Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 06 nov 21 reacties

Koningin Letizia reist in het zwart-geel naar Denemarken

Over een paar maanden komen koning Felipe en koningin Letizia waarschijnlijk deze kant op. Nu is het eerst de beurt aan Denemarken. Het vliegtuig met het koninklijk gezelschap is zojuist vertrokken.

Vanwege Máxima’s lege agenda hebben we alle ruimte om het staatsbezoek van A tot Z te volgen. Fijn, want reken maar dat er een modespektakel zal plaatsvinden!

Bij vertrek uit Spanje droeg koningin Letizia zojuist een double breasted blazer van felgele ribstof over een zwarte basis. Let even op de bijzondere verdeling van de knopen, van wijd naar nauw.

Raul Terrel/BSR

De blazer is een ontwerp van Boss. (Bron: Letizia Royal Fashion Look op X)

Het is uit noodzaak (lees: pijnlijke gewrichten), maar ik kan de praktische schoenkeuze van de Spaanse koningin wel waarderen. Wie mooi wil zijn, hoeft niet per se pijn te lijden. De harde combinatie geel-zwart heeft niet mijn voorkeur, maar het is verder een prima outfit om in te reizen. Ik ben heel benieuwd of en hoe de kapster en stylist haar gaan omtoveren in het vliegtuig. Keep you posted!

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
21 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

🖤💛 Zooo prachtig zeg, deze geel/zwart combi kan mijn goedkeuring zeker wegdragen; Fashion met een F! Geweldig colbert van Boss, prachtig silhouet.

Prima outfit voor de vliegreis. De look met de winterwitte mantel die ze bij aankomst droeg vond ik zeer mooi.

het Spaanse koningshuis is echt mijn tweede favoriete koningshuis. Dus heel fijn da5 we hier veel van het staatsbezoek gaan zien en nog leuker als ze binnenkort ook naar Nederland komen. Leuke trendy reiskleding, maar Letizia ziet er altijd mooi uit. Van mij mogen die idioot hoge hakken achterwege blijven!

Wat een enorme vieze kleur dat jasje. Vraag me ook af wat de echte kleur is want waar Letizia hem draagt is het een soort van groen, het jasje apart lijkt mosterdgeel. Die knopen ook lelijk.

Sorry, kan niks positiefs verzinnen 😄

Klein detail: volgens mij geen ribstof (dat is meestal van katoen). Als je inzoomt op de foto lijkt het meer op een wollen twill stof. Overigens mooi jasje

Juist

Schitterende blazer, echt een beauty.

Leuk Josine, dat je ons mee laat genieten van het Spaanse staatsbezoek aan Denemarken.
Een modieuze start in deze geel/zwarte outfit.
De knoopverdeling over de sluiting van de blazer is exclusief, maar ik ben het met mezelf nog niet helemaal eens of ik het ook mooi vind….🤔
Schoeisel prima en makkelijk voor de voeten tijdens de vliegreis.

Wat een mooie blazer, prachtig. Zeker iets te harde combi met het zwart. Maar zal comfortabel dragen. Slim dat ze makkelijke laarsjes/schoenen draagt. De voetjes hebben veel te verduren met alle hoge hakken. Heb op insta al mooie beelden voorbij zien komen😍😍

Zal ze die mega grote tiara hebben ingepakt?

Als ze hem niet meeneemt naar Denemarken kan ze ‘m even goed op tweedehands zetten 😁

Ik vind de blazer mooi en de combinatie prima. Comfortabele reisoutfit denk ik en ook nog netjes voor de aankomst, misschien dan met andere schoenen (pumps).

Ze heeft een probleem met haar voetgewrichten, vandaar de makkelijke schoenen.

Ja, begrijp ik. Daarom maar de voeten zoveel mogelijk ontzien. Met af en toe, bij bijzondere gelegenheden misschien nog pumps ?

Toffe blazer! En wat mij betreft prima om eens wat anders dan pumps te dragen.

Dat moet op maat zijn bijgesteld. Want ze heeft een behoorlijke buste waar die bovenste knopen om moeten passen en voor de rest ultraslank.

Schitterende combi.
Wat een mooi colbertje.

Dat wordt dus genieten de komende dagen, heerlijk.
Wat een geweldige blazer, heeft ze aan , de aftrap begint al goed.

De blazer is Boss en niet Mango
Dat zie je trouwens ook als je inzoomt