Avatar foto Door Josine Droogendijk
Laurentien 27 apr 30 reacties

Koningsdag 2023: Dit dragen Laurentien, Marilène, Annette, Anita en Aimée

Hangt de vlag al uit? Staat de Oranjebitter al klaar? Vandaag is het Koningsdag en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. In deze blog lees je alles over de mode van bovengenoemde prinsessen.

Mode prinses Laurentien

Laurentien gaat gekleed in een broekpak met patroon van het merk Etro. Haar blouse komt van Luisa Cerano. Alle items zijn gekocht bij Hardies uit Den Haag.

PPE/Van Emst

Schoenen van Essentiel Antwerp.

Mode prinses Marilène

Prinses Marilene draagt een paars broek en paarse blouse met roezels langs de mouwen. Deze set komt van MaxMara.

© PPE/rpe/emst

Mode prinses Annette

Prinses Annette draagt een limited edition cape van Jan Taminiau. De oorbellen komen ook uit een van zijn collecties.

Mode prinses Anita

Anita draagt een wollen mantel van Max&Co. Daarbij draagt ze een zandkleurige gebreide jurk met een contrasterende streep op de mouw en de ceintuur.

PPE/Van Emst
Foto ©PPE/rpe/katwijk

Mode prinses Aimée

Prinses Aimée draagt een blouse van het label Sézane. Het model draagt de strik aan de achterkant, Aimée aan de voorkant.

Foto ©PPE/rpe/katwijk

Mantel van Reiss:

Aimee’s blouse komt van het label Sezane.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
30 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Het pak van Laurentien is haar veel te wijd. Het zal wel mode zijn, ik vind het niet mooi. Schoenen w.m.b. verschrikkelijk lomp.
Prinses Marilene en prinses Aimee zien er mooi uit. Ik had de strik wel aan de achterkant gedaan denk ik.

Marilène heeft mooi haar, Anita ook vind ik, er zit een kleurschakering in met bruin en zwart, volgens mij zie je dat op die foto waar ze van opzij op staat. Ik vind haar daar trouwens wel op Meghan lijken. Ook met de jurk.

Van deze prinsessen vind ik Aimée en Marilène het mooist gekleed! Mooie kleuren en pasvorm. En ook hun haar mooi gedaan.

De ‘nichtjes’ waren alle vier super gekleed! Passend bij hun stijl.
De stijl van Laurentien is vaak niet de mijne. Maar voor haar doen best goed geslaagd op de schoenen na.

Marilene vind ik er erg mooi uitzien. Mooiste van iedereen. De beige jas van haar schoonzus ook erg mooi. Kleding vind ik verder niet erg bijzonder van deze prinsessen.
Laurentien vind ik echt vreselijk en die schoenen.

Marilene steelt de show dat is wel duidelijk. Vrijwel unaniem bij alle commentaren met stip op 1. Ook bij mij. Wat ziet ze er anders uit met die losse haren, zoveel jeugdiger, mooier en liever. Maar de andere dames (ik vind het woord prinses hier totaal overbodig) zagen er naar mijn mening ook erg mooi en stijlvol uit. Bij Laurentine vond ik de make-up veel te zwaar en het pak, hoewel erg mooi, niet flatterend voor haar. Zo zie je maar weer, smaken verschillen.
Verder, zoals eerder gezegd, vind ik dat de Apeldoornse kliek niet meer past bij Koningsdag. Hoewel, de Koning geniet er van zegt hij om zijn familie op die dag eindelijk eens bij elkaar te hebben. Maar dan mis ik toch Mabel en haar dochters en De kinderen van Constantijn en Laurentine. Die staan toch veel dichter bij de Koning?

Ik vind juist dat losse haar een beetje ordinair staan op haar leeftijd, het is veel te lang. En is dat haar van Anita niet veel te hard zwart geverfd?
Wordt er tevoren niet overlegd met alle “meegaande” dames over kleurafspraken vwb kleding? Het broekpak van Marilène paste qua kleur niet bij dat van Amalia, waardoor dat mooie pak van Amalia een beetje in het niet viel. Heel jammer.

Ook de prinsessen zagen er verzorgd uit en mooie kleuren qua kleding, vooral de prinsessen Aimée en Marilène! En ook de dassen van de prinsen afgestemd op de kleren van de vrouw (die rode das ietsje minder, maar als ..)

Schitterende outfits voor marilene en aimee !!!

Prinses Laurentien lijkt 2 maatjes te groot gekocht te hebben. Ziet er raar uit, zonder pasvorm in het jasje. En die schoenen…
Pronses Marlene is de topper! Prachtig pak en geweldig kapsel. Ik had hier alleen ook liever andere schoenen bij gezien. Mooie ballerina’s in een contrast kleur bijvoorbeeld.
Tsja en de anderen… Soms is het beter om niets te zeggen.

Schitterende blouse van Aimee!
Ik ken t merk niet, zal eens gaan kijken.

Aimee en Marilene stelen absoluut de show! Geweldig vooral Marilene! En het losse lange haar heel leuk. Veel beter dan die getoupeerde looks van andere jaren.
Laurentien een andere kapper zoeken maar wel een rustig pak- zoveel beter dan al die andere jaren.
Anita ontzettend stijfjes in deze wollen jurk.
Het haar te zwart maar ze lekker wel de leukste prins
En dan Annette.. eerst eens een andere bh kopen en iets zwierigers aan. De cape vind ik mooi maar niet bij haar passen- zeg je cape dan zeg je Máxima.

Last edited 11 maanden geleden by Doro

Even nog wat foto’s en nieuwe informatie toegevoegd aan deze blog ;).

Marilène werkelijk prachtig, doet me ook beetje denken aan Máxima’s paarse outfit van laatst.
Leontien: oeps… echt too much for me. Flatteert haar niet. Denk dat het al heel wat beter had gestaan met een donkere top en de single breasted variant van de blazer, en dan zonder deze oorbellen.

Prinses Marilene springt er voor mij uit. Mooi pak in een prachtige opvallende kleur. Haar lange haar staat haar vlot en jong. Prinses Aimee met in blouse en broek ziet er ook goed uit. Prinses Laurentien’s broekpak vindt ik wel leuk, maar zou beter staan met een donker blauwe blouse of top. Haar schoenen vindt ik vreselijk. Prinses Anita en Annette zien er saai en ouwelijk uit.

Marilene erg mooi! Laurentien heeft een heerlijke eigen stijl. Niet altijd mijn smaak, maar ze straalt en heeft lol. Annette en Anita gewoon netjes. Ik ben erg benieuwd naar gehele outfit van Aimee, op tv ook niet goed kunnen zien.

De outfits van Marilene en Aimee vind ik persoonlijk het mooist. En complimenten voor Laurentien die altijd lekker haar eigen stijl kiest. Haar kapsel was ook top vandaag!

Marilène ziet er prachtig uit.

Inderdaad, alleen Marilène is interessant om te zien. Mooi gekleed, met zwier.

Wat zien ze er geweldig uit vandaag! Laurentien heeft ech5 een super leuk pak en wat zit haar haar weer goed. De outfits van Marilene en Aimee zijn mijn favoriet, toffe kleuren, trendy chique!

Laurentien: wat een plateauzolen, ik vind ze wel leuk, maar niet bij dit pak, ik zou liever een donkerblauwe dichte pump zien met een donkerblauwe blouse, en dan Constantijn met donkerblauwe das. Maurits en Marilène, goed op elkaar afgestemd (de das), mooi kapsel van Marilène!
Bernhard, Annette, P-C en Anita, gewoon netjes, niet bijzonder! Blouse van Aimée, heel mooi, de jas past er ook goed bij. Floris, ook netjes, misschien was een das in één van de kleuren van de blouse leuk geweest. De kapsels van Anita en Aimée, mooi. Kapsel Annette, nee, gedateerd vind ik, ik had mijn haar meer dan 30 jaar geleden met zo’n bolling. Prachtig weer vandaag, ik ga vanavond beelden terugkijken uit Rotterdam.

Last edited 11 maanden geleden by Oranjefan

Marilène is fantastisch gekleed. De overige schoonzussen netjes. Laurentien net weer even anders als de rest, prima, maar mijn smaak is het niet.

Laurentien haar pak had beter doen uitkomen met een knalblauwe top, het blauw dat ook in de stof zit van haar pak. T patroon is mooi maar wordt egaal in t geheel en op afstand

Marilene stal de show met deze set, waanzinnige kleur, en soepele stof.

De kleding van Marilene vond ik echt geweldig. Mooi in combinatie met haar sportieve figuur en een geweldige kleur. Maar vooral het stofje vond ik zo mooi, via de beeldbuis. Niet te dun en flodderig, maar heel soepel vallend zonder kreuk. Dat vond ik trouwens ook van het pak van Ariane: wat een mooie soepel vallende stof, perfect gekozen voor het model van het pak. De jas van Lauentien hing als een plank zo stijf en modelloos. De print was wel leuk voor een pak, maar de schoenen heel fout en de broeklengte in combinatie met de schoenen klopte ook niet. Maar daar staat dan weer tegenover dat ik het haar, de coupe en de kleur van Laurentien echt alle dameskapsels naar de kroon vond stijgen. Heel leuk staat dat haar, ze heeft vast een geweldige kapper (m of v)

Leuk dat je de kleding van Marilene (Max Mara) en Ariane (Max&Co) in één adem noemt, ze komen dan ook van dezelfde groep: de Max Mara groep.
Ook de mantel van Anita (Max&Co) en het geweldige pak van Amalia (Marina Rinaldi) komen uit dezelfde stal.
Italiaanse mode: ik houd ervan.

Marilene ziet er prachtig uit. Elegante outfit (zoals we eigenlijk altijd wel van haar gewend zijn), en het kapsel iets minder getoupeerd dan anders. Doet me enigszins denken aan een vergelijkbare combinatie die Maxima heeft.
Laurentien: De blazer met top is echt prima, maar met de broek erbij in dezelfde print wordt het wel wat ’too much’… En die schoenen toch altijd van haar… Maar wel fris en fruitig alles bij elkaar, zullen we maar zeggen!
Annette: Netjes
Anita: Netjes maar onopvallend, en haar kapsel lijkt iets te donker gekleurd, het komt wat hard over.
Aimee: Moeilijk te beoordelen op basis van de selfie. Ze houdt wel van die ‘pussy bows’, heel klassiek.

Naar mijn idee hebben alle prinsen en prinsessen de intentie gehad om er vandaag netjes en feestelijk uit te zien voor deze verjaardagsviering van Willem Alexander.
En wat deden ze weer betrokken en vol enthousiasme mee met het programma.
Wat de kleding betreft sprong Marilène er voor mij uit als toppertje van de vijf dames.

Met name Marilène ziet er prachtig uit, mooie kleur en stof en vlot kapsel. De outfit van Laurentien vind ik totaal niets voor haar doen, het oogt zo hard en masculine, het is me een raadsel waarom ze dat toch doet. Woon vlakbij hun en kom haar wel eens tegen, ze is echt een aardige leuke meid. Annette, Anita en Aimee zijn klassieke types en zien er ook zodanig keurig uit.

Marilene springt er voor mij bovenuit. Wat een fraai pak. Laurentien ook een mooi pak, maar haar schoenen vind ik (sorry) vreselijk. Anette en Anita netjes en onopvallend.

Zeker hangt de vlag hier uit, zitten nu aan de koffie met oranje tompoucen! Geniet ervan.