Valentinorood
(c) PPE

Valentinorood

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (59 stemmen, gemiddeld: 3,34 van de 5)

Koningin Máxima weet ons keer op keer te verrassen met haar uiterlijk. Never a dull moment, zelfs niet op Prinsjesdag. Na de prachtige couture van voorgaande jaren, zijn de verwachtingen op Prinsjesdag 2014 dan ook hooggespannen. Zou de koningin opnieuw hebben gekozen voor een japon van Jan Taminiau? Een relevé  van Fabienne Delvigne?  Een ingetogen kleur? Rond de klok van één uur krijgen we antwoord: drie keer ‘nee’.
Al snel wordt duidelijk dat Máxima voor haar tweede Prinsjesdag als koningin een felrode japon van Valentino heeft aangeschaft. De creatie is gemaakt van gazar zijde, waardoor de vorm van het ontwerp (een minimalistische a-belijning) mooi in model blijft. Hoewel de jurk misschien anders doet vermoeden, is hier geen sprake van couture. Via de website www.net-a-porter.com is het kledingstuk gewoon te koop voor 2786 euro. In de webshop wordt de jurk aangeprezen als een “avondrobe in de signatuurkleur van Valentino: intens rood.”

Het is niet de eerste keer dat we Máxima zien in kleding van het web. Door de jaren heen is Máxima meermaals gezien in jurken die exclusief werden verkocht via net-a-porter.com. In 2011 liet ze als prinses al doorschemeren dat het online shoppen voor haar veel voordelen biedt. Máxima: “Als werkende moeder moet ik soms alle tools gebruiken waar ik op kan vertrouwen om mijn familie gezond en gelukkig te houden, en tegelijkertijd mijn werk goed te doen. Denk aan de mobiele telefoongesprekken die ik elke dag voer om het vervoer en de doktersafspraken te regelen. De internetwebsites die ik gebruik om te winkelen zodat ik meer tijd kan doorbrengen met mijn kinderen. (…)En alle credit cards en betaalfaciliteiten die me helpen om dit te arrangeren.”

Van Natan tot Mango
Het online shoppen bespaart Máxima kostbare tijd, maar er zijn natuurlijk meer voordelen. De bewonderde variatie in Máxima’s garderobe is bijvoorbeeld grotendeels te danken aan net-a-porter.com. Op de modewebshop wordt een zeer uitgebreide collectie designerkleding van honderden (internationale) modeontwerpers aangeboden. Máxima maakt hier graag gebruik van en laat tegelijkertijd met de variatie ook iets zien van haar interesse in mode.

Gebruikte tags
Modekoningin Máxima
Modekoningin Máxima
Altijd de laatste trends
Leukste fashion items
Leukste fashion items
In Máxima's style
Kijkje in de kledingkast
Kijkje in de kledingkast
Van Máxima
Vertrouwde partners
Vertrouwde partners
Zorgvuldig geselecteerd

Wat vinden jullie?

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (59 stemmen, gemiddeld: 3,34 van de 5)
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
3 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Zo mooi in eenvoud, perfecte schnitt, waanzinnig kapsel en klassieke parels….

Niet de mooiste rode japon die Maxima heeft.

Nee, inderdaad. Ze heeft mooier rood in de kast hangen.