Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 04 dec 0 reacties

Koningin Máxima brengt werkbezoek aan Eosta

Hare Majesteit Koningin Máxima brengt dinsdag 4 december 2018 een werkbezoek aan Eosta in Waddinxveen. Eosta is winnaar van de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap van de Koning Willem I Stichting. Deze plaquette beloont bedrijven die zich inzetten voor duurzame innovaties. Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting.

Eosta werd in 1990 opgericht en is distributeur van biologische groente en fruit, met leveranciers in zes continenten en afzet in Europa, de VS en Hongkong. Het bedrijf is initiatiefnemer van meerdere duurzaamheidscampagnes zoals The True Cost of Food, Natural Branding, Dr. Goodfood en Save Our Soils, die consumenten bewust maken van de reële kosten van groenten en fruit.

Tijdens het bezoek krijgt Koningin Máxima een rondleiding door het bedrijf, waarbij verschillende innovaties worden getoond, zoals het Nature & More traceerbaarheidssysteem. Via een QR-code op het product krijgen consumenten directe toegang tot de teler, met uitgebreide informatie over de ecologische en sociale impact. Ook woont zij een debat bij met sprekers uit de financiële sector, bedrijfsleven en voedingsindustrie over de waarde-gedreven economie en de ondersteuning hiervan door financiële markten.

De Koning Willem I Stichting is in 1958 op initiatief van De Nederlandsche Bank in het leven geroepen door een aantal aan het bedrijfsleven verbonden organisaties. Doel van de stichting is de nationale economie nieuwe impulsen te geven en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten. De stichting wordt gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Outfit: jurk met luipaardenprint van Natan en een mantel van Max Mara: 

Foto's: PPE/Nieboer

Mantel van Max Mara: 

Afbeeldingsresultaat voor max mara site:modekoninginmaxima.nl

Jurk van Natan:

 

We kregen de jurk voor het eerst te zien in 2012 (links) en ook in 2017 (rechts) dook hij op. 


Foto's: PPE/Nieboer

Pumps van Salvatore Ferragamo:


Foto: PPE/Nieboer

Zwarte creolen (oorringen) van Lott.gioielli:

Clutch van LK Bennett: 

Afbeeldingsresultaat voor lk bennett site:modekoninginmaxima.nl

De armbanden van vandaag zijn nieuw. Naar de ontwerper wordt nog gezocht. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments