Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 06 jun 0 reacties

Koningin Máxima reikt Appeltjes van Oranje 2018 uit + conferentie dak- en thuislozen

Hare Majesteit Koningin Máxima reikt op woensdagochtend 6 juni de Appeltjes van Oranje uit op Paleis Noordeinde in Den Haag. De prijzen worden dit jaar toegekend aan drie initiatieven van ‘jonge en sociale ondernemers’. De winnaars zijn Buddy to Buddy uit Zutphen, Yets Foundation uit Vlaardingen en de Excel Arts Academy uit Curaçao.

Met de Appeltjes van Oranje bekroont het Oranje Fonds jaarlijks sociale initiatieven die op succesvolle wijze groepen mensen verbinden en anderen inspireren. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds. In lustrumjaren reikt de Koning de prijzen uit, Koningin Máxima alle andere jaren. De Appeltjes van Oranje worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt.

De prijs bestaat uit een bronzen beeldje en een geldbedrag van 15.000 euro. Het beeldje is ontworpen door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden.

Update: ook bij een conferentie over dak- en thuislozen droeg Máxima vanmiddag de outfit. 

Outfit: koningin Máxima draagt een nieuwe  japon met asymmetrische volants van lichtblauwe crêpe. 

Outfit van Natan:

Op haar japon heeft Máxima een diamanten strikbroche met parelpendant gespeld. 

De broche hebben we inmiddels in zes verschillende uitvoeringen gezien. Ik vind die van vandaag het meest in balans en daarmee het mooiste. 

Close-up van de nieuwe tas:

Het kapsel:

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments