Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 14 dec 0 reacties

Koningin Máxima bij Kerst Muziekgala 2017

Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van het platform Méér Muziek in de Klas, is aanwezig bij de opnamen van het Kerst Muziekgala 2017.

Het gala bevat optredens van de Grootste Schoolband van Nederland en artiesten zoals Tania Kross en Trijntje Oosterhuis. Het Kerst Muziekgala wordt uitgezonden door AVROTROS op zaterdag 23 december, 20.28 uur bij NPO 1. De uitzending wordt herhaald op dinsdag 26 december om 9.15 uur bij NPO 3.

Outfit: Voor zover ik nu kan zijn draagt Máxima een nieuwe midi-jurk van geprinte of beschilderde mikado zijde, die bij de manchetten is bezet met geborduurde veren. Een ontwerp van modehuis Natan. 

Soortgelijke ontwerpen van mikadozijde en veren zijn terug te zien in de wintercollectie van het Belgische modehuis Natan. 

2016
Een gala overdag is qua kleding natuurlijk een lastige, maar vorig jaar loste Máxima het goed op door een kleurrijke maxi-jurk te dragen van Mary Kazantrou. Voor de jurk liet de Griekse ontwerpster zich inspireren door vintage stropdassen, wat ook wel blijkt uit de print en de halslijn. Ik ben benieuwd waar ze ons vanmiddag mee gaat verrassen!

Máxima's clutch zou zomaar in de serie 'Mode met een verhaal' kunnen belanden, want het tasje komt van het Belgische label 'A Bag With A Story'. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments