Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 14 nov 0 reacties

Koningin Máxima aanwezig bij lancering SchuldenlabNL

Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdagochtend 14 november 2018 in Den Haag aanwezig bij de lancering van SchuldenlabNL. De Stichting SchuldenlabNL is een samenwerkingsverband tussen publieke en private partijen en heeft als doel Nederland schuldenzorgvrij te maken.

Volgens SchuldenlabNL zijn er meer dan 2 miljoen huishoudens in Nederland met betalingsachterstanden, waarvan bijna 1,4 miljoen met risicovolle of problematische schulden. De ernst, omvang en urgentie van problematische schulden wordt door publieke en private partijen onderkend. Zij investeren in (vernieuwende) preventieve en curatieve aanpakken om burgers schuldenzorgvrij te krijgen en te houden. De aanpak is effectief en de sociale impact groot, maar de huidige werkwijze van deze partijen is sterk gefragmenteerd en daardoor zeer kostbaar en tijdrovend. SchuldenlabNL gaat dit als onafhankelijk platform aanpakken door gezamenlijk te werken aan landelijke opschaling van succesvolle lokale projecten rond armoede en schulden. Doel is kwetsbare groepen schuldenzorgvrij te maken waardoor zij weer grip krijgen op hun financiële en persoonlijke situatie en zij hun toekomst weer positief tegemoet kunnen zien.

Outfit: na de maximale klokmouwen van de uitreiking van de Militaire Willemsorde is het vandaag de beurt aan maximale pofmouwen. Máxima's nieuwe top en pantalon komen uit de wintercollectie van Natan, die wordt gekenmerkt door ruitjes. 


Foto: PPE/Nieboer


Foto: PPE/Nieboer


Foto: PPE/Nieboer

Outfit van Natan:

Máxima's nieuwe clutch komt van het Franse Hermès. Informatie met dank aan Heaven. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments