Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 03 sep 0 reacties

Koningin Máxima opent mbo-jaar in Houten

Koningin Máxima is vanmorgen in Houten voor de opening van het mbo-jaar 2021-2022. 

Yuverta in Houten is dit jaar namens alle mbo-scholen gastheer van de bijeenkomst, waarbij het belang van het mbo voor een duurzame samenleving centraal staat. Studenten, docenten en bestuurders gaan tijdens de openingsbijeenkomst in gesprek over ondernemerschap, duurzaamheid en innovatie. Het programma is te volgen via een livestream. Het is voor de vierde keer dat het nieuwe studiejaar van het mbo met een officiële bijeenkomst wordt ingeluid.

Er zijn 63 mbo-scholen in Nederland, die in totaal aan ruim 500.000 studenten lesgeven. Het middelbaar beroepsonderwijs bereidt studenten voor op hun toekomst in de maatschappij. Het mbo bestaat uit verschillende typen onderwijs. Op die manier kunnen scholen onderwijs bieden aan een zo’n breed mogelijke doelgroep, toegespitst op het niveau en de interesses van de student. De onderverdeling in negen sectoren bevordert de afstemming van onderwijs en arbeidsmarkt.

Mode 
Tijdens een trip naar de Antillen droeg Máxima in 2013 een outfit die op het eerste gezicht een tikkeltje saai was. Witte, mouwloze top, donkerblauwe kokerrok. Toen Hare Majesteit zich omdraaide, bleek de top gelukkig te zijn voorzien van een tof rugdecolleté. Je begrijpt het al: vandaag ging de outfit in de herhaling. 

Typisch Máxima: XXL-oorbellen. 

Met de outfit in 2013: 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments