Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 20 jan 0 reacties

Koningin Máxima bij ontvangst Franse president

In het persbericht van de Rijksvoorlichtingsdienst was er niets over te lezen, maar koningin Máxima was vanmorgen toch aanwezig bij de ontvangst van de Franse president. Voor de gelegenheid koos de koningin haar blauw/groene japon van modehuis NATAN, die we eerder zagen tijdens de viering van 200 jaar koninkrijk op 30 november 2013. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat Máxima zo snel deze creatie zou herdragen, maar ik ben er erg blij mee. Leuk vind ik ook dat Máxima haar haren los heeft, maar wel heel netjes en verzorgd. Als juwelen koos Máxima voor een van haar diamanten strikbroches, gecombineerd met de grote aquamarijn van de koninklijke familie. De oorhangers zijn een mix van Máxima's oorstekers uit Turkije en pendanten uit de koninklijke kluis. Ik moet zeggen dat ik tevreden ben over de look van vandaag. De kleuren staan haar goed, haar verschijning is verzorgd en de aquamarijnen behoren ook tot mijn favoriete juwelen. Top! 

Máxima met de japon op 30 november 2013:

Creatie van modehuis NATAN: 

Foto's met dank aan: 

Twitter 
PPE 
NATAN

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments