Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 06 okt 0 reacties

Koningin Máxima bezoekt Lerarencongres

Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt vrijdagmiddag 6 oktober 2017 het 5e Lerarencongres in Amersfoort. Het tweedaagse congres is van en voor leraren in het primair, voortgezet, speciaal en middelbaar beroepsonderwijs. De conferentie, georganiseerd door de Onderwijscoöperatie, vindt plaats bij ROC Midden Nederland.

Gedurende twee dagen vinden ruim 100 workshops en presentaties plaats waar leraren hun kennis en vaardigheden met elkaar delen. Dit jaar wordt speciale aandacht besteed aan startende leraren en aan de vertaling van onderwijsonderzoek naar de praktijk. Koningin Máxima bezoekt enkele workshops en spreekt met de LerarenKamer; de groep van alle Leraren van het Jaar. Deze landelijke verkiezing wordt sinds 1999 door Onderwijscoöperatie georganiseerd om de kwaliteit en passie in het onderwijs meer zichtbaar te maken. Activiteiten van de LerarenKamer zijn onder andere het verzorgen van een speciaal programma voor starters en collega’s inspireren met Meesterklassen.

Koningin Máxima is ook aanwezig bij de presentatie van de Afvaardiging van de Deelnemersvergadering. Dit zijn 24 leraren, gekozen door de leraren zelf, die hun beroepsgroep landelijk gaan vertegenwoordigen. Aanleiding voor de oprichting is de inwerkingtreding van de Wet Beroep Leraar waar de professionele ruimte en zeggenschap van leraren is vastgelegd. Na de presentatie gaat Koningin Máxima in gesprek met de vertegenwoordigers van de Afvaardiging over hun nieuwe werkzaamheden. Het congres, jaarlijks bezocht door 1.500 leraren, wordt op zaterdagmiddag 7 oktober afgesloten.

Outfit: koningin Máxima draagt een japon met horizontale strepen en een zwart/donkerblauw jasje van Natan. Haar fedora is een ontwerp van Delvigne. 

Outfit van Natan:

Bekende japon:

~Advertentie~

~einde advertentie~ 

Sieraden van KMO Jewel:

Afbeeldingsresultaat voor KMO site:modekoninginmaxima.nl

Afbeeldingsresultaat voor KMO site:modekoninginmaxima.nl

Nieuwe clutch van Chanel:

Nieuwe ring:

Foto's met dank aan Monarchypress.com

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments