Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 02 dec 0 reacties

Koningspaar bezoekt Sint Maarten

Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit Koningin Máxima bezoeken van donderdag 30 november tot en met zaterdag 2 december de eilanden Saba, Sint Maarten en Sint Eustatius in het Caribisch deel van het Koninkrijk. De Koning en Koningin worden tijdens hun reis vergezeld door de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, drs. R.W. Knops.

Op 30 november is het paar in de middag op Sint Eustatius. Vervolgens reizen ze door naar Saba voor de viering van Saba Day op 1 december. 1 december is het Koninklijk Paar op Saba voor de viering van Saba Day. Naast de viering van deze traditionele feestdag, wordt er op Saba aandacht besteed aan natuurbehoud. Tot slot bezoeken Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op 2 december Sint Maarten. Dit bezoek staat vooral in het teken van de wederopbouw van het eiland na de verwoestingen die orkaan Irma begin september heeft aangericht.

Outfit: voor het bezoek aan Sint Maarten heeft Máxima opnieuw een casual look bij elkaar gezocht

.

Tijdens het staatsbezoek aan Australie, november 2016, bezocht Máxima op een vrij moment een boetiek van het zwemkledingmerk Zimmermann. In aanwezigheid van de koning kocht de koningin vijf kledingstukken, waaronder deze blouse en de mosterdgele japon die ze droeg tijdens het staatsbezoek aan Italie. Ik ben fan. (Informatie met dank aan Heaven van UfoNoMore)

Oorbellen van Mango:

De sandaletten zijn waarschijnlijk via net-a-porter aangekocht en zijn van Tabitha Simmons. Wie inzoomt op het materiaal van het schoeisel, ziet geperforeerde kurk met daaronder een laag goudkleurig leer. 

Clutch (van kurk) van J. Crew:

Fedora van het Nederlandse hoedenmerk Bronté:

Het bezoek werd door Máxima afgesloten met een tweedelig ensemble van gestreepte georgette van Alice + Olivia. 

De broek is online te koop voor 168 euro en de top met klokmouwen voor 127: 

Slippers van Zeus + Dione:

Afbeeldingsresultaat voor slippers site:modekoninginmaxima.nl

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments