Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 08 okt 0 reacties

Koningin Máxima opent virtueel nieuwe vestiging van Prodrive Technologies

Koningin Máxima opent donderdagmiddag 8 oktober virtueel de nieuwe vestiging van het Nederlandse technologiebedrijf Prodrive Technologies in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. De hoofdvestiging van het bedrijf bevindt zich in het Science Park Eindhoven in Son.

Prodrive Technologies onderzoekt, ontwerpt en produceert ingenieuze software en mechanische en elektronische onderdelen voor machines in innovatieve sectoren. Het bedrijf is toeleverancier voor onder meer de halfgeleiderindustrie, de medische sector, de automobielindustrie en toepassingen voor energie en infrastructuur. De nieuwe vestiging in Canton, regio Boston, voorziet in zowel productie als onderzoeks- en ontwikkelcapaciteit. De staat Massachusetts wordt gezien als hotspot voor ontwikkeling van complexe technologie. Zowel vanwege de aanwezigheid van topuniversiteiten als Harvard en het Massachusetts Institute of Technology (MIT) als business incubators en accelerators, talent, multinationals en durfkapitaal. Verschillende Nederlandse multinationals en start-up en scale-up bedrijven hebben er vestigingen.

Koningin Máxima verricht de virtuele opening mede als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. Zij doet dit samen met gouverneur Charlie Baker van de staat Massachusetts. Op de locatie zelf wordt bij de opening gesproken door de Nederlandse ambassadeur in de VS, André Haspels, de executive director Industrial Performance Center MIT, Elisabeth Reynolds, twee medewerkers van Prodrive en een lokale klant. Ook zijn er digitale toespraken van Pieter Janssen CEO en mede-oprichter van het bedrijf en de gouverneur van Massachusetts.

Mode
Outfit: Paarse top of jurk van wol. 
Ontwerper: Victoria Beckham
Eerder gedragen: nee 
Accessoires: oorbellen van JAR Paris 

Jurk van Victoria Beckham. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments