Koningin Máxima ontving dinsdagmiddag 13 oktober in bijzijn van de Koning op Paleis Noordeinde een kleine groep betrokken bij het pact ‘Naar een schuldenzorgvrij Nederland’. De bijeenkomst, die oorspronkelijk gepland stond voor 18 maart, was voor andere genodigden te volgen als webinar. Koningin Máxima hield een toespraak, evenals staatssecretaris Bas van ‘t Wout van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de voorzitter van SchuldenLabNL, Gerrit Zalm.

Vanwege de coronacrisis heeft schuldhulpverlening een extra dimensie gekregen. Onderzoek van Deloitte en SchuldenLabNL van juni dit jaar toont aan dat het aantal huishoudens met (problematische) schulden naar verwachting stijgt van 1,4 naar 2,6 miljoen door baanverlies of andere aan de coronacrisis gerelateerde inkomstenderving. In circa 40% van de gevallen zal er sprake zijn van problematische schulden.klopt m De verwachte stijging van 1,2 miljoen betreft ook doelgroepen die nooit eerder met problematische schulden zijn geconfronteerd, bijvoorbeeld mkb-ondernemers en ZZP’ers.

Belangrijk thema van deze bijeenkomst was de bekrachtiging van het pact ‘Naar een schuldenzorgvrij Nederland’. Een groot aantal gemeenten heeft zich gecommitteerd om één of meer van de vijf door SchuldenLabNL beproefde methoden te implementeren die mensen schuldenzorgvrij maken. Het gaat om Collectief Schuldregelen, de Doorbraakmethode, het Jongeren Perspectief Fonds, De Nederlandse Schuldhulproute en De VoorzieningenWijzer.

Mode 
Outfit: paarse japon met volants bij de heupen 
Label: Bottega Veneta
Eerder gedragen: Ja, twee keer in 2014, een keer in 2015
Accessoires: Nieuwe clutch met croc-effect, pumps van Gianvito Rossi, mondkapje met kroon
Sieraden: oorbellen met roze en lilla steen, gouden armband met boze oog (nieuw), horloge van Cartier, gezinsarmband (nr 2), zonnetjes-armband (nr 5)

Het blauwe mondkapje wordt ook gedragen door de koning en de hofhouding. 

De jurk is een ontwerp van Bottega Veneta. 

De jurk kwam eerder in beeld in 2014 en 2015. 

De oorbellen kregen we eerder te zien in 2014. De gouden armband met boze oog is wel nieuw, net als de clutch met croc-effect. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 15 okt 2020 - 09:42

Ik vind ook wel dat ze best een paardestaart in kan doen als ze niet elke dag met stylingproducten in de weer wil, omdat dat slecht kan zijn voor het haar.
Privé kan ze het dan wel los dragen.

afbeelding van Jrn

Jrn

woensdag 14 okt 2020 - 22:05

Hele fijne tijdloze jurk van een geweldig modelabel. Classy de luxe.
Ik vind dat haar atletische figuur hier ook zeer goed in uitkomt.
Kleur ook prima in dit jaar getijde.
Cijfer: 9

afbeelding van Tony

Tony

woensdag 14 okt 2020 - 21:45

Mmm, deze jurk is niet haar beste keuze en dat terwijl we de afgelopen dagen zo verwend waren met super mooie outfits. Het kan niet altijd feest zijn!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 14 okt 2020 - 20:54

Zoveel moois in de kast...
Deze jurk heb ik nooit je dat gevonden. Geen flatteus model

afbeelding van Jansje

Jansje

woensdag 14 okt 2020 - 20:38

Ze ziet er netjes uit, leuk die sieraden erbij....maar de jurk flateert niet meer zo...ze lijkt er heel breed in..ze kan er beter een topje en rok van laten maken.sja, het haar...dat is echt onze koningin

afbeelding van Ella

Ella

woensdag 14 okt 2020 - 20:24

Prima jurkje. Chapeau om jaar in jaar uit zo mooi opgewicht te blijven. Ik snap de commotie over het haar niet. Ze ziet er prima uit!

afbeelding van AnjaxMario1991

AnjaxMario1991

woensdag 14 okt 2020 - 16:05

Nee, niet iedereen heeft perfect haar, maar een keer goed borstelen kan altijd, ook al is ze de koningin.
En hier laat ik het bij.

afbeelding van Maria48

Maria48

woensdag 14 okt 2020 - 15:49

Heel leuk jurkje, prima voor deze gelegenheid.

afbeelding van Marie...

Marie...

woensdag 14 okt 2020 - 15:35

Leuk jurkje, al is de kleur inderdaad niet de meest spannende. Maar past goed zo bij de gelegenheid. Volgens mij heeft ze geweldige oorbellen in maar die zie je helaas niet goed door het mondkapje. En ach ja, het haar. Het is zoals het is waarschijnlijk. Ik zou ook niet graag iedere dag bij de kapper willen zitten.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 14 okt 2020 - 15:12

Mooi, eenvoudig model, deze jurk, en een mooie kleur.
Schoenen en clutch, prima erbij. Een broche, zoals ze er eerder wel bij droeg was leuk geweest.
Verder heb ook wel eens geopperd dat ze haar haar in een lob zou moeten knippen, maar als dat niet werkt voor haar, dan maar niet hoor. Niet iedereen heeft idd. perfect haar.

afbeelding van Senna

Senna

woensdag 14 okt 2020 - 12:58

Mooi eenvoudig jurkje, mis wel een broche of lange ketting. Mooie schoenen en clutch.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 14 okt 2020 - 12:40

Altijd een mooie jurk gevonden. Door bijzondere kleur en eenvoudig model. Wat stonden die donkere parels er goed bij!
Een lastig onderwerp, leuk dat ze met zn 2en waren.
(Ik probeer dit soort jurken pas naar stomerij te doen als er aanleiding voor is omdat ze er vaak slapper van worden).

afbeelding van Mijtje

Mijtje

woensdag 14 okt 2020 - 12:26

Kunnen we überhaupt niet stoppen met het 'hair shamen' van de Koningin? Máxima heeft nou eenmaal de pech dat ze van nature niet gezegend is met een dikke bos glanzende lokken zoals Catherine, Victoria of Letizia. Daarnaast heeft ze, volgens mij, ook nog eens fijn en weinig bandhaar wat in de loop der jaren door medicatie gebruik, hormonale schommelingen en het blonderen (slechts deel van het "probleem") steeds iets dunner is geworden. De veranderende structuur van grijzende haren tussen het gewone haar maakt het lastiger om het haar in bedwang te houden. Waarschijnlijk heeft ze van haar haarstylist het advies gekregen haar haar niet dagelijks te wassen (is so wie so niet goed voor je haar), het zo min mogelijk te kammen en te bewerken. Uit persoonlijke ervaring kan ik vertellen dat met bovenstaande combinatie van eigenschappen het korter en bot afknippen (bijv. lange bob) geen donder helpt. Ik kan doen wat ik wil, een uur bezig zijn met föhnen en diverse producten etc. maar na een half uur en een willekeurig windvlaagje ziet het er weer uit als coupe windhoos. Tragisch, maar er zijn belangrijkere dingen in het leven.
Suggereren dat ze het die dag niet gekamd heeft of semi-leuk opperen dat we haar maar wat borstels moeten opsturen is imo onbeschoft en onnodig kwetsend.

Eigenlijk ben ik alleen maar trots dat ze zich van die bakken kritiek van alle online haar-deskundigen geen bal aantrekt. Want ja, ze zou voor ons allen dagelijks een staartje in kunnen doen maar dan is ze niet meer haar eigen Máxima.

afbeelding van Petra_68

Petra_68

woensdag 14 okt 2020 - 20:52

Goed gezegd Mijtje! Niet iedereen is gezegend met een volle bos haar en/of haar dat in alle omstandigheden perfect blijft zitten. Het is echt geen coupe ravage of zoiets....

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

woensdag 14 okt 2020 - 16:25

....nou, nou, beetje minder kan ook, beste Mevrouw.
Eenvoudig paardenstaartje is geen moeite en houdt ook 'moeilijk' haar in bedwang. Zie prachtige foto's boven dit artikel.
Waarom geen kritiek toelaten, die zeker niet kwetsend bedoeld is.
Daar kan de Koningin best tegen, denk ik.

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 15 okt 2020 - 08:03

... nou nou, meneer ;-) Volgens mij een prima onderbouwde visie die niet kritischer is dan de jouwe hieronder. Jullie denken er beiden anders over, dat mag toch? Je eerste zin komt, mogelijk onbedoeld, wat denigrerend op me over.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 14 okt 2020 - 13:50

Je hebt zo gelijk! Dank voor het delen.

afbeelding van Senna

Senna

woensdag 14 okt 2020 - 12:46

@ mijtje goed geschreven, ben het helemaal met je eens.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 14 okt 2020 - 20:53

Medicatie gebruik???

afbeelding van Birchwood

Birchwood

woensdag 14 okt 2020 - 11:32

Best leuke jurk, maar of de kleur nu wat doet voor Maxima, mwah. Misschien dat ze de jurk een volgende keer kan opfleuren / opleuken. Een broche is inderdaad een goed idee.
Ik vind dit mondkapje prima, goed dat ze daar een eenheid in hebben. Ik vind het bij Mathilde teveel een modeaccessoire, zo zie ik het niet.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 14 okt 2020 - 11:22

Hm, ik begrijp dit keer de kritiek op haar kapsel niet zo goed. Het is niet net voor die tijd gekamd denk ik, maar vanochtend wel. Dat zie je zo. Ik denk dat haar haar heel snel zo valt en dat ze daar weinig aan kan doen. Voor mij ziet ze er prima uit. Mooie jurk!

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

woensdag 14 okt 2020 - 11:08

....het blijft verbazend, hoe iemand in haar positie in een dergelijke outfit met 'passend' kapsel gasten kan ontvangen.
Daar helpen een paar mooie, maar bescheiden juwelen ook niet meer.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 14 okt 2020 - 10:45

Joh wat een gezellige reacties vanmorgen...
Het jurkje was de eerste keer met de ravissante hoed en dito juwelen een snoepje om te zien. Nog steeds een beeldig jurkje, van mij had er wel een mooie broche opgespeld mogen worden. Iets met blauwe glimmers bij het blauwe mondkapje?

afbeelding van Anniek

Anniek

woensdag 14 okt 2020 - 10:38

Afschuwelijk dat haar. kan niet anders zeggen. En wie is in toch die persoon die haar kleding, na het dragen ,wast/stoomt o.d.
Ik heb het al vaak gezegd en zeg het nog een keer, het wordt er vaak niet mooier op, net iets te strak, teveel kreukels etc.
Moet er niet aan denken dat ik zo met mijn eigen garderobe zou omgaan.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 14 okt 2020 - 11:26

Op de 3e foto waar ze deze jurk draagt past hij wel goed. Zou het niet zo kunnen zijn dat zelf regelmatig wat schommelt in gewicht?

En die kreukels, tja, ik denk dat ze deze jurk gewoon niet pas s middags heeft aangetrokken, maar er 's ochtends al mee in haar kantoor gezeten heeft, of misschien zijn ze er in de auto in gekomen. Het kan ook gewoon stof zijn die snel kreukt. Ik weet dat ze niet altijd zo op en top keurig gekleed is, maar voor mij is dat geen probleem. Anders zou ze een veel degelijkere koningin zijn en iets in mij vind het wel fijn dat ik niet de enige ben die een rommelkont is, maar dat de Koningin dat soms waarschijnlijk ook een beetje is ;). En als de Koningin dat al wel eens doet, hoef ik me ook niet zo druk te maken haha.

afbeelding van AnjaxMario1991

AnjaxMario1991

woensdag 14 okt 2020 - 10:17

Fijn dat deze mooie jurk ook nog eens uit haar kast is gehaald. Staat haar goed, alleen jammer van dat onverzorgde haar.
Als ik er zo bij loop, wordt er gezegd ben je zo uit bed gestapt.
Jammer Jammer en nog eens jammer

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 14 okt 2020 - 13:55

Wat leuk deze jurk weer eens te zien. Vind het nog steeds erg mooi en die kleur staat haar geweldig. Goed die koninklijke mondkapjes, maar ik hoop nog steeds op mondkapjes die matchen bij haar outfit.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

woensdag 14 okt 2020 - 09:38

Mondkapjes zijn geen mode accessoire. Ik zie liever Letizia en Máxima die het goede voorbeeld geven met een generiek, voor iedereen betaalbaar mondkapje dan Mathilde met haar matchende mondkapjes.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 14 okt 2020 - 13:56

Ben ik met je eens, maar waarom van iets nuttigs niet iets moois maken? Of bijvoorbeeld kiezen voor mond maskers die voor een goed doel gemaakt worden? Zo duur is het niet om van een stukje matchende stof iets bijpassends te maken. Maar deze blauwe met kroontje zijn zeker mooi.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?