Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 28 jan 0 reacties

Koning Willem-Alexander met Amalia bij Jumping Amsterdam

Koningin Máxima liet verstek gaan, maar gelukkig kregen we koning Willem-Alexander en prinses Amalia gisteren wel te zien bij Jumping Amsterdam. 

Zoals gebruikelijk droeg de koning tijdens het paardenevenement een das met hippische elementen. Prinses Amalia droeg op haar beurt een rode ribbroek en een donkerblauw jasje, wat mijns inziens een erg geschikte keuze is voor Jumping Amsterdam. De styling (een collier met lotusbloem, enkellaarsjes en klein schoudertasje) geven de look wat extra pit. Leuk om opnieuw hakken te zien bij de prinses en ik ben natuurlijk ook erg benieuwd naar de herkomst van haar horloge. Zodra mijn agenda wat leger is, ga ik daar naar op zoek. 


Foto: PPE/Nieboer


Foto: PPE/Nieboer

Foto: PPE/Nieboer

Met dank aan onze moderator Twor, die ook de website TheWorldOfRoyals beheert, kan ik jullie melden dat Amalia's kleding van Zara komt en haar tasje van Elvy. 

Waarschijnlijk en hopelijk ten overvloede, maar ik zeg het voor de zekerheid toch nog even: op Modekoningin Máxima genieten we dagelijks van koninklijke mode en het beoordelen van de koninklijke looks is een belangrijk onderdeel van de pagina. Toch wil ik jullie vragen om bij de kleding van tienerprinsessen terughoudend te zijn met kritiek. Laat respect altijd de boventoon voeren. De pubertijd is een kwetsbare en ook ingewikkelde periode voor de jongens en meiden die er middenin zitten, en ik vind het onze gedeelde verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de reacties op ModekonininginMáxima niet leiden tot onzekerheid en verdriet bij de prinses. De reacties onder deze blog zullen daarom scherp in de gaten gehouden worden en indien nodig -maar daar ga ik niet van uit- verwijderd of aangepast. Hartelijke groet, Josine 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments