Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 10 feb 0 reacties

Koningspaar bezoekt Olympisch Dorp en bij Spelen op 10 en 11 februari 2018

Programma zaterdag 10 februari: de Koning, Koningin Máxima en de minister-president lunchen in het Olympisch Dorp met de Nederlandse sporters. Aansluitend brengt de minister-president een bezoek aan het Holland Heineken House waar hij vervolgens samen met de Koning en Koningin Máxima de receptie van NOC*NSF en de Nederlandse ambassade bijwoont. 

Ons Koningspaar heeft vandaag een bezoek gebracht aan het Olympisch Dorp Gangneung Village. Fotoserie van Getty van vandaag.

Vervolgens waren ze in beeld bij shorttrack, waarna ze verder gingen kijken naar de 3.000 meter schaatsen voor vrouwen, waar ze een fantastische wedstrijd mee maakten! Het werd een 1-2-3tje voor Nederland! Het Koningspaar vloog van de tribune af, naar de 3 winnaars toe, die uitgebreid werden gefeliciteerd en geknuffeld!

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Het enthousiaste Koningspaar werd geinterviewd door NOS. Ze gaven aan dat ze moesten kiezen, en dat Mark Rutte daarom bij shorttrack is gebleven, en zij naar schaatsen zijn gegaan. Ze gaven en er echt van genoten te hebben, binnen komen met 1-2-3!

In het Olympisch Dorp was ons Koningspaar te zien in de oranje TeamNL jassen, gesponsord door Fila. De Koning draagt een beige pantalon, met een donker vest met logo van de Olympische Spelen. Koningin Maxima draagt opnieuw een zwart broekpak, nu met een witte blouse. Haar witte sneakers zijn van Fila. Buiten draagt zij eveneens een TeamNL Fila winterjas. Bij het schaatsen zien we dat Maxima haar oorhangers heeft verwisseld, ze draagt hier blauwe oorhangers.

Tijdens het bezoek aan Holland Heiniken House heeft de Koning zijn kleding verwisseld, hij draagt een donkergrijs pak en (natuurlijk!) een oranje stropdas.

De Koningin draagt een broekpak van TeamNL. Vermoedelijk zijn ook de lichtblauw/wit gestreepte overhemden/blouses speciale TeamNL kleding. Zie de foto's in dit artikel van de Telegraaf.

 

screenshots livestream ©NOS

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments