Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 22 nov 21 reacties

Kate was vandaag weer het toonbeeld van perfectie

De Zuid-Afrikaanse president is momenteel in het Verenigd Koninkrijk voor een staatsbezoek. Kate toonde zich van haar beste kant.

Bij de ontvangst overdag kwam er een paarse mantel met een geplooid rokgedeelte in beeld. Geen heel spannende keuze, wel heel keurig en koninklijk. Volgens de website What Kate Wore betreft het een ontwerp van Emilia Wickstead.

(c) BSR/ James Whatling

Voor het staatsbanket werd er geshopt bij Jenny Packham. Let vooral op de cape en de prachtige details bij de schouders. Beeldschoon!

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
21 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik vind de witte jurk echt helemaal niks. Naast dat ik hem niet mooi vind, staat hij Kate niet en is hij veel te dramatisch voor een diner. Hij zou eventueel geschikt kunnen zijn voor de kroning van Charles. Voor mij geen punten gescoord hier mee. De outfit van overdag was prachtig..

Tweemaal echt een schot in de roos !! Haar galajurk is wellicht de mooiste die ik ooit heb bij haar gezien; die is echt koninklijk, wellicht mede door dat sierlijke ordelint (dat zag ik eerder nog niet bij haar, bij mijn weten althans) en natuurlijk ook door dat superprachtige diadeem ! Wat een ware luxe – voor een sowieso toekomstige koningin !!

Overdag netjes, maar ik vind het ook een beetje saai.
’s Avonds heel erg mooi.

WauW wat een plaatje! Beide outfits staan prachtig. De witte jurk en Tiara doen me aan Diana denken. Heel mooi!

De mantel van overdag is een tikje saai, een dergelijk ontwerp hebben we al heel vaak gezien bij Catherine natuurlijk. Aan de andere kant: het zit weer perfect, het kreukt niet, de kleur is goed, de haarband past er mooi bij, representatief en koninklijk. Ik vind de kleding en vooral de laarzen van Camilla echt top!

In één woord: prachtig!

Volledig mee eens!

Zoals altijd beide outfits heel elegant! Ik volg haar mode graag. Leuk dat er op deze site ook aandacht voor andere royals is!

Helemaal eens!

Voor t eerst in actie als princes of Wales bij een staatsbezoek en wat een binnenkomer!
Sophie vond ik ook moioi gekleed gaan in t dinkergroen.

Heel mooi zowel overdag als ‘s-avonds, typisch Catherine! Mooie kleur ook van de japon overdag. En wat leuk, Camilla met laarzen en geslaagde hoed!

Inderdaad ziet Camilla er ook heel goed uit in blauw, zowel overdag als in de avond.

Wat een perfectie. Prachtig hoor zulke mooie kleding en juwelen! Wat een krachtige verschijning.

Prachtig, elegant en zeer stijlvol

Oh schitterend !! Zowel overdag als voor het banket. Over de ganse lijn zo mooi en verzorgd !! Zo eenvoudig en elegant !! Effenaf prachtige totaalbeelden.

Ik ben niet zo enthousiast over de witte jurk. De witte kleur vind ik niet zo mooi bij Catherine. Dan de vierkante schouders met ‘kristallen’. Mmmm, ze heeft veel mooiere jurken.

En ook zij draagt een outfit met een blote rug. t Is hip geloof ik. Prachtige japon overigens.

Helaas is de rug keurig dichtgemaakt

Dat vind ik niet zo helaas hoor. Veel beter zo. Anders krijg je zoiets als bij Letizia.. zo niet mooi die open rug bij een jurk. Zelfs Diana stond niet altijd mooi met een open achterkant en die had wel het beste figuur daarvoor. Als je boven de 40 bent niet meer doen

Geraffineerde eenvoud, koninklijk en elegant.

Beeeldschoon, flawless