Koningin Máxima heeft vanmorgen een bezoek gebracht aan Villa Pinedo in Den Haag. De Deelnemer van het Oranje Fonds Groeiprogramma biedt kinderen van gescheiden ouders een platform om hun ervaringen te delen en wil volwassen bewust maken van wat er omgaat in kinderen bij een scheiding. 

De koningin droeg tijdens het bezoek een donkerpaarse blouse met korte mouwen en een leren rok tot de knie. De pumps met een klein plateau zijn van het Britse merk LK Bennett:

Foto met dank aan Bart Homburg - Oranje Fonds 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Agnes

Agnes

dinsdag 20 jan 2015 - 21:28

Leuke outfit! Lekker hip die rok en mooi gecombineerd met de gave plateau schoenen. Plateau's loop ik zelf ook vaak op en ze lopen heerlijk vooral omdat je niet elk kiezeltje voelt. Ik hou ervan en vind ze prachtig staan bij Maxima. Daarnaast zijn de kleuren ook geschikt voor dit bezoek, er staat maar 1 jonger kind bij, ook te zien bij blauw bloed. Het gaat over gescheiden ouders, dus fel gekleurde kleding lijkt me niet zo toepasselijk.

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 18 jan 2015 - 22:12

Ik stoor me nooit aan Maxima's haar. Hou wel van dat losse.

afbeelding van Sofia

Sofia

zondag 18 jan 2015 - 19:24

Op de foto vind ik de outfit niet echt geslaagd.Wel een mooie rok en goede lengte en een leuk truitje.Schoenen zijn prima.Het haar zeg ik maar niets over. Heb bewegende beelden gezien en dan komt de outfit veel leuker over.

afbeelding van Rietje

Rietje

zondag 18 jan 2015 - 18:54

Ik vind Maxima haar haar ook niet altijd even mooi zitten, maar des te meer ben ik verrast als ze het mooi opgestoken heeft. En ik moet er niet aan denken dat ze het altijd zoals Victoria heeft. Ze is nu helemaal zichzelf als ze het los heeft hangen. Dit is ze, zo is haar haar en zo komt ze het meest naturel over....!

afbeelding van Merel

Merel

zondag 18 jan 2015 - 16:21

OK outfit, simpel en door het leer net wat pittiger. En rommelig haar. Het haar van iedereen op de foto zit beter dan Maxima's haar. Sommig (veel) haar is gewoon geen 'los-lang-haar' haar.

afbeelding van zara

zara

zaterdag 17 jan 2015 - 22:05

Een fijne outfit, en gewoon leuk om naar te kijken. De leren rok en het truitje met korte mouwen staan haar leuk, en aan haar kapsel stoor ik mij niet. Ik vind het juist wel bij haar passen, en ik zou het bijzonder jammer vinden als zij het nooit meer los zou dragen. Ik ben zelfs erg gehecht geraakt aan haar blonde 'pieken'.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

zaterdag 17 jan 2015 - 20:43

Leuke outfit, prima voor de gelegenheid. Toch hip hoor, dat ze weer een leren rok draagt! Weten we al van welk merk die is? Het kapsel, daar stoor ik me voor deze gelegenheid helemaal niet aan!

afbeelding van Hilde

Hilde

zaterdag 17 jan 2015 - 20:32

Wat een superleuke outfit! Met een donkerdere panty en een ander kapsel zou het nog beter zijn, wie weet de volgende keer ;)

afbeelding van Jolanda56

Jolanda56

zaterdag 17 jan 2015 - 16:53

Josine, je hebt het inderdaad prima verwoord en ook ik deel helemaal jouw mening. Laten we het hier gewoon gezellig houden, vooral omdat er velen zijn die deze site graag lezen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 17 jan 2015 - 14:35

Zeker niet. Ik vind ook niet alles mooi wat Máxima draagt, maar het is -zoals wel vaker gezegd- de toon die de muziek maakt. Je kunt over Máxima's look van gisteren bijvoorbeeld schrijven: Afschuwelijk. Dood piekhaar en die schoenen maken haar benen nog dikker dan ze zijn.

Maar je (met je bedoel ik niet jou, maar in het algemeen) zou ook kunnen schrijven: Ik vind Máxima's look van vandaag niet geslaagd. Het haar piekt en de schoenen vind ik niet elegant staan bij Máxima. Ze heeft bredere enkels, dus dan kan ze mijns inziens beter schoenen dragen zonder plateau.

Ik zeg niet dat ik bovenstaande meningen deel, maar ik laat het alleen zien als voorbeeld :) En los daarvan verbaas ik me wel eens over de kritische reacties van sommigen. Je hoeft niet alles mooi te vinden, maar soms lijkt het wel alsof Máxima geen goed kan doen. Ze kleedt zich prima, oogst veel bewondering in de modewereld en half Nederland loopt met haar weg. Het betekent niet dat ik alleen maar lyrische reacties wil op deze site, maar we moeten ook proberen om het met z'n allen niet té kritisch (en soms zelfs zuur) te laten worden :)

afbeelding van Joris

Joris

zaterdag 17 jan 2015 - 21:37

Helemaal goed geformuleerd, Josine. Dank. Op en top diplomate!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 17 jan 2015 - 21:52

Vind-ik-leuk, Joris. Een diplomate is ze, 'onze' Josine!

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

zaterdag 17 jan 2015 - 15:08

Dankjewel Josine, ik vind dat je het prima verwoord, ik deel helemaal jou mening. Natuurlijk is het ieders goed recht om haar mening te geven....het is soms de manier waarop. Ik lees graag alle meningen en heb er plezier in hoe verschillend er wordt gedacht. En gelukkig vinden we meestal toch wel iets aan onze Koningin mooi. Laten we vooral doorgaan om te genieten van deze mooie site die ons door Josine zo up to date wordt gehouden. Compliment voor Josine die ondanks haar drukke leven met de kleine, toch altijd zo snel op de hoogte brengt van de mode van Maxima!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 17 jan 2015 - 13:09

Dames, het is hier vanmorgen weer behoorlijk uit de hand gelopen zie ik. Ik denk dat het niet zo netjes is om alles hier publiekelijk te regelen, maar achter de schermen zal ik met bepaalde mensen contact opnemen zodat we hier weer on topic kunnen praten over Máxima's kleding in een gezellige sfeer.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 17 jan 2015 - 14:02

Gezellig over Máxima's kleding praten betekent toch hoop ik niet dat we alles maar mooi moetenvinden? Positief kritisch schrijven moet kunnen over onze hardwerkende, stralende koningin, die dit jaar helaas begonnen is met nogal wat 'bad hair-dagen!

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

zaterdag 17 jan 2015 - 15:12

Natuurlijk blijven we gezellig praten én lezen over Maxima! Jij vind dat zij 'bad haar-dagen had.....ik vond het best meevallen! Zo zie je....ieder zijn eigen 'kijk' en 'gevoel' bij iedere outfit!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 17 jan 2015 - 13:49

Goed bezig, dank je wel Josine!

afbeelding van hendrikje

hendrikje

zaterdag 17 jan 2015 - 10:57

Josine, hoor graag of ik hier werkelijk 'de boel verziek'. Zo ja, dan zal ik mijn consequenties trekken.

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 17 jan 2015 - 09:52

Josine opent met zo zie ik maxima graag
ik zie maxima altijd graag eender wat ze draagt zelfs met een keukenshortje ook staat deze kleur haar wel
voor de lederen rok ben ik minder te vinden
met deze bloes erop vind ik het niet mooi ogen die bloes poft er zo op ze is zo breed onderaan om in die rok te dragen dat is zo een punt waar je aandacht word op gericht met misschien een ander kleur vestje erop vb rood of grijs dat wot oplichting brengt dit is wel erg donker

afbeelding van Merel123

Merel123

zaterdag 17 jan 2015 - 08:15

Mooie outfit voor deze gelegenheid. En in dit geval vind ik het prima dat ze niets met haar haar heeft gedaan. Zo is ze lekker toegankelijk voor de kinderen.

afbeelding van Wilma

Wilma

vrijdag 16 jan 2015 - 23:57

Haar verzorgd......???????

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 17 jan 2015 - 09:11

Prima outfit. Korte mouwen is toch niets mis mee. Misschien is ze een warmbloedig type en vind ze het fijn om een outfit met korte mouwen te dragen. Anders zou ze wel iets met lange mouwen dragen, denk ik zo. :)) Hoewel ik een lange(re) mouw voor de winter gekleder vind.
De schoenen vind ik super en met een subtiele plateauzool nog heel elegant.
Verder zit het haar verzorgd en is prima geschikt voor deze gelegenheid.
In ieder geval was iedereen heel verheugd haar te mogen ontmoeten.:))

afbeelding van Wilma

Wilma

vrijdag 16 jan 2015 - 19:49

Roklengte is mooi voor haar.Schoenen zijn mooi.
Daar blijft het ,wat mij betreft dan ook bij...
Hier zie ik geen koningin,maar the girl next door...
Hup uit bed,aankleden en de kam was zoek......

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 16 jan 2015 - 19:35

Ik vind haar er echt prachtig uit zien! Zo zie ik haar graag. Leuke kleding, mooie kleur, prachtige schoenen, alleen nog een staart en dan was het compleet. Hoewel ik me vandaag niet heel erg aan haar kapsel stoor. Ik vind het op een of andere manier toch 'netjes' zitten.

afbeelding van Pien

Pien

vrijdag 16 jan 2015 - 18:59

Prachtige kleur , prima roklengte, mooie schoenen .
Ik ben tevreden alleen niet over het haar.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

zaterdag 17 jan 2015 - 12:35

Het model van Cos geeft weinig informatie door de zwarte kleur. Toch kan ik me niet voorstellen dat het om dit model gaat. Je draagt toch geen truitje met een uitlopend schootje in de rok? Dat is desastreus voor het figuur. De mouwen van het COS model zijn ook uitlopend.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 20 jan 2015 - 00:05

Ik ben er zeker van Maxima's top van COS is. Heb de top vanavond gevonden. Zal het exemplaar morgen ff naar Josine mailen, dan kan zij het plaatsen in het artikeltje.

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 16 jan 2015 - 17:28

Ik vind het gewoon mooier en verzorgder staan om je te kleden naar het seizoen, en gisteren hield ze haar jas binnen aan...........dus heeft het volgens mij niet veel met warm of koud te maken.
Zelf vind ik het altijd weer leuk om bij de wisseling van het seizoen de kasten te veranderen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 16 jan 2015 - 17:35

Ja, heerlijk! Alle zomerkleren eruit, winterkleren bekijken die je nog hebt en opschrijven wat je graag wilt kopen voor komend seizoen. Nu met Lieke kan ik haar kledingkast ook steeds veranderen omdat ze keurig groeit. Heerlijk! Oude eruit, nieuwe dingen erin :)

afbeelding van Janna

Janna

vrijdag 16 jan 2015 - 18:07

Zou je niet wat van die eerste kleertjes bewaren? Je weet maar nooit!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 16 jan 2015 - 18:38

Ja maar ze moeten wel uit de kast, want anders zit je kast binnen de kortste keren bomvol. Die maten wisselen zo vreselijk snel. Mijn oudste was 9 pond bij de geboorte. Met 3 weken een andere maat, 7 weken daarna weer een andere, en binnen de 5 mnd zat hij op maatje 74. Dan barst de kast op een gegeven moment uit zn voegen.

afbeelding van KarinAnita

KarinAnita

vrijdag 16 jan 2015 - 17:23

Voordeel van plateauzolen: je voelt niet elk kiezeltje onder je voorvoet! En wanneer de verhouding tussen hak en zool niet TE groot is dan loopt het heel comfortabel, vooral wanneer je schoenmaat niet zo groot is. Dan heb je minder druk op je voorvoet!

afbeelding van Mijtje

Mijtje

vrijdag 16 jan 2015 - 17:15

Ik vind de discussie over korte mouwen binnen een beetje komisch worden. Als ze het koud zou hebben zou ze heus wel een langer mouwtje dragen. Blijkbaar heeft ze het snel warm, kan toch? Mijn dochter loopt nu ook het liefst in een dikke trui binnen, terwijl mijn zoon as we speak buiten speelt in alleen een trui (niet eens een hemd/tshirt erbij, geen windjack....).

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 16 jan 2015 - 17:20

Vertel mij wat. Ik loop hier binnen ook heel vaak in korte mouwen. Ok, dat heeft te maken met overgewicht, kun je van de Koningin niet zeggen. Maar ik wordt ook gek als ik het te warm heb. Dus kan me er wat bij voor stellen, dat ze graag korte mouwen draagt.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 16 jan 2015 - 17:34

Of de overgang haha ;) Mijn moeder loopt ook altijd met korte mouwen binnen. Bij mijn ouders thuis is het vaak 18 of 19 graden, maar bij ons altijd 22. Lekker warm ;)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 17 jan 2015 - 12:43

Mm, daar kan Maxima natuurlijk ook al last van hebben onderhand. He ja, laten we het e's ff lekker gaan hebben over Maxima in de overgang. Geintje!

afbeelding van Emmy

Emmy

vrijdag 16 jan 2015 - 17:13

Ja, dit vind ik ook mooi!
Netjes, verzorgd en tegelijkertijd iets van chique en 'gewoon'. Daar houd ik van.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

vrijdag 16 jan 2015 - 16:40

Leuke, hippe outfit! Ben benieuwd van wie de rok is!

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 16 jan 2015 - 16:34

Ik zou er niet op kunnen lopen, vind ze ook niet echt mooi maar ze passen wel bij Maxima. Rokje is prachtig. Ik heb trouwens een lekkere trui aan, vandaag. Brrr, korte mouwen..

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 16 jan 2015 - 21:57

Wat een leuke outfit en geweldig initiatief! Zo is Máxima op haar best!
Heeft Máxima deze rok niet eerder gedragen? Ergens in haar verlovingstijd of het begin van haar huwelijk?

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 16 jan 2015 - 16:09

Gewoon, gezellige kleding en mooie schoenen. Ze past in het plaatje bij deze gelegenheid. Wat een geweldig initiatief is dit.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

vrijdag 16 jan 2015 - 15:55

Idd heel goed om aandacht aan te besteden, want het heeft een enorme impact op kinderen!
Hele mooie kleur! Mooi, e top al had ik m wel liever met lange mouw gezien, maar zo is het ook goed! De rok vind ik mooi staan onder deze stof, al houd ik niet zo van leer, en de schoenen must-have:) Het kapsel is ook goed verzorgd en ik vind de kleur geweldig zo! Niet te licht!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 16 jan 2015 - 17:30

Ha, ha: goed verzorgd!! Als we dit al verzorgd vinden dan weet ik het echt niet meer. Gewoon een lorrebos met pieken in mijn ogen. Maar verder ziet ze er mooi uit: eenvoudig en chic. Mooie lach, ze doet goed werk!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

vrijdag 16 jan 2015 - 17:33

ik vind ook dat het verzorgder kan, maar onverzorgd vind ik ook niet; dan denk ik eerder aan het haar van Sophie Hilbrand!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 16 jan 2015 - 20:12

Ja, dat houdt ook niet over van verzorgdheid maar die heeft tenminste wel een mooie bos haar. En zij kan zich het ook beter permitteren om er niet zo veel aan te doen. Als je koningin bent, moet je er toch een tikkie verzorgder uitzien.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

vrijdag 16 jan 2015 - 22:33

Ja dat noem ik goed verzorgd! Alleen al om het feit dat scheiding recht zit en het niet piekt:-)

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 16 jan 2015 - 15:53

De rok vind ik erg mooi, maar het geheel is vrij saai en waarom weer een kort mouwtje in januari?Ik vond juist de lange mouw gisteren zo mooi staan!
Juist bij een bezoek aan kinderen zou ik toch voor wat frissere kleuren hebben gekozen.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 16 jan 2015 - 15:59

Met je eens, Elise! Het ziet er wel heerlijk zonnig uit buiten, maar het was toch best koud vanmorgen! Dus een lange mouw is absoluut geen overbodige luxe! Het geheel ziet er verder leuk uit. De schoenen vind ik geweldig!! Behalve haar haren.....

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 16 jan 2015 - 15:44

Ze ziet er goed uit! De outfit vind ik mooi en goed staan, maar de korte mouwen vind ik wel minder. Het losse haar stoort me hier helemaal niet. In ieder geval een dikke voldoende vandaag!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?