Avatar foto Door Josine Droogendijk
Laurentien 27 apr 0 reacties

Koningsdag 2019: Kleding Prinses Laurentien van Van Vollenhoven Prinsessen

Vandaag is onze Koning 52 jaar geworden. En dat betekent feest: Koningsdag 2019! We feliciteren onze Majesteit van Harte met zijn verjaardag. In deze log hebben we aandacht voor de kleding van Prinses Laurentien en de Van Vollenhoven Prinsessen. Voor de kleding van Koningin Maxima, Prinses Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane, neem gerust een kijkje in deze log.

 

Outfit Prinses Laurentien:

Prinses Laurentien draagt een zachtblauwe pantalon met een top in dezelfde kleur van Missoni. Ook het vest, met de bekende breisels, komt van Missoni. Haar outfit is gekocht bij Hardies in Den Haag.

 

Outfit Prinses Marilene:
Prinses Marilène draagt een zachtroze japon met een kort jasje van fuchsia wol. Een ensemble van het Nederlandse label Sage & Ivy. 

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~~einde advertentie~~~~~~

Outfit Prinses Annette:

Prinses Annette zien we vandaag in een witte mantel, waar ze een zwarte blouse en een zwarte pantalon onder draagt. Op haar mantel draagt ze een zwarte bloem. 

 

Outfit Prinses Anita:

Prinses Anita draagt vandaag een plisse midirok met de bekende breisels van Missoni. Dit combineert ze met een ecru coltruitje of top en een camelkleurige mantel.

Outfit Prinses Aimee:

Prinses Aimee draagt een knalgele pantalon met een lichte top en een camelkleurige cape/mantel. De ontwerper van haar outfit is nog niet bekend.

Wat vinden jullie van de kleding van de prinsessen?

Foto's: screenshots ©NOS

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments