Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 03 okt 0 reacties

Koningin Máxima in het oranje bij Jubileumcongres SER

Koningin Máxima was donderdagmiddag 1 oktober aanwezig bij het jubileumcongres ‘70 jaar SER: Verbinding in samenleving’ in Den Haag.

Het congres werd georganiseerd ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van de Sociaal-Economische Raad. Tijdens het congres sprak SER-voorzitter Mariëtte Hamer met gasten uit de politiek, de overheid en de wetenschap over de rol van de SER en de overlegeconomie in een veranderende samenleving. Het SER-Jongerenplatform leverde een bijdrage aan het congres over het doorgeven van de wereld aan volgende generaties. De SER is een adviesorgaan waarin ondernemers, werknemers en onafhankelijke deskundigen samenwerken. De SER adviseert de regering en het parlement over het sociaal-economisch beleid en faciliteert akkoorden en convenanten. Daarnaast voert de SER bestuurlijke taken uit om bijvoorbeeld medezeggenschap te bevorderen. De raad is in 1950 bij wet opgericht.

Mode 
Outfit: Japon met plooien en V-hals 
Ontwerper: Mattijs van Bergen 
Leuk om te weten: De jurk komt uit de collectie Complimentair en is geïnspireerd op de oranje kleur die Vincent van Gogh veel gebruikte in zijn landschappen. 
Eerder gedragen: Ja, oa tijdens het staatsbezoek aan Japan en een nieuwjaarsreceptie. 
Accessoires: Haarband van Fabienne Delvigne, gouden pumps van Gianvito Rossi. De bronskleurige ceintuur is gemaakt door de moeder van Mattijs van Bergen, die edelsmid is. 

In Japan beleefde de japon zijn debuut. Op onderstaande foto zie Máxima's look van destijds, en komt ook het plooienspel bij het bovenlijfje, waarbij het achterpand overvloeit in het voorpand, goed tot zijn recht. Love it! 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2016: 

Schoenen van Gianvito Rossi: 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments