Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 14 okt 0 reacties

Koningin Máxima ontvangt betrokkenen voor bekrachtiging pact ‘ Naar een schuldenzorgvrij Nederland’

Koningin Máxima ontving dinsdagmiddag 13 oktober in bijzijn van de Koning op Paleis Noordeinde een kleine groep betrokken bij het pact ‘Naar een schuldenzorgvrij Nederland’. De bijeenkomst, die oorspronkelijk gepland stond voor 18 maart, was voor andere genodigden te volgen als webinar. Koningin Máxima hield een toespraak, evenals staatssecretaris Bas van ‘t Wout van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de voorzitter van SchuldenLabNL, Gerrit Zalm.

Vanwege de coronacrisis heeft schuldhulpverlening een extra dimensie gekregen. Onderzoek van Deloitte en SchuldenLabNL van juni dit jaar toont aan dat het aantal huishoudens met (problematische) schulden naar verwachting stijgt van 1,4 naar 2,6 miljoen door baanverlies of andere aan de coronacrisis gerelateerde inkomstenderving. In circa 40% van de gevallen zal er sprake zijn van problematische schulden.klopt m De verwachte stijging van 1,2 miljoen betreft ook doelgroepen die nooit eerder met problematische schulden zijn geconfronteerd, bijvoorbeeld mkb-ondernemers en ZZP’ers.

Belangrijk thema van deze bijeenkomst was de bekrachtiging van het pact ‘Naar een schuldenzorgvrij Nederland’. Een groot aantal gemeenten heeft zich gecommitteerd om één of meer van de vijf door SchuldenLabNL beproefde methoden te implementeren die mensen schuldenzorgvrij maken. Het gaat om Collectief Schuldregelen, de Doorbraakmethode, het Jongeren Perspectief Fonds, De Nederlandse Schuldhulproute en De VoorzieningenWijzer.

Mode 
Outfit: paarse japon met volants bij de heupen 
Label: Bottega Veneta
Eerder gedragen: Ja, twee keer in 2014, een keer in 2015
Accessoires: Nieuwe clutch met croc-effect, pumps van Gianvito Rossi, mondkapje met kroon
Sieraden: oorbellen met roze en lilla steen, gouden armband met boze oog (nieuw), horloge van Cartier, gezinsarmband (nr 2), zonnetjes-armband (nr 5)

Het blauwe mondkapje wordt ook gedragen door de koning en de hofhouding. 

De jurk is een ontwerp van Bottega Veneta. 

De jurk kwam eerder in beeld in 2014 en 2015. 

De oorbellen kregen we eerder te zien in 2014. De gouden armband met boze oog is wel nieuw, net als de clutch met croc-effect. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments