Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 28 mei 0 reacties

Koningin Máxima opent verpleeghuis Hof van Nassau

Hare Majesteit Koningin Máxima opent dinsdagmorgen 28 mei verpleeghuis Hof van Nassau in Steenbergen.

Hof van Nassau is onderdeel van zorginstelling tanteLouise. TanteLouise streeft ernaar zowel thuis als in een zorgomgeving de beste zorg te bieden. Uitgangspunt is dat bewoners zo veel mogelijk de regie voeren over hun eigen leven. Het verpleeghuis Hof van Nassau biedt daarom maximaal verantwoorde vrijheid aan haar bewoners met dementie. Een armband met een sensor bepaalt waar bewoners van het verpleeghuis veilig kunnen bewegen. Zo wordt, waar mogelijk, voorkomen dat bewoners te maken krijgen met gesloten deuren. Technologische toepassingen in en om het huis die processen in de woning automatiseren, domotica, ondersteunen hierbij.

Tijdens haar bezoek wordt Koningin Máxima rondgeleid door het verpleeghuis. Ze krijgt uitleg over de technologische toepassingen in Hof van Nassau, zoals de inzet van slimme vloeren en het gebruik van een augmented reality bril ter verbetering van het medicatieproces. Ook spreekt Koningin Máxima met medewerkers, vrijwilligers en bewoners over hun ervaringen.

Mode 
Outfit: deux-pièce van groene shantung zijde 
Ontwerper: Edouard Vermeulen van Natan 
Eerder gedragen: Kennismakingsbezoek Luxemburg (2013), opening Friesland Museum (2013), jubileum PKN (2014), congres transgenderzorg (2016). 

De verschillende draagmomenten op een rij: 

Accessoires
Hoed: Cloche met veren van Fabienne Delvigne
Eerder gedragen: Staatsbezoek Argentinië, 2006. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments