Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 28 mrt 0 reacties

Koningin Máxima bij viering 300 jaar Bavaria

Koningin Máxima is op donderdagmiddag 28 maart aanwezig bij de start van de viering van driehonderd jaar brouwerij Bavaria in Lieshout.

Bavaria is onderdeel van familiebedrijf Swinkels Family Brewers, dat momenteel door de zevende generatie Swinkels wordt geleid. Tijdens het bezoek is onder meer aandacht voor de familiegeschiedenis van de brouwerij en lokale betrokkenheid, maar ook voor de toekomst van het bedrijf en duurzame initiatieven en innovaties in binnen-en buitenland.

Koningin Máxima krijgt tijdens haar bezoek een rondleiding door de bottelarij en de brouwerij, waar medewerkers uitleg geven over hun werkzaamheden, het brouwproces en een nieuwe flessenlijn. Het jubileumjaar wordt vervolgens officieel ingeluid met het aanslaan van een vat van driehonderd liter bier. Daarnaast spreekt Koningin Máxima met familieleden van verschillende generaties Swinkels over driehonderd jaar Bavaria en de toekomst van het familiebedrijf. Zo wordt ook stilgestaan bij internationale initiatieven als bierbrouwerij Habesha in Ethiopië, waar met lokale werknemers, boeren en afnemers wordt samengewerkt.

Swinkels Family Brewers leidt al zeven generaties lang een groep van ondernemingen en heeft inmiddels zes eigen brouwerijlocaties in Nederland, België en Ethiopië. Gezamenlijk produceren zij circa 7,6 miljoen hectoliter bier en 800.000 liter frisdrank per jaar. Met daarnaast eigen mouterijen en waterbronnen beheerst het familiebedrijf de hele keten van de bierproductie.

Outfit: japon met een dessin rond de taille en heup. 
Nieuw: Ja 
Ontwerper: Natan Couture
Mantel: Gedragen in (o.a.) 2002 en 2017
Hoed: bekende relevé van Fabienne Delvigne

 


Foto: Rick Evers


Foto: PPE 

 


Foto: PPE

 


Foto: PPE

Noot: Ivm het zwangerschapsverlof van Josine is The World of Royals tijdelijk haar vervangster. U kunt contact met haar opnemen via [email protected].

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments