Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 19 sep 0 reacties

Koningin Máxima aanwezig bij bijeenkomst van nlgroeit in Apeldoorn

Hare Majesteit Koningin Máxima is donderdagmiddag 19 september aanwezig bij een regionaal evenement van nlgroeit bij Centraal Beheer in Apeldoorn. Nlgroeit is een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten.

Nlgroeit richt zich op het verbeteren van ondernemerschap binnen het midden- en kleinbedrijf (mkb) en biedt onder andere ‘groeiambassadeurs’, die op basis van hun eigen ervaringen ondernemers helpen de mogelijkheden te verkennen om hun bedrijf te laten groeien. Zo worden ondernemers gefaciliteerd bij het vinden van een passende coach, mentor of opleiding. Het gaat om ondernemers met een minimale omzet van 1 miljoen euro per jaar. Er zijn al meer dan 900 matches gemaakt en meer dan 300 mentoren aangesloten. Nlgroeit is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Kamer van Koophandel, NLevator en NL2025. In Apeldoorn komen voornamelijk mkb-ondernemers uit Gelderland en Overijssel samen.

Koningin Máxima neemt deel aan enkele groeigesprekken als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. Dit comité is ingesteld door de minister van Economische Zaken en Klimaat en zet zich in om het groeipotentieel van het midden- en kleinbedrijf te versterken.

Mode
Máxima blijft in de recyclemodus, want ook vandaag draagt ze een bekende outfit: een gestippelde blouse van Zara en een leren culotte. De outfit kwam eerder in beeld tijdens het ABN World Tennis Tournament in Rotterdam.

Blouse van Zara:

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~ einde advertentie~~~~~~

Máxima met de outfit in Rotterdam:

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments