Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 29 nov 0 reacties

Koningin Máxima aanwezig bij 125-jarig jubileumcongres CNV Vakmensen

Hare Majesteit Koningin Máxima was vrijdagmiddag 29 november aanwezig bij het jubileumcongres van CNV Vakmensen in Nieuwegein. De vakbond viert dit jaar zijn 125-jarig bestaan.

In 1894 werd de Nederlandsche Vereniging van Christelijke Kantoor- en Handelsbedienden opgericht in Amsterdam. Deze vereniging was de voorloper van CNV Vakmensen. CNV Vakmensen is de grootste vakbond binnen het CNV en behartigt de belangen van werknemers in de industrie, bouw, vervoer, handel, diensten en voeding. De bond heeft zo’n 137.000 leden en is partij bij meer dan 400 cao’s.

Tijdens het congres nam Koningin Máxima het jubileumboek ‘Belangenbehartiging als roeping’ in ontvangst. Aansluitend ging zij met deskundigen binnen en buiten de vakbond in gesprek over de leerrekening. Dit is een persoonsgebonden ontwikkelbudget voor werknemers. Ook sprak Koningin Máxima met leden van CNV Vakmensen.

Mode
Qua mode koos koningin Máxima -net als gisteren- voor een bekend ontwerp van Claes Iversen. Bij de meesten van ons zal hij wel bekend voorkomen: de zachtroze robe manteau van het staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. 

Met de outfit -en een ander kapsel- in het Verenigd Koninkrijk:

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments