Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 19 dec 0 reacties

Koningin Máxima woont Kerst Muziekgala 2018 bij

Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van het platform Méér Muziek in de Klas, is aanwezig bij de opnamen van het Kerst Muziekgala 2018. Het gala bevat optredens van de Grootste Schoolband van Nederland bestaande uit 300 kinderen afkomstig uit alle provincies van Nederland en artiesten zoals Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Matt Simons, Haevn, Tommie Christiaan, Sharon Doorson en jonge muzikanten.

De feestelijke middag wordt gepresenteerd door Buddy Vedder en Romy Monteiro. Het Kerst Muziekgala wordt uitgezonden door AVROTROS op woensdag 26 december, 20.28 uur bij NPO 1. De uitzending wordt herhaald op donderdag 27 december om 10.54 uur op NPO1.

En marge van het Kerst Muziekgala woont Koningin Máxima een werksessie bij van Méér Muziek in de Klas Lokaal. Tijdens deze werksessie zijn vertegenwoordigers van een aantal belangrijke partijen bijeen om te bespreken wat er moet gebeuren om ook in hun regio muziekonderwijs te realiseren en structureel te verankeren. Het gaat om vertegenwoordigers van provincies en grote steden, provinciale culturele instellingen (de Raad van 12) en andere betrokkenen die hiermee een volgende stap binnen het programma van Méér Muziek in de Klas Lokaal. Deze werksessie is een opmaat naar een jaarlijkse werkconferentie voor samenwerkende partners in de regio.

Outfit: witte overslag blouse en zwarte pantalon met strikceintuur van Natan. 


Foto: PPE/Vd Werf

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments