Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 28 jun 0 reacties

Koningin Letizia, week 24 en 25

Door alle drukte rondom de staatsbezoeken, kwam het er de afgelopen tijd niet van om te bloggen over koningin Letizia. Maar beter laat, dan nooit! In deze blog zie je Letizia's looks van week 24 en 25. Geniet ervan! 

Van links naar rechts: (1) We beginnen bij 13 juni. Op die dag ontving Letizia de voormalig Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties, Ban Ki-moon. Tijdens de ontmoeting droeg de koningin een witte japon met een zwarte halslijn en dito horizontale lijnen op het rokgedeelte. De nieuwe creatie is een ontwerp van Carolina Herrera. (2) De dag erna ontmoette koningin Letizia enkele studenten. Tijdens de ontmoeting droeg ze een bekende japon van Hugo Boss, die ook door prinses Mary en prinses Víktoria is gedragen. (3) Op 16 juni ontving Letizia op het paleis enkele mensen van de Princess of Asturias Foundation. Voor de gelegenheid haalde Letizia een bekende rok van Felipe Varela en een top van Carolina Herrera tevoorschijn. 

In week 25 kregen we opnieuw een prachtige reeks outfits te zien. (4) Op maandag 19 juni bezochten Felipe en Letizia het Prado Museum vanwege een bijeenkomst over jongeren en kunst. De Spaanse koningin droeg tijdens het bezoek geen kunstzinnige kleding, maar wel heel opvallende schoenen. (5) Op 20 juni, een dag later, woonde Letizia vervolgens een cultureel programma bij. Voor de gelegenheid koos ze rood/witte kleding uit. Een favoriete kleurencombinatie dit seizoen, zo concludeerde de website QueenLetiziaStyle.com. De rode top is een ontwerp van Carolina Herrera en de witte broek is confectie van Massimo Dutti. (6) Voor een plenaire ontmoeting met de Royal Spanish Academy kocht Letizia een zachtroze japon met plissérok. Een ontwerp van Hugo Boss. (7) De laatste look van week 25 is opnieuw rood/wit. Ditmaal droeg de Spaanse koningin een rood leren jasje van Carolina Herrera en een witte broek met strakke pijpen. 

Foto's: Casa Real
Meer lezen over Letizia? Klik dan hier. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments