Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 19 mei 0 reacties

Koning en Koningin bieden Corps Diplomatique diner aan

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima ontvangen donderdagavond 19 mei het Corps Diplomatique voor het jaarlijkse galadiner in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Het diner vindt plaats om de internationale relaties te onderhouden en te versterken. Dit jaar heeft het diner het thema ‘Internationaal recht’. Om die reden zijn ook vertegenwoordigers van internationale organisaties, gezeteld in Nederland, en Nederlanders die actief zijn op dit terrein genodigd.

Naast het Koninklijk Paar zijn Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Beatrix en Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven aanwezig bij het diner.

Outfit:  Koningin Máxima draagt een rode top met avondrok van modehuis Natan. Máxima kocht het ensemble al voor haar huwelijk en droeg het eind januari 2002 tijdens een feest ter gelegenheid van haar huwelijk. Ook in 2006 kwam de deux pieces in beeld tijdens een feest in Thailand. 


Foto: www.royalphoto.nl 

In 2002 en 2006:

 

Máxima's clutch hebben we al eerder gezien tijdens het staatsbezoek aan Frankrijk. Máxima kreeg hem toen cadeau van president Hollande en heeft hem blijkbaar inmiddels in gebruik genomen. Het is een ontwerp van Dior. 

 

Outfit prinses Beatrix: Prinses Beatrix draagt een avondrobe met verhoogd ceintuur van Sheila de Vries. We zagen de creatie eerder tijdens een bezoek van prins Albert aan Nederland. 

Tijdens het bezoek van prins Albert:

Prinses Margriet draagt een tweekleurige japon, die we eerder zagen tijdens het bedankfeest voor prinses Beatrix. Mooi om te zien hoe de kleuren rood en paars met elkaar gecombineerd zijn. Onder de kanten top is de tegenkleur paars te zien, net zoals in het avondtasje. 

Tijdens het bedankfeest:

De juwelen komen binnenkort in een speciale log aan bod. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments