Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 18 apr 44 reacties

In Milaan draagt Máxima ook nog een tweede gaten-outfit

Voor een besloten diner in het kader van de Milan Design Week heeft Máxima haar gatenjas omgewisseld voor een andere gaten-creatie van Claes Iversen.

Het gaat om een goudkleurige jurk met gouden applicaties om de mouwen én twee grote gaten bij de ceintuur. Materiaal: losgeweven zijden en metal twill.

Detailfoto:

Het borduurwerk op de mouwen:

Een ontwerp van Claes Iversen:

De jurk kwam ook in beeld tijdens het staatsbezoek aan Ierland:

En tijdens een muzikaal bezoek in 2021.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
44 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

In de hier getoonde foto’s lijkt de jurk op de foto genomen in Milaan van een geheel andere (glitter) stof! Dus is het wel dezelfde jurk vraag ik mij af ? Op de andere foto’s zie ik geen glitter nl

Klassejurk. Vele malen chicker dan die rode avondjurk bij Macron.

Prachtjurk!

De Koningin is in Milaan om Dutch Design onder de aandacht te brengen en dat kanze als geen ander! Goed gedaan majesteit en ze zag er ook nog perfect uitM

Mag ik een wellicht wat domme of misschien zelfs ongepaste vraag stellen? Heeft Máxima nu hair extensions? Dit omdat het tot kort geleden korter en aan de onderkant piekerig was. En zo ja, dan doet ze dat dus vaker, hair extensions laten zetten? Overigens dan wel altijd super goed gedaan want ik zie er niks van.

Ze ziet er weer geweldig uit. Haar haar zit ook goed de laatste tijd. Ze straalt. Ik vond de trenchcoat v Claes Iversen ook super. Ik denk wel dat hij bedoeld was om iets met schoudervulling eronder te dragen zodat de schouder en mouw iets beter zouden passen. Het model droeg er ook een colbert onder.
Haar zonnebril is ook super. @Josine Droogendijk , waar is die van?

Bij de trenchcoat is de zonnebril van Begumkhan https://www.instagram.com/p/CrLzfz6Ilxh/
ik denk bij de avondoutfit ook/dezelfde

Last edited 1 jaar geleden by P J Hoogeveen

Dit is geen favoriete jurk van mij maar de koningin straalt in deze outfit. De stof is bijzonder want als ze beweegt heeft t steeds een andere glans. Deze keer een rode smalle ceintuur, de goudkleurige vind ik beter passen. Eerlijk gezegd vind ik t loshangend golvend haar vele malen mooier bij deze jurk dan de 2 andere kapsels van de vorige keren.

Vind dit een leuke jurk (lengte vind ik niet mooi) zoals het model het draagt. En dus als avondjurk.
Vind het een beetje suf 2x zo’n outfit op 1 dag om maar je creatieve kant te tonen. zou het veel subtieler hebben gevonden als Máxima een andere keuze had gemaakt voor dit onderdeel van de dag

Onze koningin kan zo de catwalk op, ze ziet er nu prachtig uit.
Glamour en charme, mooi verzorgd.
Zo zie ik haar weer graag!

Ben benieuwd hoe de ontwerper het vindt dat zijn ontwerp als gatenjurk wordt weggezet. Zoveel gaten zie ik niet. Waarom zit haar haar over de grens altijd goed ??

Bij bewegende beelden zie je pas hoe mooi de jurk staat en meebeweegt. Ik ben niet zo weg van de kleur, maar het totaalplaatje is mooi.

De stof is heel apart: toont soms mat, soms glanzend.
Kan de ‘gaten’ trouwens nog niet ontdekken 🙂

Als je één van de foto’s hierboven bekijkt zie je de gaten waar de ceintuur doorheen loopt.

Yess, zie m nu! Dank

Mooie jurk

Dit is nu een echte kitscherige jurk. Al dat blingbling ik kan het echt niet mooi vinden, de kleur ook niet trouwens.

Ik durf al bijna geen negatief commentaar meer te geven na de opmerkingen bij de vorige blog maar ik ben het helemaal met je eens. Het is meer voor de jetset.

Mee eens. Die overvloed aan gouden ringen aan de mouwen vind ik ook veels te veel blingbling.

De meeste hebben een blinde vlek voor Maxima . Je mening geven mag alleen + zijn helaas.

Daar ben ik het niet mee eens. Er is zeker ruimte om te zeggen dat je iets niet mooi vindt, niet goed vindt passen, enz. Maar sommige commentaren lijken meer op de persoon gericht en niet op de kleding. Of er worden kwalificaties gebruikt die niet zo respectvol zijn. Het is de toon die het doet.

Wat een onzin zeg. Er mag best negatieve kritiek zijn, maar het gaat om de manier waarop. Er wordt, de laatste tijd vooral, nogal eens commentaar geleverd dat bij het kwaadaardige af is. Dat is niet leuk.
En er zijn dames bij die op alles wat Maxima draagt of doet commentaar hebben, waarom ? Volg dan deze site niet als het je tegenstaat.

Ik vind deze jurk mooier dan die lange blauwe met gaten. De kleur lijkt wel een beetje licht, alsof het flets is. Wat zit haar haar mooi deze dagen.

Dit is veel beter. Mooie jurk.

Van alle “gaten” ontwerpen gaat mijn voorkeur naar de jas, mits de juiste maat ( zoals het model) en styling.

Dit is inderdaad een stuk beter dan de malle jas, alleen is ze daar nu om Dutch Design te promoten of om Claes Iversen te promoten? Nederland heeft toch heel wat meer ontwerpers.

Super leuk. Dat doet z3 goed, het mooie Dutch design van Claes Iversen dragen bij deze gelegenheid. Hele mooie keuze. Ik zag op instagram een filmpje van Harpers Bazar een filmpje van de ontvangst en dan is de jurk nog mooier!

Dit is prachtig, wat een beeldige verschijning, zo totaal anders en dat op 1 dag. Haar kapsel is ook mooi, echt chique!

Heel gaaf, deze jurk weer opgedoken. Hoe zou t dragen: extra zware armen of van een licht materiaal gemaakt?
Mooie promotie!

Staat prachtig, vooral met dit kapsel! Als Josine een poll organiseert over welke incarnatie van deze jurk het mooiste is, dan weet ik wel wat ik ga stemmen!

🙂

Na de ludieke verschijning van hedenochtend ben ik oprecht blij dat Maxima zich vervolgens van een andere kant laat zien.
Ze blijft in de gouden stijl, maar toont nu een stijlvolle en toch exclusieve jurk, die haar prima staat.
Het prachtige kapsel maakt het totaalplaatje helemaal af.
Chapeau!

Oh ja, heel mooi deze japon weer te zien, en wat zit haar kapsel geweldig!!

Ja deze is mooi. Heel koninklijk door de gouden “banden” om de mouwen.

Leuk, leuk, leuk!

Dit heb ik altijd al een leuke jurk gevonden. Kan prima dus.

Heeft Nederland geen andere ontwerpers dan mijnheer Iversen.
Wat een lelijke creaties.

Victor en Rolf, Iris van Herpen. Dat had ik ook leuk gevonden. Maar ik vermoed dat velen dat ook niet zo mooi hadden gevonden.

Ik had t heel leuk gevonden als Màxima van jonge nog onbekende ontwerpers ook iets had gedragen.

Heel mooi, en leuk die ‘krullen’!