Avatar foto Door Josine Droogendijk
Denemarken 10 apr 20 reacties

Koningin Mary op pad in het kobaltblauw

De agenda van koningin Mary begint zich langzaamaan te vullen. Gisteren was ze in het kobaltblauw op pad.

De koningin bezocht het Nationaal Museum van Denemarken vanwege een jubileum. Qua kleding viel haar keuze op een kobaltblauw broekpak van The Fold. Het jasje sluit asymmetrisch, de pantalon heeft wijde pijpen.

BSR
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
20 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wow wat een supermooi broekpak. Eindelijk een sprekende kleur voor Mary. Staat haar goed. En zo te zien voelt ze zich er ook goed in!

Dat jasje maakt t pak rommelig en uit verhouding waardoor de broek ook niet lekker lijkt te passen. Ik vraag mij af….. waarom zou je je als koningin anders moeten kleden dan als prinses? Waarom zo onzeker? Is dat nodig? Ik ben daar echt nieuwsgierig naar.

Wat een prachtig pak, zowel wat kleur betreft als ook het model. Het staat haar prachtig, en ja ik ben gek op broekpakken. Ik draag zelf nauwelijks een jurk of rok.

De kleur vind ik erg mooi. Dat is het enige voor mij. Ik heb niks met broekpakken. Vind dit pak ook erg rommelig. Vind een jurk of rok veel vrouwelijker.
Ik maak 1 uitzondering. Het rood geruite pak van Maxima. Dat kan ik nog wel waarderen, hoewel ikzelf nooit een broek zal dragen.

Tsja, smaken verschillen….!
Wanneer Maxima in dit pak loopt tijdens haar VN werkzaamheden, zou ik zeggen: okay, zakelijk en functioneel.
Maar als koningin voor deze gelegenheid vind ik het niet de juiste keuze.
En die sluiting: op het eerste gezicht dacht ik dat ze het jasje scheef dichtgeknoopt had….!🙈
Ik zou ook voor een feestelijker kapsel gekozen hebben.
Sorry….ik ben even niet enthousiast!
Maar: de kleur is prachtig!!😀

Op zich vind ik een broekpak prima en ben ik er nog niet op uitgekeken, ook deze kleur vind ik mooi. Alleen het jasje vind ik niet mooi, het zit gewoon niet zo mooi als zou moeten.
Kan me wel vinden in de opmerking van Josine over handschoenen e.d. Dat maakt het helemaal af🤩
Gelukkig heeft ze weer een stralende lach en ziet ze er niet zo “opgespoten” uit als de vorige keer.

Mooie gepaste verschijning in een krachtig ” lente” kleurtje !! Mooie oorbellen ook !!

Ook al is minimalisme in denemarken erg bekend , : de overgang van de “barokke” kledingkeuzes van margrethe naar de ” minimalistische ” kledingkeuzes van mary is even wennen. ….

Grappig, ik draag zelf nooit broeken, maar vind broekpakken juist leuk, in al die kleurtjes. En deze vind ik goed kunnen voor een feest ;). Jaja, zelfs wij bloggers verschillen af en toe van mening haha. Nooit saai zo!

Ik vind het broekpak ook mooi, maar ze had het wat meer feestelijk kunnen maken met accesoires (sieraden, tas, riem, corsage/broche, haar omhoog).

👉🏼 Ik ben het eens met Josine wat betreft ‘magertjes’, ik zie hier idd geen koningin lopen tijdens een feestelijk jubileum, eerder een minister of staatssecretaris of ceo van een bedrijf.
Bij mij om de hoek, de Zuid As in Amsterdam, lopen “allemaal” van dit soort dames rond, ik weet ietwat overdreven maar toch.

Verder, het jasje ‘irriteert’ mij – te gezocht – en valt op dit beeld althans niet mooi.
Heeft M nu heur haar geverfd met een roodachtige tint of lijkt dit maar zo?
Eén compliment, de kleur maar dat is ook het enige positieve 🙂‍↕️

Alhoewel Mary’s haar altijd perfect onderhouden en gestyled is, zou ik haar toch een kappersbezoek aanraden. Iets langer dan schouderlengte zou haar mooier staan.

Wat een stralende koningin met prachtig gestyled haar en een leuk modern pak in een mooie koningsblauwe kleur zie ik hier. Je ziet gewoon dat ze er zin in heeft, leuk! Dat doet Mary helemaal top! 👏

Mooi pak, heeft net wat extra’s. En ze lijkt wat vrolijker dan de afgelopen maanden. Of hoop ik dat te zien?

Erg leuk en een stuk beter dan de saaie outfits waarin ze de laatste tijd voor de dag kwam!

Wat een tof pak, en leuk de aparte sluiting van het jasje

Wauw, wat een mooi pak! Jasje is prachtig.

Prachtig