Avatar foto Door Moderator Petra
Máxima 18 okt 49 reacties

Een kledingwissel voor Máxima

Wat is het mooi in Pretoria! Voor Máxima is het middagprogramma reden voor een kledingwissel. Kijk maar eens naar onderstaande foto, waarop ons koningspaar poseert tussen de pallisanderbomen.

Koningin Máxima kiest voor een offwhite met donker oranje jurk van Zeus + Dione.

Foto ©PPE/Nieboer
PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

De jurk zagen we eerder tijdens de 1e dag van het staatsbezoek aan Griekenland.

Foto ©PPE/Nieboer

Máxima’s witte hoedje is op een andere manier op haar hoofd geplaatst.

PPE/Nieboer/Van Emst

Ontmoetingen bij Innovation Village.

Foto ©RVD
Foto ©RVD
Foto ©RVD
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
49 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Het gaat vanzelf over de prachtige kleding van de koningin.
Maar ik wil tevens zeggen: De mooie bomen noemden jullie pallisanderbomen, maar in werkelijkheid heten ze:: Jacaranda’s! Alles bloeit daar rijkelijk met deze bomen.

Echt een supermooie jurk! Hoopte al deze nog eens terug te zien. Kleur en model staan Maxima heel goed. En de koning past er ook goed bij met zn stropdas.

Ik was de eerste keer dat ze deze jurk droeg al enthousiast en hoopte hem echt nog eens terug te zien. Niet verwacht dat hij hier tevoorschijn zou komen maar prachtig én koninklijk !

Heel elegante jurk. Echt een koningin. Ik ben niet overtuigd van de zin van een koningshuis, maar zo lang dat er is zijn zij hier gelukkig weer heel gepaste vertegenwoordigers: belangstellend, vriendelijk en elegant, en ze komen fijn over met elkaar als echtpaar in deze positie. Mooi om te zien.

gaaf jurkje, ook met platte schoenen! De blauwe bij aankomst vind ik ook mooi. Sofar een mooie kledingkeuze

Ik vind dit zo’n mooie jurk. De kleur en het ontwerp. Prachtige foto van ons koningspaar met de bloeiende bomen.
Zelfs de koning met een matchende stropdas. Top. 🥰

Prachtig en stijlvol! Ik vind deze lengte van jurk, die nu volop in de mode is, heel elegant.

Prachtige japon voor een ouder wordende koningin. Heb het idee dat ze wat slanker is dan anders. Rustig geheel. Snap alleen niet de keuze voor een zomers Zuid Afrika.

Mooie outfits, op deze eerste dag van het staatsbezoek in afgeslankte vorm. Het heeft meer weg van een officieel bezoek. Hopelijk draagt Maxima vanmiddag tijdens de staatslunch een juweel dat al decennia niet meer is gezien, bijvoorbeeld de complete bloembroche, welke Juliana in vereenvoudigde vorm aan een hanger droeg tijdens het burgerlijk huwelijk van Maurits en Marilene. Ik laat mij verrassen!

De jurk in combinatie met witte hoed en opgestoken haar vindt ik heel mooi. De das van Willem-Alexander kleurt er mooi bij. Prachtig die bomen op de achtergrond

Zelden zijn de meningen zo verschillend over een outfit. Ik sta er zelf ook dubbel in. Er is iets wat me ontzettend stoort, maar wat precies kan ik niet definiëren. In ieder geval vind ik Maxima hier een oudere dame in, maar of dat zo erg is? Nee, geen duidelijke mening dus.
(aanvullling) Bij nader inzien dek ik dat de witte hoed me stoort, dat is meer voor een bruid. En daarnaast doet de jurk me vaag denken aan een priestergewaad.

Last edited 7 maanden geleden by Anniek

De jurk is mooi, alleen niet gecombineerd met het witte hoedje. Een hoedje in de kleur van de jurk was 100x beter geweest. Het opgestoken haar wel mooier dan de vorige keer.

O nee, ik vind dit echt de aller lelijkste jurk die Maxima heeft…. ik kan er niks positiefs over zeggen, sorry

Prachtige jurk die mooi zit. Ik vind het hoedje nu met het opgestoken haar mooier zitten en staan dan met loshangend haar. Wat kleurrijke bomen, fantastisch.

Prachtige foto’s onder de bomen. Er staat een mooi paar en mooie stropdas van WA.

Wat een leuke ervaring om aan het eind van de dag bij de ontvangst met Nederlanders in Zuid-Afrika te mogen zijn! Ik vond Máxima er prachtig uit zien. Ze is zo slank, en deze jurk kleedt ook nog eens prachtig af. Echt koninklijk!

Het is een mooie jurk, maar geen echte spetterende jurk.
Het model staat Maxima wel goed, het is een mooi vrouwelijk model jurk.
Prachtige foto’s bij die bloeiende palissander bomen.
Hilarisch moment als de journalisten foto’s willen maken en een ambulance in beeld staat.

Grappig hoe iedereen er anders naar kijkt. Ik vind het de jurk (en kleur) haar prachtig staan, hoedje maakt het compleet. Keurig verzorgd!

Hmmm
Niet echt bijzonder mooi….
Ik weet niet wat maar mis iets….wat ook al eerder werd gezegd.
En prachtig plaatje,maar zou perfect geweest zijn als de kleding in blauw/ paars/roze of wolwit was.

Wat kunnen smaken toch verschillen! Lees veel positieve reacties op de jurk. Mij kan die niet bekoren. Ik vind de jurk wat tuttig. Een jurk die Máxima ook nog kan dragen wanneer ze twintig jaar ouder is……

Wow Marinde…..stel dat ze dit werkelijk zou doen: dát is dan nog eens een duurzaam japonnetje! 😉

🤣🤣🤣

Idem hierro Marinde, de eerste draagbeurt van deze outfit was ik al niet enthousiast en dat blijft zo, geen succes. Waarom niet? 🤔💭 …. Ik kijk hier niet naar onze sprankelende koningin Máxima maar naar een “andere” mevrouw….

Wat een mooie foto en wat zien ze er allebei goed uit.

Het is een keurige jurk, maar ik mis er wat aan. Ik vind ‘m stijfjes, degelijk en hij maakt wat ouwelijk. Onze sprankelende koningin komt hier niet uit de verf.

Wat zien beiden zien er ontspannen uit! 😀

Allleen al door die prachtige kleur bomen erachter is het een geslaagde foto!
Hele mooie chique japon samen met het hoedje ect, mooie dichte pumps in de kleur erbij en mooie parel juwelen. Maxima ziet eruit als een koningin 👌

Mooi dat contrast tussen het paarsblauwe van de bloesem en het oranje van de jurk. Zo tegenover elkaar op het kleurenwiel versterken deze kleuren elkaar perfect. Slim gekozen. En het model staat haar uitstekend.

Met een beetje fantasie zie je er onze driekleur in.

Super leuk deze geweldige outfit wee te zien. Oranje is helemaal haar kleur. TOP!
Op de 8nsta pagina van Vorsten zijn hilarische filmpjes te zien van het verhinderen dat er voertuigen in beeld komen en Máxima die naar de oorsprong van de anacarada verwijst: Argentinië

Hier staat een waarachtig en prachtig koningspaar, allebei om door een ringetje te halen en het oogt ook nog eens heel romantisch tussen deze waanzinnige bomen.

Ja, leuk is dat en de koning houdt haar altijd zo teder vast, het is een hecht echtpaar en dat is ook fijn om te zien.

Ook weer een prachtige outfit. Dit soort jurken vind ik mooi staan bij Maxima. Ook leuk dat het hoedje op deze manier op staat. En de humor om de straat leeg te krijgen voor mooie foto’s 😉

Ik ben geen fan van deze jurk, maar dat is een kwestie van smaak, Het geheel is zeer verzorgd, dit keer de mooie broche zonder extra parel. Ik hoop op wat spannender outfits de komende dagen!

Douze points! Ze ziet er prachtig uit, love it.

Mooi plaatje van een mooi stel! Maxima ziet er geweldig uit in deze jurk.

Toch zie je dat het hoedje gemaakt is om gedragen te worden zoals ze hem de eerste keer op had, daar volgt hij precies de lijn van haar hoofd, nu zie je wat ruimte aan de (voor ons) rechterkant tussen haar hoofd en het hoedje en de punt aan de voorkant priemt nu wel een beetje in haar voorhoofd.
Blíj́ft een prachtig hoedje, de jurk vind ik ook prachtig.
Wat apart trouwens die blauwe/lila kleur bloemen aan die bomen, dat kennen wij niet.

De mooiste tijd van het jaar in Pretoria met de Jacarandas in bloei. Het is natuurlijk teveel gevraagd, maar wat was het mooi geweest als Máxima haar kledingkleur aan de bloemenpracht had aangepast. Desondanks blijft het een prachtige jurk en het hoedje maakt het helemaal af.

Mooi hoor! Hoedje staat leuker zo

Blijft een mooie set! Ziet er keurig uit, had alleen spannender gevonden als ze hem anders had afgesteild.

Een prachtig plaatje !!!

Als ik één van mijn lievelingsjurken voor Maxima uit zou mogen zoeken, kies ik onmiddellijk voor deze!
Zó beelschoon, stijlvol en elegant!
Super, dat de koning zijn stropdas hierop aangepast heeft.
En wat een wonderschone locatie voor deze opname!
Ben gewoon even stil van al dit moois….!

Ja he? Prachtig , En wat zien ze er beiden goed uit, zag net ook andere foto, s , ze hebben zo.n lol samen, wat is het toch een leuk stel.

Een prachtige jurk, die haar heel mooi staat. Kon voor mij niet mooier vandaag 😄

Zo mooi, deze jurk had de winnaar van dat jaar moeten zijn !

Echt een plaatje, goed verzorgd.

Volkomen eens, Siobhan!!