Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 01 dec 0 reacties

Koningspaar bezoekt Saba

Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit Koningin Máxima bezoeken van donderdag 30 november tot en met zaterdag 2 december de eilanden Saba, Sint Maarten en Sint Eustatius in het Caribisch deel van het Koninkrijk. De Koning en Koningin worden tijdens hun reis vergezeld door de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, drs. R.W. Knops.

Op 30 november is het paar in de middag op Sint Eustatius. Vervolgens reizen ze door naar Saba voor de viering van Saba Day op 1 december. 1 december is het Koninklijk Paar op Saba voor de viering van Saba Day. Naast de viering van deze traditionele feestdag, wordt er op Saba aandacht besteed aan natuurbehoud. Tot slot bezoeken Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op 2 december Sint Maarten. Dit bezoek staat vooral in het teken van de wederopbouw van het eiland na de verwoestingen die orkaan Irma begin september heeft aangericht.

Outfit 2: voor het duiken heeft Máxima zich omgekleed. Ze draagt een gestreepte top en een zwarte broek met (een tas van Chloé?) -jaja- slippers!  

In het water:

Outfit 1: koningin Máxima draagt vandaag een japon van gele shantung zijde en poederkleurig kant van modehuis Natan. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk. 

In de zomercollectie van Natan is een beige japon te zien met een lijfje dat is bezet met hetzelfde kloskant. 

Het kant zagen we al eens eerder in het grijs bij Máxima: 

Máxima's hoedenkeuze is opvallend. In 2016 droeg ze de 'haarband' van Fabienne Delvigne namelijk ook al op de Antillen (rechts). 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments