Avatar foto Door Josine Droogendijk

Koningin Sofia shopt net als Máxima bij Luz Camino

Zegt de naam Luz Camino jou iets? Grote kans van wel, want Máxima heeft meerdere oorhangers van de Spaanse ontwerpster. Koningin Sofia van Spanje blijkt eveneens fan te zijn.

De alom bejubelde, Spaanse juwelenontwerpster weet met indrukwekkend veel precisie flora, fauna, smaken (waaronder popcorn), potloodslijpsel en meer te vangen in edelstenen en edelmetaal. Volgens Camino zit er meer schoonheid in de (alledaagse) dingen om ons heen dan we vaak zelf beseffen.

Emily Stoehrer van New York Times schreef ooit eens over Camino: “A collector will whisper Luz’s name to another jewelry lover as someone you need to know or collect.” 

Máxima droeg tijdens de winterfotosessie Luz Camino-oorbellen in de vorm van een olijftakje. Koningin Sofia werd in maart 2023 gespot met een broche uit dezelfde juwelenlijn.

PPE/BSR

Máxima heeft daarnaast nog oorbellen in de vorm van kievitsbloemen.

Koningin Sofia heeft op haar beurt een broche in de vorm van een levensechte anjer.

BSR

Als je het mij vraagt, smaakt dit naar véél meer.

Informatie met dank aan Nuria Tiburcio.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
12 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De anjer, hij lijkt van plastic gemaakt.
Mogelijk niet goed te beoordelen op deze foto. Ik zou hem graag in het echt zien. Misschien zou ik dan mijn mening bij moeten stellen.Hij is met een 3D printer heel makkelijk na te maken.

Prachtige sieraden.

Maxima in Zeeland, ze ziet er heel leuk uit, maar niet passend voor deze tijd van het jaar .

Lijkt mooie outfit ja en idd te vroeg voor de tijd van het jaar. Maar wat heeft ze met haar wenkbrauwen gedaan? 😶

Schitterend dat wolwit gecombineerd met bruine accessoires, tja het weer zat niet mee vandaag inderdaad maar mooie outfit!!

Ja, zag ook foto’s. Een mooie wolwitte combi. Die jas zou ik ook wel willen hebben. Maar dan pas dragen over paar weken of zoals vorige week bij 16 graden.

Inderdaad heel leuk en ook een goede voorjaarslook, alleen is het weer er niet echt naar.

Super mooi deze juwelen. Die kivietsbloemen mag Máxima van mij iedere dag wel dragen. Passen zo bij dit seizoen. Smaakt inderdaad naar veel meer!

De broche van het olijftakje valt helemaal weg op dit geblokte jasje van koningin Sofia (zoekplaatje: waar is de broche?) en verdient een herhaling op een effen ondergrond.
Maar de foto van Sofia waar ze de anjerbroche draagt is een pláátje!
Het jasje, de sjaal, de oorbellen en deze schitterende natuurgetrouwe ontworpen broche zijn volledig met elkaar in balans en vormen een harmonieus geheel!
Grote klasse!

Klopt, Beatrix had dat ook vaker: een drukke achtergrond met daarop een broche. Jammer. Ik zou adviseren om de broche weg te laten en kiezen voor een groter paar oorhangers in combinatie met een collier. Moet de halslijn wel goed zijn. Mijn motto is: een juweel moet goed en volledig zichtbaar zijn. Dit doet ook meer eer aan, aan de ontwerper en het vakmanschap.

Helemaal met u eens Lieske,
de outfit inclusief anjer-broche is van grote klasse 👌🏼

Ik vind de broche uitvoeringen mooi, liever niet meer dragen als oorsieraden Máxima☝🏼dat u het maar weet! 😀

O is deze anjer werkelijk een broche??!!
Dit is wel heel knap gemaakt👍
Hier mag Maxima echt vaker shoppen; wat een vakwerk.