Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 03 dec 41 reacties

Hoe mooi is Kate in deze geleende jurk?!

Het is natuurlijk een beetje gek om een nieuwe jurk aan te schaffen voor een prijsuitreiking die in het teken van duurzaamheid staat. Daarom besloot Kate -aka Catherine- om een jurk te lenen.

De vijf Earthshot Prize Awards worden uitgereikt aan initiatieven die zich inzetten voor de volgende categorieën:
1. Bescherm en herstel van de natuur
2. Het opschonen van de lucht
3. Het welzijn van de oceaan
4. Het creëren van een afvalvrije wereld
5. Het regelen van het klimaat.

Aan de prijzen is een bedrag van 1 miljoen dollar verbonden, dus daar hoort natuurlijk wel feestelijke kleding bij. Bij eerdere edities droeg Catherine jurken die ze al eens eerder had gedragen. Dit keer koos ze voor een andere, even duurzame optie. Haar groene jurk van Solace London is namelijk gehuurd bij HURR. Voor ongeveer 70 pound kun je bij dit bedrijf een avondjurk huren. An sich vind ik dat al een hele toffe keuze voor een duurzame prijsuitreiking, maar de groene kleur maakt het verhaal helemaal af. Top!!

Foto: BSR/Doug Peters

Let ook even op de hoge split en schoenen. Dit is toch perfectie?

BSR/Doug Peters

Het collier komt uit de nalatenschap van koningin Mary en werd gemaakt van een smaragden geschenk uit India.

Toen Charles en Diana in het huwelijksbootje stapten gaf de Queen de kersverse prinses het juweel cadeau. Of nou ja, cadeau… Diana mocht de choker haar leven lang lenen.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
41 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Kate is een plaatje , altijd . Draagt haar prachtige kleding met koninklijke stijl. Ik hou er van.

https://pin.it/5sbBeYh Kate in een prachtige rode avondjurk. Love it.

Een prachige avondjapon (ook nog eens gehuurd, zo blijkt het), haar schouders komen juist heel goed tot hun recht, en ook nog eens het feit dat ze moeder is van 3 kinderen, is haar figuur “to die for”, maar goed daar kan iedereen zijn eigen mening over hebben. De kleur is goed gekozen sinds het geheel zich speelde af op Fenway in Boston en het waren de Earthshot prijzen notabene. En de mooie juwelen als hondehalsband gaan aan te merken, gaat mij gewoonweg iets te ver.

Kate is schitterend, van top tot teen (ook héél letterlijk !). En smaragden zijn mijn lievelingssteentjes ! En ooit wordt ze Koningin…. – dat belooft wat !!!

Wauw wat een prachtige verschijning. Werkelijk alles vind ik mooi. En wat is ze toch gezegend met zulk prachtig haar.

Prachtige kleur groen en het staat Kate fantastisch met haar slanke figuur. Ik moest gelijk denken aan prinses Diana, die droeg ooit ook een soort gelijk model jurk. En het halssieraad kwam mij ook bekend voor, dat heeft ze meerdere keren gedragen.

Naar mijn idee kun je Kate alles aantrekken want alles staat haar zo ook deze kleur. Ook prachtig is de choker die ze draagt.

Kleur kan ze goed hebben en mooie accessoires. Ik vind alleen dit model niet bij haar figuur passen. Haar heupen lijken nu nog smaller en schouders nog breder wasr dat andersomzou moeten zijn voor de balans.

Ik ben het met je eens, Ella. Ik vind ook de verhouding tussen bovenlijf en rok niet mooi.

Trouwens, het decolleté van Diana zou nu heel wat wenkbrauwen doen fronsen. We zijn er wel preutser op geworden anno 2022.

Ik denk dat ze toen ‘royal highness’ af was?

Wij droegen korte rokjes en lagen topless op het strand. Onze dochter wordt nu lastiggevallen als ze een kort rokje draagt en op social media gezet als ze topless wil zonnen. Slechte ontwikkeling.

De jurk zit best wel goed, maar deze kleur groen vind ik echt helemaal niks. Bijna fluorescent… De choker doet zijn naam eer aan. Bij dit soort kettingen krijg ik altijd associaties met halsbanden voor honden.

Maar, op zich een mooie japon maar niet met deze vrouw. Het doet niks voor haar en in combinatie met de groene loper leek het of ze zich wilde camoufleren, ze viel weg tegen de achtergrond.

Catherine ziet er verzorgd uit, maar de japon is wel erg strak en glad voor haar figuur en lengte….; ze kan het hebben, maar deze outfit heeft niet mijn voorkeur.
Heel korte halskettingen, zoals hier gedragen, benauwen mij een beetje.
Ik vind het mooier en chiquer als ze wat ruimer vallen, en het lijkt mij ook prettiger om te dragen.
Tip met een knipoog: misschien kunnen de Royals in binnen- en buitenland een kledingruilbeurs organiseren?!

Prachtig eenvoudig model jurk, en wat kan ze dit goed dragen! Mooie passende kleur ook voor deze gelegenheid. Niet teveel bling bling, ja mooi! Een geweldige mooie en geslaagde look!

Geweldige look!

Ik vind het echt heel lelijk. Ze is echt niet koninklijk hier. De jurk oogt goedkoop en haar make up geeft haar geen vrouwelijke look. Schoenen zijn ordinair. En de choker kleurt echt niet mooi bij de jurk. Zero points.

Prachtig!!

Wat een feestje! Super mooi deze jurk! En huren, dat zouden meer royals moeten doen hoe leuk ik al die nieuwe kleding ook vind, nog veel leuker als er bijv voor vintage wordt gekozen, zoals Máxima ooit deed met een prachtige groene jurk van Beatrix
Ik vind het wel heel grappig dat meteen de link met Diana wordt gelegd. Logisch toch dat zij als Prinses van Wales de Koninklijke juwelen mag gebruiken?

Catherine ziet er prachtig uit. Dit is een geleende jurk en past goed bij de Earthshot prijzen. Maar de rest van het bezoek aan de USA droeg zij heel veel nieuwe kleding. En ook kleding die ze ook al in andere kleuren had. Bijvoorbeeld weer een coltrui en weer een lange jas. Daar klonk echt wel kritiek op. En ik snap dat. Ik mag haar graag maar waarom , als je al zoveel kleding hebt, zoveel nieuws kopen. Andere prinsessen zoals Mary en Maxima kozen dit jaar vaker voor repeats. Onbegrijpelijk dat je dat doet juist als je voor duurzaamheids prijzen naar Amerika gaat. Sorry maar ik vind dat een misser.

Wat ziet Catherine er weer prachtig uit. Van top tot teen verzorgt. Vind dat zij er altijd zo mooi verzorgt uitziet. Goed passend bij de gelegenheid. En hoe leuk, een Royal met een gehuurde, duurzame jurk.

Hello America, wow, wat een binnenkomer. Lekker hip hoor, deze jurk en wat staat deze kleur haar goed. Verrassend dat ze een jurk gehuurd heeft, zouden de royals wat mij betreft vaker moeten doen.

Het valt me de laatste tijd op dat Catherine wat vaker een broek draagt. Van de week droeg ze een heel leuk wijnrood broekpak.

Een broekpak staat haar fantastisch. Ze lijkt daar niet zo lijzig in.

Ik ben lang niet altijd blij met de keuze van Catherine, maar dit vind ik prachtig. De kleur, de hals, de split en dan die schoenen! Mooi, mooi, mooi

Amazing! Goed gekozen voor dit event! High level
En gaaf dat Diana zo nog terugkomt in memories
Moet lachen om queen Mary: zo krijgt je een lange nek!

Wat moet dat ellendig zitten, zoveel juwelen om je nek (bij Queen Mary). Dat is het enige waar ik aan kan denken als ik zoiets zie. Ik zou het in vliegende vaart af willen rukken. Blij dat ik geen Queen ben haha.

Maar wat een mooie gelaatstrekken had mary!!

Excuses, ik breek met de superlatieven over deze look. Ik zag de eerste beelden op insta en moest denken aan een Barbie. Ik vind haar figuur meer geschikt voor een niet aansluitende jurk en de rechte hals vind ik er aan ook geen goed aan doen.
Maar, het ziet er keurig verzorgd uit. Leuk dat het collier van Diana herdragen wordt (die had hem zelfs een keer over haar voorhoofd gebonden). De split is on-Engels leuk, de schoenen zijn geweldig en ze hebben het zo te zien reuzeleuk in de US

Eens met Jens en Tina, mooie jurk, mooi verzorgd, maar haar lichaamsbouw vraagt om wat anders.

Prachtig, perfect. William valt enigszins in het niet naast haar, zeker nu ze gekleed is in dit opvallende gifgroen.

Geweldig dit! En dat haar! Echt een plaatje….

Geweldige look!!!

Schitterend !! Stunning !!!! Wat een “ambassadrice” voor gb !!! Een lust voor het oog. Deze eenvoudige jurk zit fantastisch !! Samen met de juwelen is dit ern perfzct totaalplaatje !!!

Met zo ’n vrouw kan William terecht glimlachen.Stunning and wise!

Wat een prachtige verschijning, zo mooi, alles klopt van de schitterende juwelen tot de glitter pumps. Super initiatief van William, zo ‘vader zo zoon’, ook Charles is een pleitbezorger voor natuur en milieu. En Camilla zet zich ook in voor dieren, ze is van veel animal shelters beschermvrouw. De Nederlandse royals zijn daar veel minder expliciet in, wat ik persoonlijk jammer vind.

Wow wow wow, geweldig! Wat een perfectie! Het staat haar geweldig. Hier hou ik van!

En die schoenen ook, super erbij!

Geweldig, vooral het idee van het huren van de jurk. En de kleur staat haar nog mooi ook, en past perfect bij de groene loper.

Ik zou niet zo snel aan deze tint groen denken voor Catherine maar het staat haar fantastisch!! Tot in perfectie afgestyled, heel mooi plaatje!!