Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 30 nov 0 reacties

Koningspaar bezoekt Sint Eustatius

Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit Koningin Máxima bezoeken van donderdag 30 november tot en met zaterdag 2 december de eilanden Saba, Sint Maarten en Sint Eustatius in het Caribisch deel van het Koninkrijk. De Koning en Koningin worden tijdens hun reis vergezeld door de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, drs. R.W. Knops.

Op 30 november is het paar in de middag op Sint Eustatius. Vervolgens reizen ze door naar Saba voor de viering van Saba Day op 1 december. 1 december is het Koninklijk Paar op Saba voor de viering van Saba Day. Naast de viering van deze traditionele feestdag, wordt er op Saba aandacht besteed aan natuurbehoud. Tot slot bezoeken Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op 2 december Sint Maarten. Dit bezoek staat vooral in het teken van de wederopbouw van het eiland na de verwoestingen die orkaan Irma begin september heeft aangericht.

Outfit: traditionele jurk van de Oekraïense ontwerpster Vita Kin. Het borduurwerk op de linnen japon is geïnspireerd op het nationale kostuum van Oekraïne en vervaardigd door ambachtslieden in Kiev. Op internet zijn soortgelijke jurken te koop via net-a-porter.com en matchesfashion.com. Prijzen beginnen bij 1500 euro.

Japon van Vita Kin:

Máxima met de jurk in Rio de Janeiro:

 

Nieuwe flaphoed van stro:

Ik vermoed dat Máxima een aangepaste strohoed draagt van J. Crew. De hoed wordt zonder lint aangeboden op internet en aangezien Máxima hier veel casual kleding koopt én een eigen atelier heeft waar kleding en accessoires kunnen worden aangepast, vermoed ik dat het hier gaat om een een ontwerp van J. Crew. (Het is slechts een vermoeden, dus hierbij ook gelijk de oproep aan de collega's die mijn website gebruiken als bron: neem dit aub niet over als feit. Dank u.)

Denim slippers van zijde en suede van Gianvito Rossi. Prijs: 499 euro. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments