konden lopen.

Van top tot teen helemaal af! Erg mooi.

Pieter van Vollenhoven was er gisteren toch wel. Zie dit artikel van Vorsten. https://www.vorsten.nl/vorstenhuizen/nederland/margriet-en-pieter-misten-dinsdag-bijna-nieuwjaarsontvangst/

I love those shoes! I also love all Maxima’s cape-coats. They look elegant and cosy! I am sure her purse is very expensive, but when I first saw it I thought it looked rather old-fashioned. Her outfit is okay. I am not wowed by it.

Ja leuk weer deze rok, zo’n mooie kleur ook

Waar viel mijn oog direct op? Jawel, op de mooie opengewerkte schoenen! Wat staan ze bij deze rok en blouse vele malen mooier, dan onder de zwarte wijde broek die Máxima droeg tijdens avondje uit met schoonmoeder Beatrix. Vandaag wat meer op chic, helemaal geschikt voor de Nieuwjaarsreceptie van vandaag.

Prinses Beatrix was vandaag ook aanwezig toch? Wat jammer dat t koninklijknhuis niet een paar foto’s deelt op de site/social media.

Tantie, mee eens, wat meer openheid zou zo goed zijn!

Mooie look, ook de combinatie met de donkere blouse vind ik erg mooi. Haren mooi in de krul. Ook de pumps heel mooi, net wat aparter met dat werkje erin. Top

Goede look, ik vind die zwarte blouse er heel mooi bij staan. De pumps zijn prachtig.

Mooie schoenen!
Goede outfit met deze wat glanzende materialen voor dit ontvangst

Drukke dag vandaag voor Máxima, maar wat fijn deze mooie rok en blouse weer te zien. ik vind de roze blouse iets vrolijker staan, maar volgens mij heeft ze die outfit al eens eerder op een nieuwjaarsreceptie gedragen, dus snap dat ze nu voor deze look kiest. Staat haar fantastisch. Mooie schoenen ook!

Ze pakt niet al te groots uit, wellicht met in t achterhoofd straks door naar Davos, meer te doen vandaag! Wel netjes en verzorgd, gisteren Maxima met een pak papier, vandaag is WA aan de beurt!

Last edited 1 jaar geleden by P J Hoogeveen