Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 17 okt 0 reacties

Koningin Máxima bij opening congres One Young World The Hague

Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdagavond 17 oktober in het Vredespaleis in Den Haag aanwezig bij de openingsceremonie van het congres One Young World The Hague. Bij dit internationale congres komen 1.800 jonge leiders samen om te debatteren en te werken aan innovatieve oplossingen voor mondiale problemen.

Koningin Máxima zal een kort openingsstatement geven tijdens de ceremonie. Zij doet dit in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling en erevoorzitter van het mondiale samenwerkingsverband voor inclusieve financiering 'Global Partnership for Financial Inclusion' (GPFI) van de G20.

One Young World organiseert jaarlijks een conferentie voor jonge leiders uit meer dan 190 landen. Zij zijn onder andere werkzaam in het bedrijfsleven, bij NGOs en universiteiten en komen samen om hun visie te geven op problemen die hun generatie treffen, zoals klimaatverandering en mensenrechten.

Bij de openingsceremonie houdt onder andere Sir Bob Geldof, counsellor van One Young World, een introductie op een eerbetoon aan voormalig counsellor Kofi Annan.

Outfit: Nieuwe japon van gestippelde chiffon. Met dank aan Mirjam, Merel en HeavenLM kan ik jullie vertellen dat de outfit uit de collectie van Saloni komt. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments