Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 26 apr 0 reacties

Koningsdag 2017 – Kleding koninklijk gezin

In deze log lees je 27 april alles over de kleding van Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de drie prinsessen. Tips zijn altijd meer dan welkom! 

Outfit Máxima:  koningin Máxima draagt een een donkerblauwe cape van chenille met een rauwe, wollige en matte uitstraling, die in contrast staat met de overloop naar een glanskatoen in oker, met een glanzende en gladdere textuur. De donkerblauwe jurk is gemaakt van een combinatie van zijde crêpe Georgette en organza. In een degradé om het lichaam heen zijn donkerblauwe en okerkleurige gesmokte ribbanden, smalle metalen kettingen en kristallen geborduurd.;Bron: Textiel Museum. Vanaf morgen is Máxima's jurk hier te bewonderen. 

-Advertentie- 

– Einde advertentie-


Foto: Yvonne van Woudenberg

Máxima's oorhangers komen van de Turkse juwelier Kafkas en zijn speciaal voor vandaag voorzien van een saffier. Een nieuwe samenstelling, dus de teller staat nu op 4. 

-Advertentie- 

– Einde advertentie-

De schoenen van Máxima zijn de zogeheten hofschoenen van Gianvito Rossi: 

Afbeeldingsresultaat voor gianvito rossi site:modekoninginmaxima.nl

Outfit Willem-Alexander: koning Willem-Alexander draagt een grijs/bruin (?) pak en een nieuwe das in de toepasselijke kleur oranje. 

Outfit Amalia: De prinses draagt een gele mantel van Zara. 

Japon van Natan:

Outfit Alexia: 

Outfit Ariane: De prinses draagt een bekende cape van Natan: 

Afbeeldingsresultaat voor inhuldiging cape site:modekoninginmaxima.nl

Vast overbodig om te zeggen, maar hierbij nogmaals het nadrukkelijke verzoek om geen kwetsende of negatieve reacties te plaatsen over de drie jonge prinsessen. Bij voorbaat dank! 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments