Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 18 apr 0 reacties

Koningin Máxima bij jubileumcongres Nibud

Hare Majesteit Koningin Máxima woont donderdagochtend 18 april het jubileumcongres Geld & Gedrag bij in Tivoli te Utrecht. Het congres wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud).

Tijdens het congres presenteert de directeur van het Nibud, Arjan Vliegenthart, de onderzoeksresultaten van ‘Geldzaken in Praktijk 2018/2019’, een driejaarlijks Nibud-onderzoek naar de inkomsten, uitgaven en het financiële gedrag van Nederlanders. Daarnaast buigen driehonderdvijftig professionals zich over de vraag wat de komende veertig jaar nodig is om mensen te helpen bij het in balans houden van hun inkomsten en uitgaven.

Het Nibud adviseert sinds 1979 over de Nederlandse huishoudportemonnee en anticipeert op de meest actuele ontwikkelingen om consumenten te helpen het overzicht te houden. Door onderzoek te doen naar het gedrag en de oorzaken van financiële problemen kan het Nibud ook in de toekomst praktische handvatten bieden aan consumenten en professionals.

Koningin Máxima is sinds 2010 erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken, waar het Nibud lid van is. In deze functie vraagt zij aandacht voor het belang van financiële educatie en het verstandig omgaan met geld, met name voor kinderen en jongeren. Koningin Máxima treedt op als speciaal adviseur voor het platform en spreekt met belanghebbenden over de manier waarop financiële bewustwording en zelfredzaamheid kunnen worden vergroot.

Mode 
Outfit: fuchsia japon met zwarte broderie d'art 
Ontwerper: Oscar de la Renta 
Eerder gedragen: Staatsbezoek Verenigd Koninkrijk, 2018
Accessoires: Zwarte cocktailhoed van Philip Treacy, zwarte oorhangers van Bonebakker Juwelier, clutch van Carlend Copenhagen en pumps van Gianvito Rossi. 

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~~einde advertentie~~~~~~

Foto: PPE/Nieboer

Jurk van modehuis Oscar de la Renta: 

 

Máxima met de jurk en hoed tijdens het staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk:


Foto: PPE/Nieboer

Hoed van Philip Treacy:

Clutch van Carlend Copenhagen:

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments