Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 17 nov 0 reacties

Koningin Máxima bij presentatie jaarbericht 2017 'Staat van het MKB'

Hare Majesteit Koningin Máxima is vrijdag 17 november in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering samen met de andere leden aanwezig bij de presentatie van het jaarbericht 2017 'Staat van het MKB'. De presentatie vindt plaats op de 'Dag van de Ondernemer' bij familiebedrijf Octatube in Delft.

De 'Staat van het MKB' wordt dit jaar voor de tweede keer uitgegeven door het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. In het jaarbericht zijn nieuwe cijfers van het CBS over het midden- en kleinbedrijf opgenomen, evenals het verhaal achter de cijfers en de ontwikkelingen binnen het MKB. Deze trendanalyse heeft betrekking op meer dan één miljoen ondernemingen in Nederland. Het jaarbericht heeft als doel om op een structurele manier inzicht te krijgen in de stand van zaken van het MKB. Het laat ook zien voor welke uitdagingen en mogelijkheden ondernemers staan.

Outfit: koningin Máxima draagt tijdens de presentatie een aansluitende japon van smaragdgroene shantung zijde en een kasjmier mantel  (online te koop voor €3390) met grote knopen à la Jackie. Ontwerper: Natan. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments